Evet ailesi öyle ama o değişik bi insan evde ayrı disarda ayrı eminim gözümle gördüm arkadaşım diye tanıştırdıgi kadınin eşiyle opusurken yakaladım carsidaMuhafazakar dediğiniz ailede mi oluyor bunlar? Görüş metin hiç madem öyle olduğuna eminsiniz.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yuzsuz gorumce ilginç kayinvalide
- Konu Sahibi Siiit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.389
- 248
Keşke birkaç saatinizi de (!) virgül koymaya ayırsaydınızHaklisiniz ama çocuklardan hızlı hızlı anca yazdım kaç sattir yazıyorum ara vere vere anca kusura bakmayin
Konuda da haklı kimseyi göremedim, herkesin seviyesi birbirinden düşük. Azıcık saygı ya.
başının altında yastıkmısınızda or..pu diyorsunuz ? çok günah ... ailece gariplermiş abla kardeşini soyuyor , kardeş ablasına o...pu der , kaynana gelinle kendini kiyaslar ohoooo.... görüşmeyin hiç bayram seyran demeyin görüşmek istemiyorum diyin kesin atın yoksa daha çok yüz göz olursunuz
Evet öyle bazen bunların aile hayatından okadar tiksiniyorumki bosanmayi bile düşünüyorum onlardan kurtulmak için yani bnim ailemde böyle şeylerle asla karşılaşmadım gorusmek zaten mümkün değil asla gorusmem ama hala lafını sözünü duyuyorum ve nasıl bi nokta koymam gerektiğini bilmiyorum kaynvalide benden gizli çocukları bi kaçkez ona götürmüş kendine goturdugünü soylemisti cocuklarimin o insanla muhattap olmasını istemiyorum oda aksine kızıma çokdüşkün kurtulamiyorumbaşının altında yastıkmısınızda or..pu diyorsunuz ? çok günah ... ailece gariplermiş abla kardeşini soyuyor , kardeş ablasına o...pu der , kaynana gelinle kendini kiyaslar ohoooo.... görüşmeyiln hiç bayram seyran demeyin görüşmek istemiyorum diyin kesin atın yoksa daha çok yüz göz olursunuz
Atlamisim bnde iftiradan çok korkarım allah biliyo bugüne karşı hiç ihtimal vermemistim duyuyordum ama kendir gözümle görünce inandım ve o güne kadar hiç kimseye demedim böyle bişey artık patlama noktasına getirdi bnibaşının altında yastıkmısınızda or..pu diyorsunuz ? çok günah ... ailece gariplermiş abla kardeşini soyuyor , kardeş ablasına o...pu der , kaynana gelinle kendini kiyaslar ohoooo.... görüşmeyin hiç bayram seyran demeyin görüşmek istemiyorum diyin kesin atın yoksa daha çok yüz göz olursunuz
Keşke ayirsaydim evet ben yaşadığımı biliyorum haklı oldugumuda saygısız bi insan asla değilm bu güne kadar bi insanla hiç bir tartismam dahı olmamıştırKeşke birkaç saatinizi de (!) virgül koymaya ayırsaydınız
Konuda da haklı kimseyi göremedim, herkesin seviyesi birbirinden düşük. Azıcık saygı ya.
Atlamisim bnde iftiradan çok korkarım allah biliyo bugüne karşı hiç ihtimal vermemistim duyuyordum ama kendir gözümle görünce inandım ve o güne kadar hiç kimseye demedim böyle bişey artık patlama noktasına getirdi bni
yapmanız gereken tek şey açıkca ben görüşmek istemiyorum içim soğudu sizden diyin o kadar da yüzsüz değillerdir heralde görüşmek için diretmezler kesip atılır görüşmeler
İns bukadar şeye rağmen o lafa rağmen hala bana destek olmuyor kardeşim diyor ama size tsk ederim arkadaşlardan fikir istedik sağolsunlar demedikleri laf kalmadıyapmanız gereken tek şey açıkca ben görüşmek istemiyorum içim soğudu sizden diyin o kadar da yüzsüz değillerdir heralde görüşmek için diretmezler kesip atılır görüşmeler
- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
- 158
Keşke ayirsaydim evet ben yaşadığımı biliyorum haklı oldugumuda saygısız bi insan asla değilm bu güne kadar bi insanla hiç bir tartismam dahı olmamıştır
Şu hayattaki tek şansım ailemin ve çevremdekilerin şu durumda olmaması olabilir.
Eşiniz ablasına o... diyor
siz ablasının oğluna annen o... diyosunuz
Ablasının oğlunun yanında olup evden kaçan 16 yaşındaki çocuğu eve alıyosunuz...
iftar ve sahur demiştiniz değil mi?
onu bilmiyorum.
