- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Sizce ben kötü gelin miyim
- Konu Sahibi mavilim9s
- Başlangıç Tarihi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neresi saldırgan anlamadim ? Bi arkadaşa daha açıkladım. Bizim evlilik sonrası için sakladigimiz bi çok şey baş başa gerceklesemedi .
Benim için eşimle ilk kez sinemaya pikniğe şehir dışına çıkmak çok önemli ve özeldi . Çünkü daha önce yaşamadık . Ama eltim aman zaten yıllardır sinemaya gidiyoruz pikniğe gidiyoruz baş başa modundaydi . Benim için yeni olan bi çok şey onda cazibesini kaybetmişti anlatabildim mi? Ve onlar nisanliyken her gün beni çağırdıklarını bildiği için kendini ona gore hazırladı. Ben mesela evliliğin 5. 6. Günü hala offf yine ariyo bu kv yine çağıracak diye kızarken o evlendiğinde benim yaşadıklarımı bildiği için profesyonel davrandı geliyorum annemmmmm modlarindaydi. Sonrası için ona kızdığım yer onlar hakkında salonda atip tutup oturma odasına gidince kahkahalar atması haklarinda konuşmamış gibi sarılması vs vs ya da sürekli onlardan şikayet edip hala sabahın köründe gelmesiydi.
İyi de zaten eşinizin erkek kardeşi evlenmeden önce de sizden bu talepler oldu, zaten siz baştan buna bir tavır koyamamışsınız, sonrasında eltiniz gelmiş gitmiş ne farkeder. Eltiniz olsa da olmasa da siz bu durumda olacaktınız. “yaşamadığı şey kalmamış” deyince cidden çirkin algılanıyor, kastettiğiniz cidden piknik yapmak veya sinemaya gitmek idiyse üzgünüm ben yanlış anlamışım.