• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben kötü gelin miyim

Valla anlamiyorum bu genç kv lere ne oluyor. Benimki de 48 yaşında senin yasadiklarinin bin kati benim başımda. Aileye benimsenmek icin yapmadigim kalmadi yine kötü gelin ilan edildim. Tek farkı benim kv hasta olduğunu kabul etmiyor herkese kök sokturuyor. Çocuklarını eşini kukla gibi oynatmış. Ben çok caba sarf ettim ama olmayinca magdem kotu gelinim, bundan sonra bu etiketin hakkini vericem dedim ve elimi etegimi eşimle beraber cektik. Yine yapicagini yapiyor ama olan hep ona oluyor artik. O yuzden birak üzerine yapışan etiketin hakkini ver sende. Haftada bir 10 gunde bir git. Görsün bakalim. Sana biri bişey dedi mi de tamam giderim de. Ama yapma sal gitsin. Nedir bizim çektiğimiz anlamadim gitti

1.5 yıl önce evlendim. İlk sabahımızda kv sınır küpü olmuş bi şekilde bizi aradı daha gelmiyo musunuz baban yapacak kahvaltıyı hadi hadi diye. Ilk günkü uykusuzlugu herkes bilir...neyse apar topar gittik tabi saat 10 u buldu . Kahvaltı namına kv geç kaldık diye sinirden yaktığı patatesten başka bişey yoktu .

Eşim sagolsun sanki annesigili ilk defa görür gibi ilk günümüzü aksm 4 e kadar orda oturarak geçirdi.Babam şehir dışına çıkacaktı onu bir kez daha görmek istiyordum gitmeden Sonunda eşim yerinden kalktı ve kapıdan çıkarken kv aksma geri gelin dedi eşime ve ben şok !! Bişey demedim ... babama gittik fakat babam yola çıkmış çünkü hava kararmaya baslaycakti o mevsime göre. Her neyse kizlar babam olmayınca eşim geri annesigile geldi o an bişey diyemiyordum çünkü kv bi nişanlılık beni kötü gelin ilan etti sen oglumdan beni ayiracaksin deyip durdu eşimin hatrına hep sustum .kv gittik ve gece 12 ye kadar orda durduk ! Ertesi sabah yine telefon yine kv ve esimin 2 gün.sonunda biten izni ve bizim ilk günlerimiz böyle geçti kizlar .

Tabi burda bitmedi kv her gun bizi aradı gelin diye gidince asla ama asla 12 den.once bırakmadı. Haftasonu muhakkak kahvaltıya çağırdı. Hafta içi biseyler bahane etti çağırdı. Ben sınava çalışıyorum bu arada . Tabi her gün ağlıyorum ve kv gidiyorum buna calisma denirse . Ve kazanamadim . Yaklaşık 4 5 ay bu gitmeler böyle devam etti tabi esimle her gidişimizde tartisma her dönüşümuzde tartisma . Bazen kv ile tartıştım ama anlamadı.

Ben çok ama çok zor bi şekilde bunu haftada 4 e falan indirdim . Ve her gun gitmedigim icin kotu gelin ilan edildim . Kv çevresindekilere bizi hep gelmezler gitmezler çağırdık mi gelmezler istediği saatte gelirler . Oğlum.boyle degildi önceden evlenince böyle oldu neler neler..ve herkes bana farklı gözle.bakmaya.başladı. 6 7 ay sonra esimin.erkek kardeşi evlendi . Eltim tüm yaşadıklarımı bildiği için çok profesyonel davrandı zaten 5 yıl da kaynimla flört edip yaşamadıkları şey kalmadığı için çok bi hevesi yoktu . Biz eşimle 7 ayin içinde evlendik ve hiç gonlumuzce gezip eglenmedigimiz icin her şeyde hevesimiz vardı kursağımızda kalan...

Eltim abartısız her gün her hafta sonu oradaydı. Ben birini sevmeyince bunu mutlaka belli ederim . Ama onun öyle güler bi yüzü var ki adeta yüzüne yapışmış sinirliyken kv nefret ederken bile gülüyordu .mutfakta görümcem hakkında atıp tutarken bi anda oturma odaya.gidip onun kucağına oturuup gülerken sarılırken buluyordum onu . Her gün kv gidiyordu çünkü ataması yaklaşıyor ve gidip kurtulacağını biliyordu

Bu arada bizim oraya gitmelerimiz iyice azaldı .haftada 3 e düştü . Çünkü eşim beni sevmediklerini asla onlara yaranamaycagimi gördü . Fakat gel gelelim kv psikiyatriye gitmeye başladi adını bilmiyorum bi hap kullaniyor. Asiri.derecede istahi kapandı ve kilo verdi. Tek yaptığı uyumak .ne yemek yapıyor ne temizlik. Önceden de zaten yapmıyordu ya ben yapardım ya eltim . Fakat iyice saldı .