Evet öyle eşim normalde asla ev içinde küfür eden bi insan değil ama artık onunda ablasina tahammülü yok çünkü yaptığı şeyler hoş şeyler değil ve eşime tamamen ters şeyler öyle bi ablasi olduğu için utanıyor oğluna ben sahip çıktım çünkü kendi oğlunu eve almıyor ve kaçırdığı kızına ailesi istemiyor sokakta kalmasından diye eve aldık ve sonra ailesine eşim kendi eliyle goturdu teslim etti çünkü gorumcem in ogluda Annesi yuzunden kızı istemedi sonradan polise şikayet ettikleri için ve o kız suan gorumcem olacak kişi yüzünden nerde olduğu belli bile değil ailesi biz bıraktıktan sonra geri kovmuslar evden böyle bir hayat benim tercihim asla olamaz yargılarken birkere daha düşünün benimde 4 yaşında bi kızım var ve o kızı sokakta birakamazdik sahur iftar derken dalga gecmissiniz galiba biz eşim iyi bi insan toplumda çok sevilen bi insan ablasi kötü bi insan olduğu için bizide kötü algilamaniz ne kadar doğru acaba kaç kişinin yuvasını yikan bi insana denilen bi laf yüzünden yapılan yorumlara bakŞu hayattaki tek şansım ailemin ve çevremdekilerin şu durumda olmaması olabilir.
Eşiniz ablasına o... diyor
siz ablasının oğluna annen o... diyosunuz
Ablasının oğlunun yanında olup evden kaçan 16 yaşındaki çocuğu eve alıyosunuz...
iftar ve sahur demiştiniz değil mi?
onu bilmiyorum.
- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
Bu aile gerçek mi ? Siz gercek misiniz? Pardon da nası bir kardeştir ki ablasına o... diyor. Bizim buralar da bi söz varsa banlanirim diye susuyorum. O nasil bir abla kardesini soyuyor. Neyse bence siz ne olusune ne dirisine gitmeyin o da aynı sekilde. Gelmesn aramasin sormasin.
- 4 Ağustos 2014
- 3.195
- 4.103
- 133
Siz gercekmisiniz derken evet gercegim ve çoğu insana görede çok normal bir insanım ben burda bi sıkıntı mi paylaştım maşallah herkes laf sokmaya yer arıyor gibi bunu sadece sizin için soylemiyorum acaba bi arkadasiniz size can ciğer olup elinizle ilişki yasasa o kadına ne dersiniz para karşılığı yatıp kalkana ne dersiniz acaba eskort mu demem gerekiyodu tüm beni saygısız terbiyesiz yapan kelime bu mu yani eskort deseydim terbiyelimi olacaktım malesef insanlar ailesini seçemiyor bu ailede kizlarinin böyle olacağını bilmezlerdiBu aile gerçek mi ? Siz gercek misiniz? Pardon da nası bir kardeştir ki ablasına o... diyor. Bizim buralar da bi söz varsa banlanirim diye susuyorum. O nasil bir abla kardesini soyuyor. Neyse bence siz ne olusune ne dirisine gitmeyin o da aynı sekilde. Gelmesn aramasin sormasin.
terbiyesiz demek sizin hadini ze değil kusura bakmayin siz burda bilmediginiz insana laf söylerken cokmu terbiyeli oluyosunuz oda hep sizin gibi der ve bu lafları duyduğunda beni ısrarla aradı ve açınca canımı cicimli bi şekilde bana böyle demissin dedi ben haklı olmasam bu şekil konusmazdi ve umarım başınıza böyle bi insan gelmez ozamn terbiyenizi gorurumEşiniz ablasından ötürü evli Adamlarla yatıyo it gibi geziyor Nasıl der. Bir de çocuğunun yanında. Hem eşiniz hem de siz çok ama terbiyesizsiniz. Benim eşim çocuğun yanında annesine öyle saydıracaktı parçalardım ne olursa olsun.
- 4 Nisan 2018
- 1.192
- 2.013
- 53
Ne olursa olsun bi kardes ablasına o lafI etmemeli düzgün bir şekilde konuşmak gerek. Kaldı ki burda ki yorumlarda gayet objektif. Eğer kabul etmiyorsaniz eleştiri bunu da başta belirtmek gerekirSiz gercekmisiniz derken evet gercegim ve çoğu insana görede çok normal bir insanım ben burda bi sıkıntı mi paylaştım maşallah herkes laf sokmaya yer arıyor gibi bunu sadece sizin için soylemiyorum acaba bi arkadasiniz size can ciğer olup elinizle ilişki yasasa o kadına ne dersiniz para karşılığı yatıp kalkana ne dersiniz acaba eskort mu demem gerekiyodu tüm beni saygısız terbiyesiz yapan kelime bu mu yani eskort deseydim terbiyelimi olacaktım malesef insanlar ailesini seçemiyor bu ailede kizlarinin böyle olacağını bilmezlerdi
Eleştiri kabul etmemek değil evet hoş bişey değil ama bu kadını ben 4 yıldır çekiyorum o 10 yıldır çekiyor benim eşim onun yüzünden hapse bile girebilirdi kendi yanlislariyla kendi baş etse bizi ilgilendirmez ama bize bulaştığı sürece artık sinirlari zorluyor zaten o hiçbir zman Abla lik yapmadı hep kullanma pesindeydi o yüzden denir yani artık ayrıca ben burda fikir soruyorum insan gibi herkes bi saldiri peşinde fikir sunulmayabilir ama saldirmaninda bi anlamı yok yani ve yaşayan bilir kimse ön yargıyla yaklasmamaliNe olursa olsun bi kardes ablasına o lafI etmemeli düzgün bir şekilde konuşmak gerek. Kaldı ki burda ki yorumlarda gayet objektif. Eğer kabul etmiyorsaniz eleştiri bunu da başta belirtmek gerekir
- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Bi adamla öpüşürken gördünüz diye mi o... diyorsunuz?Atlamisim bnde iftiradan çok korkarım allah biliyo bugüne karşı hiç ihtimal vermemistim duyuyordum ama kendir gözümle görünce inandım ve o güne kadar hiç kimseye demedim böyle bişey artık patlama noktasına getirdi bni
Ayıp ya vallahi ayıp.
