Kocamin da derdi varmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin erkek kardeşinin karısına mı aşık?

Konu sahibi hayat bu kadar zor ve karmasik degil.

Boyle suphelerin varsa bosanacaksin.
Bosanmayacaksan ve sadece sorun malum kadinsa, gorusmeyeceksin artik.
Yok gorusmek zorundayim, yok sundan sundan bosanamam diye anca kendini kandirirsin.
Gerci kocaniz niye sizden bosanmiyor onu da anlamiyorum ya, tencere kapaksiniz muhtemelen.

Bu konuyu hatırlattı bana.

Eski konudan da devam edebilirdin.
Güncelleme yapabilirsin.
Herneyse.
Konu düşündüğün gibi ise o adamla evli bile kalmaman gerekiyor.

Takintilisin diyorlar ama bu takıntı olsa 8 yildir hissettiğim şeyler var 8 yil önce sorardim

Takintilisin diyorlar ama bu takıntı olsa 8 yildir hissettiğim şeyler var 8 yil önce sorardim
8 yıldır, kocanizin, kardeşinizin karısına aşık olduğu şüphesi yaşıyorsunuz ama boşanmayıp paronayak gibi yaşıyorsunuz öyle mi? Kocanız da bu şüphelerin farkında oda birşey yapmıyor. İkinizde normal değilsiniz.

gelin de farkında. kıza aklınca ayar da vermişti.

Nasıl bu kadar fesat olabiliyorsunuz?

yeminle kk ya adini altin harflerle yazdidin he canli yayin gibisin helal

B Began sen bu işlerin üstadısın. Sen bulduysan doğrudur.

Kendimden yola cikarak yaziyorum enistelerimizin hepsini cok severim ve samimi yaklasirim. Samimi derken yüler yüzle ve hal hatir sorarim. Siz zaten cagiriyorsunuz esinize ona ilgi duyabilirsin bende fark edebilirim sinyallerini vermissiniz adamin aklinda kardes gibi görmek varsa bile acaba olabilirmi diye aklina düsürmüssündür bu süpheci tavrinizla. Yinede ikili iliskiyi siz bilirsiniz. Böyle herkesin anlayacagi sekilde laf sokmaya calismaktansa esinizi karsiniza alip konusun. Yoksa bu düsüncelerin zaten belayi acin basima bekliyorum diyor.

8 yıldır niye taşıdınız bu yükü ? Kocayı defedin başınızdan gitsin o zaman .ya susun kabullein yada tepkinizi koyun .ha böyle bişey yok gibi siz kuruyosanizda muhakkak psikolojik destek alın .

Paralel evrende mi yaşıyorsunuz? Ne tuhaf bir yaşam şekli bu.
Eşimin kardeşimin eşine bir takım hisleri olduğuna emin olsam hayatımdan çıkarırım.
Şayet böyle bir şey yoksa ve eşime bunu söylemişsem o beni hayatından çıkarır.

Siz hala bir arada ve o aileyle de görüşüyorsunuz. Allah bilir onlarda durumdan haberdardır....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…