Bayram da herkes sordu sana.ne oldu böyle diye ve tek suçlu benim kizlar . Yoo bişeyim.yok ben böyle oldum diyo saflasmis gibi hareketler yapıyor ve herkesin bana ima dolu bakışları ...herkes benim küs olduğumu ve hiç gitmeidgini sanıyor halbuki haftada 2 3 yine görüşüyoruz isini yapıyorum kp ve görümcem ile hiç bi sorunum yok . Kv tek derdi benim her gün oraya gitmemem eltimin gitmesi . Ve artık kiyaslanmaktan çok yoruldum kızlar.....Gece 12 de daysigili evime geliyor ve mutlu olmak için her gün oraya gideceksin başka çaren yok diyolar ve ben gitmiyorum. Eşimde üzülüyor annesine zayıfladı saf gibi oldu vs diye ama beni gerçekten sevmediklerini de biliyor tek dertleelrinin kv gorumcem oturcak ben onlara hizmet edeceğim. . .ben çok mu kötü gelinim lütfen bana akıl verin kızlar eltim atanıp gitti geride herkeste guzel bir iz bıraktı şimdi herkes ne iyi kızdı her gün orydaydi her ise koştu sende gidip gel yalnız bırakma kv vs bana anlatip duruyorlar . Kv 48 yaşında bu arada kp sag ...
Bian nisanlimin akrabasi sandım seni :)) cok tatli bi yengemiz var ve eltim sayılır baya yakin oldugu icin gelinde gercekten coook tatlı cok hos. Amma velakin bazen yengenin sacma hareketleri olabiliyor ve kız buna tahammul edebilecek bi yapıda değil heeer Allahin gunu kaynanasina yemege giderdi evlenince sonra bakti olmayacak bıraktı gitmeyi tabi yengeler hergun geliyor nie artik hic gelmiyor die alıştıkları için zoruna gitti. Gelinde evcil insan icine girmeyi pek sevmiyor. Yani sorsan ikiside haklı ama basta nasil alisirsa oyle gider onun için gelinde de var biraz suc. Bende bu durumu gorunce gonderme yapiyom arada kaynanaya :D evleniyosa niye evleniyor kendi evinin isini yemegini kendi yapabilir eksik olur yarim olur ama yapa yapa öğrenir hergun hazirca kayinvalidesine gidiyordu alistirdi insanlari simdi onlarda hakli oda hakli ama basta oyle yapmasaydi keske sahsen ben kendi isimi kendim yapmayacaksam hergun biyere gidip eve tek yatmaya geleceksem bos yere kira odemez senin yanina gelin gelirdim gibisinden ;)

toptan o eve taşının olsun bitsin hergün gidilecekmiş zaten kayınvalidenize Amma tuhaf hayat tarzı size sabırlar diliyorum

Korku filmi gibi okuyana kadar nefesimi tutmuşum farkında değilim
Allah yar ve yardımcın olsun seni kurtarsın inşallah bu durumdan ne dyim :KK64:

