Savunurken daha düzgğn bir şekilde savunsaydınız tepki almazdınız. Üslubunuz yanlışYanlız Biz kelam etmiyoruz bir laf yüzünden beni topa tutuyosunuz bende kendimi savunuyorum haklı olarak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yuzsuz gorumce ilginç kayinvalide
- Konu Sahibi Siiit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Konunu şikayet et . Açıklama kısmına konumun kapanmasını istiyorum yazBu konu nasıl kapanıyor bana onu söyleyin yerden yere vurdugunuz yeter
- 16 Eylül 2017
- 1.180
- 788
- 123
- 34
Bu nasıl kin bu nasıl öfke?? Ayrıca eşiniz kardesine nasıl o...u der???? İlgincsinizSlm arkadaşlar hayırlı ramazanlar ben artık ne yapacağımı bilmiyorum sizlere danismak istedim benim gorumcem 42 yaşında dul ama kendini 18 lik kız sanıyor akrabayiz eskiden gider gelirdik iyilerdi içine girmeyince anlasilmiyor muş.Bu kadın ben evlendigimden beri bana eşimi kötüler di eşim yokken ben yokken beni ona kotuluyormus bende ablası diyosan doğrudur deyip esimle kavga ediyordum çok şükür onu atlatdik şimdi bizim bi borçtan dolayı onun hesbini kullaniyorduk ve bizim paralarimizi yurutmus bunu kanıtladık ama bişey söylemedik yüzüne araya mesafe koydum esimde tabi bide şimdi arkandan pis yemekten anlamaz çocuklara mikröp kaptiriyo diyomus hemde evdeki pisliktenmis ki kendinin küçük bir odası var bi baza bi dolap anca sigiyo odasına kimse girmez les gibi sigara kokuyo havasiz pis diye ben hergün 2 3 ev supurur silerim çocuklardan dolayı tuvalet banyo yikarim aksama kadar yemeklerimde eşim annesinin yemeğini yemeyecek kadar begenir herkes beğenir genelde sırf yaşım küçük bu zamana kadar özgür ve rahat yasadigim için öyle diyorlar eminim ama laf çıkıyo yani bide arabasini yeniledi bizden kredi istedi bende cekemeyiz demiştim çünkü çok borcumuz vardi şimdi bi kaç ay önce bu lafları duydum eşime söyledim oda kendine baksin o.....pu Dedi evli barkli adımlarla yatıp kalkıyor it gibi geziyo gece gündüz dedi boşver dedi bnde bunları oğlunun yanında söyledim oda beni aradi böyle demissin bana diye bnde evet söyledim sende bana bunların demissin dedim saydirdim kapattım gorusmuyoruz çok sevdiğim gorumcem ve kayın babamida doldurmuş olacakki bana eskisi kadar sıcak değiller ama bişey diyende yok çünkü eşimden ve ailemden cekinirler şimdi bayramda kayın babam bizi bir araya gettirir yada bir iftarda barıştımak için benim ne demem ne yapmam gerekir fikir ıstıyorum çünkü ailesi bilsin istiyorum ne oldugunu Cok tutucu bir aile böyle şeyleri sevmez ler esimde bana hakkını savun ezdirme kendini der ama onun yanida bişey demedikleri sürece o karismaz.Kaynanamakamda ise benimle yarışıyor 145 boyunda 90 Kilo ben 170 boyum 75 kiloyum bana sürekli insan içinde benden sismansin senin elbisenin niye bana olmuyo takıların bana olmuyo sana nasıl oluyor diyo allahım kafayı yiyecem iğrenç insanlarmis iki yuzlü fesat hırsız dedikoducu ben nekadar yardım ettim oysaki onlara maddi anlamda ama ben içerde para veriyim diğer odaya gider vermedi der yüzüme baka baka o kadar iki yüzlüler ve cok para gözler çok uzun oldu daha çok anlatmak istedigim vardı ama bu bile bukadar uzun kusura bakmayın.
- 10 Şubat 2015
- 5.202
- 11.871
- 248
Çok ilginç bir ailesiniz gerçekten.
Eşiniz ablasının arkasından çok çirkin konuşmuş, siz gidip kadının oğluna kadının dedikodusunu yapmışsınız.
