Senin erkek kardeşinin karısına mı aşık?Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
Bu konuyu hatırlattı bana.Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
Takintilisin diyorlar ama bu takıntı olsa 8 yildir hissettiğim şeyler var 8 yil önce sorardimKonu sahibi bana eşinizin davranışları hiç ama hiç normal gelmedi. Siz takıntı bile yapsanız bu eşinizin hareketlerini aklamiyor. Siz kafanıza taksanizda takmasanizda eşiniz laflarıyla hareketleriyle zaten o kıza olan ilgisini utanmadan belli ediyor etkileniyor demekki ondan. Eşinizle konuşun bu konuyu
Yuh 8 yıldır mı bu tür düşünceler içindesiniz? Ben mi algılayamadım?Takintilisin diyorlar ama bu takıntı olsa 8 yildir hissettiğim şeyler var 8 yil önce sorardim
Takintilisin diyorlar ama bu takıntı olsa 8 yildir hissettiğim şeyler var 8 yil önce sorardim
8 yıldır, kocanizin, kardeşinizin karısına aşık olduğu şüphesi yaşıyorsunuz ama boşanmayıp paronayak gibi yaşıyorsunuz öyle mi? Kocanız da bu şüphelerin farkında oda birşey yapmıyor. İkinizde normal değilsiniz.Takintilisin diyorlar ama bu takıntı olsa 8 yildir hissettiğim şeyler var 8 yil önce sorardim
8 yıldır, kocanizin, kardeşinizin karısına aşık olduğu şüphesi yaşıyorsunuz ama boşanmayıp paronayak gibi yaşıyorsunuz öyle mi? Kocanız da bu şüphelerin farkında oda birşey yapmıyor. İkinizde normal değilsiniz.
8 yıldır düşününce haliyle takıntı deniyor. Ya boşan ya destek al.Takintilisin diyorlar ama bu takıntı olsa 8 yildir hissettiğim şeyler var 8 yil önce sorardim
Nasıl bu kadar fesat olabiliyorsunuz?Bundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
yeminle kk ya adini altin harflerle yazdidin he canli yayin gibisin helalBundan öncede bir post açmıştım esimden suphelendigim bazı konular var, bu suphelendigim kişilerle aynı ailedeyiz, gitmeme olmuyor yani kizlar, arada sırada görüşülüyor, bakislarini yüzünün kizarmasini nadirde olsa kizi bahanelerle aramasını gördüm,akrabayiz deyip arardi mesela, sonra aramalar azaldı benden çekindi galiba, esim onlara gittiğimiz de bir gün ben esime birsey olursa evlenmem deyip kizin olduğu tarafa dönüp daha yuksek sesle büyük konuşmayım daa demişti, ben huylandim, başka bir gun dertlerden konuşuyorduk bende kimsenin derdi yok bir bizim dertlerimiz var demiştim o an o da oyle deme herkesin bir derdi var deyip kiza bakti resmen gördüm zaten başka kimse yoktu yanımızda.. Simdi esimin bu davranışları ne? Ortaya düşsem fesat kalplisin diyecekler akrabayiz diyecekler, ne bunlar kizlar?
B Began sen bu işlerin üstadısın. Sen bulduysan doğrudur.Bu konuyu hatırlattı bana.
Kocamin baskasina bariz ilgisi
askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar...www.kadinlarkulubu.com
Teşekkür ederim.
8 yıldır niye taşıdınız bu yükü ? Kocayı defedin başınızdan gitsin o zaman .ya susun kabullein yada tepkinizi koyun .ha böyle bişey yok gibi siz kuruyosanizda muhakkak psikolojik destek alın .Takintilisin diyorlar ama bu takıntı olsa 8 yildir hissettiğim şeyler var 8 yil önce sorardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?