Canım benden sana bir tavsiye gerçekten başta nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bende senin yaşadıklarını yaşıyorum daha ağırını da yaşadım.5 yıl sonra bebeğim oldu ve down semdromlu özel eğitimleri var her allahın günü bendeler.Kendi yetmiyor gibi kızlardeşleri kızı kocası vs herkesi bi anda organize ediyor gizlice telden konuşur hadi gelin der hep başımda ve ben kızımın eğitimlerni aksatıyorum onlar yüzünden belki destek olmak istiyorlar ama bu artk tahammülü zorluyor.spordan gelirim terliyim duş alcam diyorum eee çanaşırını al yanına görümcene gidelim yemek yapmıştım orda yeriz orda yap banyonu dedi pea artık dedim.ilk gün teyzem uzaktan geldi diye annemlerle pikniğe gittik bir telefonla burnumuzdan getirdi senle aynı şeyleri yaşadım anlayabiliyorum.vay efendim nie beni aramıyosunuz ben rahatsız etmeyim ilk günden desim de siz kalktınız pikniğe mi gittiniz ben şeker hastasıyım uataklara düştüm vs...çok aşıro oğluna düşlün çok meraklı günde en az 3kez arar hızını alamazsa beni arar eee baptınız hayatımızın didik didik tüm raporunu ister yapı olarak öyle kızkardeşlerine karşı da öyle ben başta aramıyom diye beni arayacaksın hergün hal hatır aorcan dedi iyi dedim erteai gün aradım hıhh işte böyle dedi.Hikayem çok uzun evime telefon açmadan hepai doluşur eşimi arar otopark kapısını aç biz geldik bebişim küçük gündüz uyurum telden arar eee nerdesin biz kapıdayız kapıyı aç vs.6 yılın sonunda yeter artık dedim ben özel bi anneyim sabahtan akşama down ve turner sendromlu ve yarık damaklı bebeğimin özel eğitimi fizik eğitimi ve beslenmeaiyle uğraşıyorum beslenme aşıro zor yarıktan dolayı sabahları eğitime götürüyom okula yani kariyeri bıraktım kızıma adadım kendimi biraz saygı istiyorum hepsi bu ilk kez eşimden boşanmayı düşündüm ama kızımı babasız bırakamazdım eşime dengeyi sen kur konuş deyince yapamam hastalar annemin yapısı bu değişmez söylersem bidaha asla gelmezler vs dün eşimle paikiyatriye gittik antidepresan ilaça başladık ikinizde.eşimde annesiyle konuşmuş telefon açmadan gelmenizi istemiyor gerekirse bir tam gün geçirelim ama yeter ki önceden haber verin dedi umarım anlarlar çok taze henüz olanlar.Ama şu kadarını söleyim kuzeninin eşi ben çalışıyo haftaiçi misafir kabul etmiyorum dedi birde uyuşuk iş yapmaz eve gidince çayları bile kocası dağıtor o derece bi değişik kız hep dedikodusunu yaparlardı şimdi anneme onu övmüşler eee senin kızın nie suratı asık vs diğer gelin hep yanaşıyo dizimizin dibinde oturuo demişler ben şok...aç doyuran evi ya da mor çatı sığınma kampına dönen evimde hep yesirip içirsim kaç bin kez yemeklere aldım tüm sülaleyi hep işlendim hep hizmet ettim ama yaranamadım.bırak beni kötü bilsinler dedim artık ipler koptu benim kızım henüz 10 aylık özel bir bebek herkesten önemli anneliğimi gücü ü sevgimi herkes takdir ediyor allahım görüyor meleğimle verdiğim mücadeleyi eşime verdiğim morali ve daha sayamadıklarımı varsın ben kötü gelin olayım.Sana tavsiyem 4.yıldan sonra sinirler geriliyor ilişkiler laçkalaşıyor herkes hayatına müdahele ediyor başta sıkı tut herşeyi kontrol sende olsun kaynananı kötüleme kocanla aran açılır hiçbir evlat anasından vazgeçmez hoş biz vazgeçsinler istemiyoz denge kuraunlar istiyoz ama o dengeyi kırması içinde alttan alttan sen tatlı dille doldurcan canım başka çaremiznyok ya da uyabiliraeniz program yapın hafta bir ona gidin haftada bir de o gelsin size bol şans

Kusura bakmayın da burada tek suçlu sizsiniz.
Düğünün ertesi günü annem ya da kayınvalidem arayıp çağırsa "Dalga mı geçiyor bunlar" derim ve uyumaya devam ederim.
Neden her çağırdıklarında gidiyorsunuz ki?
Eltiniz "iyi gelin" diye onunla yarışmak zorunda mıydınız? Onu seviyorlar beni de sevsinler, bana kötü bakmasınlar diye diye madalya kazanmadınız sonuçta.

