- 25 Nisan 2017
- 764
- 556
- 23
- Konu Sahibi 06kelebek_s
İçtiği olay çok yeni Salı randevusunda konuşacağım. Anneme olan takıntısını biliyor. Eve dönmemi de psikolog önerdi aslında ben istemiyorum eşim adam akıllı değişsin bu ayrılıkta kafasını toplasın diye. Ama bakıyprum iyice dağılmış dağılıyor. Kontrolden çıkmasını da istemiyorum. Hiç eksik bilgi vermiyorum anlayacağınız terapiste. Baba evine tekrar dönmemek git gel çocuk oyuncağına döndürmemek için dönmemeye direniyorum aslında...Erken davranıyorsunuz.
Terapist eve dönme kararınızı nasıl karşıladı?
O içip kendini kaybettiği geceden ve annenizle olan takıntınızdan haberdar mı?
Eksik bilgiler vererek terapisti de yanlış yönlendirmeyin lütfen.
Eve dönerseniz muhtemeldir ki baba evine tekrar döneceksiniz. Ve artık aileniz de git gel durumundan yıpranmıştır.
Bu zina, namaz, alkol meselelerini hiç anlamadım.
Bu adamı aldattınız mı? Kandırdınız mı?
Dini hassasiyetleriniz birbirinden çok mu farklı?
Neden böyle şeyler dile geliyor aranızda?
Zina namaz alkol meselelerine gelirsek; hayır aldatmadım. Kandırmadım. Eşimden önce rahat bir hayatım vardı. Alkol alırdım erkek arkadaşlar vs... Birlikteliklerim olmuştu. Eşim tanıştığımızda hepsini biliyordu. Ama hazmedemedi. Baya bir süre bunlar konu oldu aramızda. Yakın zamana kadar konu hep geçmişime geliyordu. Şimdi şimdi üstünü kapatmayı başarabildik. Bu arada dini hassasiyetlerimiz aynı ama ben bir dönem geçmişimde rahat bir hayat yaşadım işte. Eşim beni geçmişimden dolayı bu kadar kınarken kendisi alkol alınca ben şok oldum.