• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin da derdi varmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar konu ne biri özet geçebilir mi merak ettim konu sahibinin kız dediği kimmiş 🤨🙈

Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
Bence şüphelendiğiniz bir şey varsa arayı açmadan gidip gelin. Sonu acı da olsa bazen kabullenmek zorunda kalıyor insan. Yani kendinizi hazırlayıp aynı ortamdayken göz temaslarına, hareketlerine dikkat edin.İnşallah yanlış anlamışsınızdır.

Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
Bacim bize ne bunlar diye soracagina esine sorsana?????

Ben de kadın hisseder diyorum. Hatta aynı şekilde duydum. 2 kardeş eşi kaçtılar. Planın ne bundan spnrası için. Annen aklıbaşında birisi midir? Çıtlatsan beraber gözlemleseniz. Teline prog yükle eşinin. Konum gir, belki senede 3/4 değildir görüşme. En sonuncusu da dedektif bulunabilir. Ama ıspatlayınca devam edeceksen hiç uğraşma bizi de yorma. Ben %70 olabilir kanısındayım

Ben de kadın hisseder diyorum. Hatta aynı şekilde duydum. 2 kardeş eşi kaçtılar. Planın ne bundan spnrası için. Annen aklıbaşında birisi midir? Çıtlatsan beraber gözlemleseniz. Teline prog yükle eşinin. Konum gir, belki senede 3/4 değildir görüşme. En sonuncusu da dedektif bulunabilir. Ama ıspatlayınca devam edeceksen hiç uğraşma bizi de yorma. Ben %70 olabilir kanısındayım
İlk kez inanan biri çıktı karşıma.. Duyduğunuz olay gerçek mi 😲yani bunlar bizim korkumuzdan itiraf etmeseler de neler olur hala aklım almıyor

Konu sahibi bence aranı iyi tut sizin gelinle hatta gidip gelmeyi siklastir aynı ortamda gözlemle tuzak kur bunlara eğer varsa bişey eminim ortaya çıkar bu devirde kimseye güven olmuyor

İlk kez inanan biri çıktı karşıma.. Duyduğunuz olay gerçek mi 😲yani bunlar bizim korkumuzdan itiraf etmeseler de neler olur hala aklım almıyor
Maalesef gerçek. Senin olayı ortaya çıkarma cesaretin yok. Sinsi sinsi bekliypsun. Nolacak önce bunun cevabını ver kendine. Yani varsa napacaksın nasıl bir yol çizecwksin. Korkarak o anın gelmesini mi bekleyeceksin ? Ya yoksa bişey? Ya da tek taraflıysa. İyice doğruları öğrenmeden kendini doldurma. Her gün başka isimle konu açıp burda milleti yorma. Konun çok can sıkıcı ama kendini dalga malzemesi yapıyorsun. Sanalda bike ağırlıpın yok maalesef

İkisinede soramam ki.. Nasil sorulur bu.. O kaçanlar nasıl kaçtı neler yaşadı tum aile acaba

İkisinede soramam ki.. Nasil sorulur bu.. O kaçanlar nasıl kaçtı neler yaşadı tum aile acaba
Sorulur mu? Önceki mesajlara yazdık ya ipuçları yakalamaya çalışacaksın. Telde sık görüştüğü erkek isimlerini kontrol et.

Ne yaşıycaklar maalesef 2 si de cocuklari bırakıp kaçtı. Olan çocukşara oldu. Onursuz yaratıklardan kurtuldu kardeşler. Hetşeyi dramatize etmeye lüzum yok. Güçlü ol biraz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back