Neler benziyor:)
Esi biliyor mu bilmiyorym acikcasi
Evet bizden 1 sene snr tasindilar

eski eşin hareketleri, cinsliği, önceki evlilikte evli kalma süreniz.
bende pco var, benimde ilk evliliğimden çocuğum yok bu evliliğimde tedavi ile hamile kaldım. bizimde ev kredimiz var ve bebek tedavisinde maddi anlamda zorlandık. bu açıdan kolaylıklar diliyorum. inşallah tez vakitte bizlere güzel haberi verirsin. dua ediyorum sana.
ayrıca bilgilerin doğru mu bilmiyorum ama yaşadığın yer memleketim ve memurum.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. böyle gönderi okuyorum aa bende aynen diyorum. sonra isme bakıyorum dream. gene kendimden bişeyler bulduğum gönderi oluyor. isme bakıyorum dream :)

eski eşin hareketleri, cinsliği, önceki evlilikte evli kalma süreniz.
bende pco var, benimde ilk evliliğimden çocuğum yok bu evliliğimde tedavi ile hamile kaldım. bizimde ev kredimiz var ve bebek tedavisinde maddi anlamda zorlandık. bu açıdan kolaylıklar diliyorum. inşallah tez vakitte bizlere güzel haberi verirsin. dua ediyorum sana.
ayrıca bilgilerin doğru mu bilmiyorum ama yaşadığın yer memleketim ve memurum.
şimdilik aklıma gelenler bunlar. böyle gönderi okuyorum aa bende aynen diyorum. sonra isme bakıyorum dream. gene kendimden bişeyler bulduğum gönderi oluyor. isme bakıyorum dream :)
evet baya ortak nokta varmış
evet yasadıgım yer doğru
sende mi burdasın?

heryerde karşına cıkmısım desene :D

Canım benden sana bir tavsiye gerçekten başta nasıl alıştırırsan öyle gidiyor bende senin yaşadıklarını yaşıyorum daha ağırını da yaşadım.5 yıl sonra bebeğim oldu ve down semdromlu özel eğitimleri var her allahın günü bendeler.Kendi yetmiyor gibi kızlardeşleri kızı kocası vs herkesi bi anda organize ediyor gizlice telden konuşur hadi gelin der hep başımda ve ben kızımın eğitimlerni aksatıyorum onlar yüzünden belki destek olmak istiyorlar ama bu artk tahammülü zorluyor.spordan gelirim terliyim duş alcam diyorum eee çanaşırını al yanına görümcene gidelim yemek yapmıştım orda yeriz orda yap banyonu dedi pea artık dedim.ilk gün teyzem uzaktan geldi diye annemlerle pikniğe gittik bir telefonla burnumuzdan getirdi senle aynı şeyleri yaşadım anlayabiliyorum.vay efendim nie beni aramıyosunuz ben rahatsız etmeyim ilk günden desim de siz kalktınız pikniğe mi gittiniz ben şeker hastasıyım uataklara düştüm vs...çok aşıro oğluna düşlün çok meraklı günde en az 3kez arar hızını alamazsa beni arar eee baptınız hayatımızın didik didik tüm raporunu ister yapı olarak öyle kızkardeşlerine karşı da öyle ben başta aramıyom diye beni arayacaksın hergün hal hatır aorcan dedi iyi dedim erteai gün aradım hıhh işte böyle dedi.Hikayem çok uzun evime telefon açmadan hepai doluşur eşimi arar otopark kapısını aç biz geldik bebişim küçük gündüz uyurum telden arar eee nerdesin biz kapıdayız kapıyı aç vs.6 yılın sonunda yeter artık dedim ben özel bi anneyim sabahtan akşama down ve turner sendromlu ve yarık damaklı bebeğimin özel eğitimi fizik eğitimi ve beslenmeaiyle uğraşıyorum beslenme aşıro zor yarıktan dolayı sabahları eğitime götürüyom okula yani kariyeri bıraktım kızıma adadım kendimi biraz saygı istiyorum hepsi bu ilk kez eşimden boşanmayı düşündüm ama kızımı babasız bırakamazdım eşime dengeyi sen kur konuş deyince yapamam hastalar annemin yapısı bu değişmez söylersem bidaha asla gelmezler vs dün eşimle paikiyatriye gittik antidepresan ilaça başladık ikinizde.eşimde annesiyle konuşmuş telefon açmadan gelmenizi istemiyor gerekirse bir tam gün geçirelim ama yeter ki önceden haber verin dedi umarım anlarlar çok taze henüz olanlar.Ama şu kadarını söleyim kuzeninin eşi ben çalışıyo haftaiçi misafir kabul etmiyorum dedi birde uyuşuk iş yapmaz eve gidince çayları bile kocası dağıtor o derece bi değişik kız hep dedikodusunu yaparlardı şimdi anneme onu övmüşler eee senin kızın nie suratı asık vs diğer gelin hep yanaşıyo dizimizin dibinde oturuo demişler ben şok...aç doyuran evi ya da mor çatı sığınma kampına dönen evimde hep yesirip içirsim kaç bin kez yemeklere aldım tüm sülaleyi hep işlendim hep hizmet ettim ama yaranamadım.bırak beni kötü bilsinler dedim artık ipler koptu benim kızım henüz 10 aylık özel bir bebek herkesten önemli anneliğimi gücü ü sevgimi herkes takdir ediyor allahım görüyor meleğimle verdiğim mücadeleyi eşime verdiğim morali ve daha sayamadıklarımı varsın ben kötü gelin olayım.Sana tavsiyem 4.yıldan sonra sinirler geriliyor ilişkiler laçkalaşıyor herkes hayatına müdahele ediyor başta sıkı tut herşeyi kontrol sende olsun kaynananı kötüleme kocanla aran açılır hiçbir evlat anasından vazgeçmez hoş biz vazgeçsinler istemiyoz denge kuraunlar istiyoz ama o dengeyi kırması içinde alttan alttan sen tatlı dille doldurcan canım başka çaremiznyok ya da uyabiliraeniz program yapın hafta bir ona gidin haftada bir de o gelsin size bol şans
Canım eğer benim kv ilaç içmese aynı seninki gibi olurdu sanırım . Allah sana da yardim etsin o kadina da akıl fikir versin onu gerçekten hasta olarak kabul et senin değil onun ilaç kullanması lazım. Senin için önemli olan bebisin o nasıl anne ve sözde! Evladını düşünuyorsa sen de annesin ve iki kat daha fazla dusunmelisin bebisini kim ne derse desin bugün e kadar ağırlayacağın kadar ağırlamışsın zaten onları biraz anlayışlı olsa bu kv ne var ki