Hala daha "Eşimin ailesi çok muhafazakar, bu yaptıklarını kayınbabamlara anlatmak istiyorum." diyorsunuz. Kadını öldürtmeye mi çalışıyorsunuz anlamadım. Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin olsun bitsin. Hepiniz rahat edersiniz.
Eşiniz ablasının arkasından çok çirkin konuşmuş, siz gidip kadının oğluna kadının dedikodusunu yapmışsınız.
Hala daha "Eşimin ailesi çok muhafazakar, bu yaptıklarını kayınbabamlara anlatmak istiyorum." diyorsunuz. Kadını öldürtmeye mi çalışıyorsunuz anlamadım. Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin olsun bitsin. Hepiniz rahat edersiniz.
Ne yanlış olan ben hakaret etmedim kimseye yanlış bi kelimede kullanmadim 25 yasindayim çok şükür ağzımdan bu yasa kadar bi küfür çıkmış insan değilimSavunurken daha düzgğn bir şekilde savunsaydınız tepki almazdınız. Üslubunuz yanlış
Tsk ederimKonunu şikayet et . Açıklama kısmına konumun kapanmasını istiyorum yaz
İstiyorum değil istemiyorum dedim bi kişi ile aile yadirganamaz buda ayrı bişey ben onların ailesinden değilim buda ayrı bisey öldürme gibi bişey söz konusu bile olamaz zaten öyle kapasite olsa eşim ablasına bi dur derdi beni ilgilendirmiyo sen kendini ezdirme hakkını savun benim hatrim için fedakarlik yapma diyo yani karismaz sadece o lafı söyledi ve bu konu kapandı yani onda konuşmaz etmezÇok ilginç bir ailesiniz gerçekten.
4 senedir seninlede biri ugrassa sende kin gudersin ki ben yine kinli değilim sadce tam yerine oturacak bi laf söylemek ıstıyorum ki daha aramasin sormasin gorusmeyelim diye ben onu rezil filan etmiyorum uzak durdurmaya çalışıyorum eşimi iki sene bana kotuledi ve en önemlisi ablasının böyle biri olduğunu görmek hayal kirikligi gurur kırıcı bişey belki ondandir bilememBu nasıl kin bu nasıl öfke?? Ayrıca eşiniz kardesine nasıl o...u der???? İlgincsiniz
Tsk edrim ins öyle olurKesinlikle bir araya gelmemelisiniz eşinizde size destekmiş. Ee görüşmek zorunda değilsiniz bu şekilde daha çok günaha giriyoruz görüşmeyelim deyiverin kp de
- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Tamam hakli hazmedemiyorda ablaya o.. denirmi ya yaptigi yanlisi bu sekildemi toparlicak bi kardes olarak agir konusabilir alir karsisina konusur ama karisina ablasi hakkinda o... demesi insana herseyu dusundurur ayrica o onun hayati bu kadar takilmayin siz yaptigi yanlisi soylersiniz ama bu sekilde degil ne olursa olsun ayni kandan bi insan yanlisini bu sekilde yanlislamu savunmasi gerekiyo gercekten cok cirkin bisiTsk ederim yorumunuz için ama eşime guveniyorum tabiki kimse mükemmel değil kesinlikle sonsuz güvenim var diyemem ama eşim şimdiye kadar hep sustu allah sorsun dedi ve şimdi evli erkeklerle takildigi için çok sinirlendi ve karısını aldatan erkek arkadaslariyla görüşmeyi kesen bi adam ve ablasının böyle şeyler yapmasini hazmedemiyor
çünkü ailesi bilsin istiyorum ne oldugunu Cok tutucu bir aile böyle şeyleri sevmez ler
Bilsinler istiyorum diyen sizsiniz. Ailesi çok tutucu diye eklediğinize göre bilmelerini istediğiniz şey görümcenizin birliktelikleri ki o da ne kadar doğru meçhul. Diğer konuların ailenin tutuculuğuyla bir alakası yok çünkü. Şimdi bunu da inkar etmişsiniz başka mesajlarda başka şeyleri inkar ettiğiniz gibi.
Neyse başka bir şey söylemeye gerek yok zaten.