Arkadasinin kocası erkek dediğim kadına can ciğer ama kocasiyla ve daha neler neler neler bi kadın olarak o kadına yapilani reva görmüyorum kandiriliyor yillardir yazikBi adamla öpüşürken gördünüz diye mi o... diyorsunuz?
Ayıp ya vallahi ayıp.
- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Kusura bakmayin ama esiniz cok saygisiz ve terbiye yoksunu bi insan ne olursa olsun o onun abladi ve ablasina boyle seyler diyen insan yarin sizide harcar herzamn savundugum sey ailesini atan karisini dunden atar gercekten aile baglari berbat bu sartlar altinda gorussenizde olur gorusmesenizde siz herzamn kendi sayginizi koruyun avam insanlarla avam olunmaz bilakis muhattaplik kesilir bayramda ozel gunlerde sadece selam verip muhattap olmamakla cozumleyebilirsiniz benceSlm arkadaşlar hayırlı ramazanlar ben artık ne yapacağımı bilmiyorum sizlere danismak istedim benim gorumcem 42 yaşında dul ama kendini 18 lik kız sanıyor akrabayiz eskiden gider gelirdik iyilerdi içine girmeyince anlasilmiyor muş.Bu kadın ben evlendigimden beri bana eşimi kötüler di eşim yokken ben yokken beni ona kotuluyormus bende ablası diyosan doğrudur deyip esimle kavga ediyordum çok şükür onu atlatdik şimdi bizim bi borçtan dolayı onun hesbini kullaniyorduk ve bizim paralarimizi yurutmus bunu kanıtladık ama bişey söylemedik yüzüne araya mesafe koydum esimde tabi bide şimdi arkandan pis yemekten anlamaz çocuklara mikröp kaptiriyo diyomus hemde evdeki pisliktenmis ki kendinin küçük bir odası var bi baza bi dolap anca sigiyo odasına kimse girmez les gibi sigara kokuyo havasiz pis diye ben hergün 2 3 ev supurur silerim çocuklardan dolayı tuvalet banyo yikarim aksama kadar yemeklerimde eşim annesinin yemeğini yemeyecek kadar begenir herkes beğenir genelde sırf yaşım küçük bu zamana kadar özgür ve rahat yasadigim için öyle diyorlar eminim ama laf çıkıyo yani bide arabasini yeniledi bizden kredi istedi bende cekemeyiz demiştim çünkü çok borcumuz vardi şimdi bi kaç ay önce bu lafları duydum eşime söyledim oda kendine baksin o.....pu Dedi evli barkli adımlarla yatıp kalkıyor it gibi geziyo gece gündüz dedi boşver dedi bnde bunları oğlunun yanında söyledim oda beni aradi böyle demissin bana diye bnde evet söyledim sende bana bunların demissin dedim saydirdim kapattım gorusmuyoruz çok sevdiğim gorumcem ve kayın babamida doldurmuş olacakki bana eskisi kadar sıcak değiller ama bişey diyende yok çünkü eşimden ve ailemden cekinirler şimdi bayramda kayın babam bizi bir araya gettirir yada bir iftarda barıştımak için benim ne demem ne yapmam gerekir fikir ıstıyorum çünkü ailesi bilsin istiyorum ne oldugunu Cok tutucu bir aile böyle şeyleri sevmez ler esimde bana hakkını savun ezdirme kendini der ama onun yanida bişey demedikleri sürece o karismaz.Kaynanamakamda ise benimle yarışıyor 145 boyunda 90 Kilo ben 170 boyum 75 kiloyum bana sürekli insan içinde benden sismansin senin elbisenin niye bana olmuyo takıların bana olmuyo sana nasıl oluyor diyo allahım kafayı yiyecem iğrenç insanlarmis iki yuzlü fesat hırsız dedikoducu ben nekadar yardım ettim oysaki onlara maddi anlamda ama ben içerde para veriyim diğer odaya gider vermedi der yüzüme baka baka o kadar iki yüzlüler ve cok para gözler çok uzun oldu daha çok anlatmak istedigim vardı ama bu bile bukadar uzun kusura bakmayın.