• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kenafir gözlü ugursuz olmakta varmış kaderde

Sizde bi seye aaaaa ne guzel demeyiverin .
Her gordugunuzu ilk defa gormuyorsunuz herhalde
Hayatta aklima gelmez tokaya ayyy ne guzel demek .
Anahtarliga falan gozum carpmaz mesela ?!?!
Nasil farkedebiliyorsunuz bu ufacik seyleri
Cok merakli ya da her seyden mahrum musunuz ?
Danaya falan aaaaa ne guzel
Cocuga aaaa ne guzel
Fincana aaaa ne guzel ..

Sizi kötü niyetli insanlara ,dünyadaki tüm melanete bakarken görmek isteriz .
Bi göz atıverin sevabına .:KK70:Sizi götürürlermis şu tanka bak ,vaaayyyy ordunun güzelligine dermişiniz biranda fossss:KK70:

Cocuga aaaa ne guzel
Fincana aaaa ne guzel ..

Heeee herseyden mahrumum,cok sukur akıldan mantiktan degilim bir tek.

:KK20: yorumunu begenmedim. Otur sinifta kaldin.

Cocuga aaaa ne guzel
Fincana aaaa ne guzel ..

Siz bir cocugu ya da yeni dogan danayi guzel bulmuyorsaniz sorun sizdedir. Hadi digerlerine de benim mahrumiyetim diyelim

Bence psikoloğa gidin. Kendinizi böyle gördüğünüz için şartlanmış olabilirsiniz, bir enerji yaratıyordur bu düşünce, ne bileyim. Siz düşündükçe böyle şeyleri kendinize çekiyorsunuz bence. Yoksa danada niye gözünüz kalsın yani...

Ahahaha mükemmel bir yetenek. Allah Allah acaba bunu nasıl fırsata cevirebilirsiniz. Maasallah demekten başka bi onleminiz yoktur bence. En azından iltifat sonrası maasallah diyin insanlar kötü niyetli görmesin sizi. Derhal Reiki türevi seylere yonelin. Yeteneğiniz var

Böyle seyler hep olur ki enteresan durumlar,olma ihtimali zor tesadufler..
Gecen ne alaka eskilerden bir arkadasim geldi aklima ayni gun kendisini gordum..
Bazen gordugum ruyalar gerceklesir veya ruyamdaki kisilerle alakali bir olay yasarim iyi veya kötü.Bazen icimden bir sarki gecer etrafimdan bir yerden o sarkiyi duyarim.
Belki tesaduf belki altinci his belki enerjik sinerjik olaylar bla blaa..Bu durumu bu kadar özel görmeyin.Kenafir olarak degerlendirmeyin kendinizi.
Ne olur ne olmaz ama.. siz yine de hep olumlu düsünün.. :)

Bazı şeylerin açıklaması yok. Yani bazen bana da tuhaf gelen, açıklayamadığım, birine anlatsam belki benden korkacağı şeyler yaşarım. Ama oluyor işte bazılarının hisleri bazılarının da enerjileri güçlü.

Benim bir kız arkadaşım var. Siyah dolgu yaptırmıştı. Dedim ki , çürük gibi duruyor neden siyah yaptın?
Dedi, beyaz dolgular kalitesiz, 3 -5 yıla düşüyor, bu uzun ömürlü...
Valla benim 5. Yılım, sapasağlam dedim, eve geldim kuruyemiş yerken dolgum kırıldı.
Aynı arkadaş adetli olduğu için buluşmayi iptal etmek istedi. Ben de 'amaaan , abartma da gel hadi' dedim. 'benim adetim seninki gibi rahat geçmiyor, ağrıdan ölüyorum' dedi,
O ay ilk defa regl sancisindan doktora gittim.
Aynı arkadaşa oturmaya gidecektim, ama annem en sevdiğim yemeği yapmış. Kıza dedim ki : sen karnını doyur, annem fırında xy yapmış, yiyip gelicem.
Sonuç olarak Yemeği sofraya getirirken annem elindeki borcami yere düşürdü, yemek oldu çöp :)
Bu ve bunun gibi onlarca olay yaşadığım için bazı şeyleri olay bittikten sonra söylemeye basladim.
İşin ilginci kızcağiz da kendisine devamlı nazar değdiğini iddia ediyor. Belki de yıldızı düşük falandır, bilmiyorum ki...
Bu arada arkadaşım su grubu ve sezgileri kuvvetli bir insan. Bilmem siz de öyle misiniz

Nazarınız çabuk değiyor demekki.
Bu sizi kenafir kötü kalpli yılan filan yapmaz:)

Birşeye "çok güzel" demeden,öncesinde 'maşallah 'deyin.
Şöyle :
"Maşallah çok güzel" demeli.
"Çok güzel,maşallah" değil!
O iki cümle arasında dahi nazar değermiş.
İslama inanıyorsanız,nazara da inanmalısınız;)
Ama üstünde çok durmayın, bazen denk gelir,bazen sahiden nazar değer.
Siz maşallah demeyi adet edinin ;)

Bir akrabamiz var kem gözlü uğursuzun tekidir. Zamaninda bunun yuzune vurdum senin gözün pis diye. Amaaan tanriiiim ben kadindan beter oldum artik insanlara iltifat etmeye korkar oldum.

Arkadaşımin fincan takimina guzel dedim iki dakika gecmeden kulp esinin elinde kaldi. Ama o siradan fincanda gozum kalmis olamaz. Bu bir.

Baska bi arkadasim toka takmisti aaaa toka cok guzel dedim. Kizin elinde koptu gitti saclarini toplayacakken. Toka da da gozum kalamaz. Bu iki.

Esimin köyüne gittik yeni dogan danaya cok guzel dedim. Aksam olmadan cobanlar ölüsünü getirdiler. Dana da da gozum kalamaz. Bu üç.

Gecen parkta kiz cocugu gordum arkadasima gosterdim ayyy kiz ne kadar guzel demeye kalmadi kiz ucarak yere dustu. Arkadasim kizi havada gördü.bu dört.

Arkadasimin anahtarligina icimden guzelmis dedim. Anahtarlik paramparca oldu. Iyi ki kendisine dememisim icimde tutmusum. Bu beş.

Cocuklu misafir gelir ay ne kadar da uslu duruyo masallah falan derim. 5 dakika gecmeden cocuk cosar burnunuzdan getirir. Ya da cocuk kafasini gozunu bi uere vurup aglar vs vs vs.

Bu liste boyle uzaar gider.

Artik kimseye bisey demiyorum. Icimde tutuyorum. Ama kendim biliyorum. Yilan gibi fesat ugursuz oldugumu. Bi de esim biliyo.

Ne yapsam da kurtulsam bu ugursuzluktan?

Güzel bir anlatım dilin var güldürdü beni
Maşallah de her gördüğüne

Back