Hayır kötü gelin değilsin .
Yaranamayan gelinsin .
Çiz mesafeni bundan sonra daha da gitme ne kadar çok şey verirsen hep daha fazlasını bekler insanlar.

evet baya ortak nokta varmış
evet yasadıgım yer doğru
sende mi burdasın?

heryerde karşına cıkmısım desene :KK70:

valla çok istedim Bursayı. eşimi de Bursadan buldum ama gene yapmadılar tayin. artık emekli olunca geleceğiz.
eşim özel sektörde diye tayin vermediler. kendisi geldi. istanbuldayım ben :( lanetli şehirde

valla çok istedim Bursayı. eşimi de Bursadan buldum ama gene yapmadılar tayin. artık emekli olunca geleceğiz.
eşim özel sektörde diye tayin vermediler. kendisi geldi. istanbuldayım ben :KK43: lanetli şehirde
aaa ben de bursadan gidemem diye eşimi istanbuldan getirttim :D

aaa ben de bursadan gidemem diye eşimi istanbuldan getirttim :KK70:

hahaha çok komik ya :D :D
Bursa çok başka yaa. eşim tee 15 sene evvel Bursaya üniversite okumaya gitmiş orada kalmış. alışan dönemiyor :) güzel memleket :nazar::super:
bir daha İstanbula dönmem demiş ama büyük konuşmuş canım herifim :D

hahaha çok komik ya :KK70: :KK70:
Bursa çok başka yaa. eşim tee 15 sene evvel Bursaya üniversite okumaya gitmiş orada kalmış. alışan dönemiyor :) güzel memleket :nazar::super:
bir daha İstanbula dönmem demiş ama büyük konuşmuş canım herifim :KK70:
benimki çok çabuk alıştı
senede bir kere falan ist a gidiyoruz
sıkılıyor ne biçim şehir burası diyor
annesi falan cok sinir oluyor mesela eşime :)

ama bence artık bursanın da biz cazibesi kalmadı
istanbulun bir tık altı yani.
kalabalık ve pahalı çok fazla

Esim bana hak veriyor ama arada kalıyor. Annesi hap kullandığından beri uyuşmuş vaziyette ve benim yüzümden kullandığı için eşim.me yapacağını bilemiyor Onun bu halide beni üzüyor .
Sizin yuzunuzden hap mi kullaniyo.siz ne yaptiniz ki allah askina.kendinizi de bu kadar ezdrmeyin.siz ilk gunden tepkinizi koymayinca durumlar buraya kadar gelmis.bnce kendinizi daha fazla ezdrmeyin artk

Allah yardımcın olsun anlattıklarına göre kötü gelin değilsin.. seni iyi anlıyorum ben şansımız yaver gitti diye eşimin ailesinden uzak bir şehirde yım. Yoksa eminim aynı durumda olacaktım

Back