- 15 Ağustos 2024
- 13
- -191
- 31
- Konu Sahibi zeytinpeynir12
Valla verdiler canım sana sormayı unutmuşlarsacmalama cocuga bakmayan kadina kim ne nafakasi verir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla verdiler canım sana sormayı unutmuşlarsacmalama cocuga bakmayan kadina kim ne nafakasi verir?
Ya birley dicem ama neyse diyorumNoldu şekerim çocuk senin olunca bi için cız etti de mi? Adam seni başından atınca görüşürüz, bu hırsla sen de al uğraş diye bırakırsın çocuğu.
Benim çocuğumu katma gerizekalo aptal mahluk herkes doğurduğuna baksın ben bakıyorımNoldu şekerim çocuk senin olunca bi için cız etti de mi? Adam seni başından atınca görüşürüz, bu hırsla sen de al uğraş diye bırakırsın çocuğu.
Sen bakma kimseye üsluba bakBenim çocuğumu katma gerizekalo aptal mahluk herkes doğurduğuna baksın ben bakıyorım
Sen de karar ver kadın attı mı başından çocuklarını atmadı mı? İstiyorsun ki alsın hepten, sen de kendi çocuğun kocişinle rahat et. Olmuyor ama değil mi?Ya ne kadar dengesiz abuk subuk insan varsa onlar yazmış kimse çocuğunu başından atmadı eşimin anne hemen arka sokağımızda oturuyor ve gündüzleri oradaydı çocuklar orda daha rahatlat çünkü orayı evleri gibi görüyorlar bazı akşamlarda buraya geliyorlar ama 2 tane ergen erkekle ben sabahtan akşama kadar baş edemem diye dertleşmek amaçlı yazdım hakaretler enteresan enteresan cevaplar gerçekten gülüyorum yazılanları okurken
Yazılanları okurken gülüyorsanız kafaya takacak bir şeyiniz de yok demektir. Size hayatta başarılar dilerim.Ya ne kadar dengesiz abuk subuk insan varsa onlar yazmış kimse çocuğunu başından atmadı eşimin anne hemen arka sokağımızda oturuyor ve gündüzleri oradaydı çocuklar orda daha rahatlat çünkü orayı evleri gibi görüyorlar bazı akşamlarda buraya geliyorlar ama 2 tane ergen erkekle ben sabahtan akşama kadar baş edemem diye dertleşmek amaçlı yazdım hakaretler enteresan enteresan cevaplar gerçekten gülüyorum yazılanları okurken
Bakmıyorum zaten beyinsizSen bakma kimseye üsluba bak
Dilek sen misin şekerim? İnat değil mi, onun doğurduğuna da bakacaksın ahahahah ağla.Benim çocuğumu katma gerizekalo aptal mahluk herkes doğurduğuna baksın ben bakıyorım
Yalnız biz bu filmi çok gördük seyrettik, sonu da hep aynı. Hiç burada atar gider yapmayın. Belli ki kocanız höt demiş oturtmuş sizi. Kendi çocuğunuzla eşinizin çocukları milimine kadar eşit haklara sahip. Sizi kimse kaçırıp zorla evlendirmediyse ya bu deveyi güdün ya da bu diyardan gidin. Kimse anneyi savunmuyor, çocukların hakkını savunuyoruz. Ben de çocuğumu babasına bile vermek istemem. Büyük konuşmamak için vermem demedim, vermek istemem dedim. Hayatın ne getireceğini bilmiyorum. Adamın eski eşi niye velayeti almadı niye çocuklarına bakmıyor sorusu ikinci sırada şu an. İlk sırada babaanne opsiyonu da ortadan kalkmışken o çocuklara ne olacak. Babaları onları yaparken bizzat katkıda bulunduysa bakarken de bizzat katkıda bulunacak. Siz de eşinize mık diyemezsiniz ama buralara gelir konu açar hakaret beddua yağdırırsınız anca.Dengesiz benim çocuğumu niye katıyorsun Allah’a şükür her koşulda çocuğumun yanındayım
Valla verdiler canım sana sormayı unutmuşlar
Malesef o çocuğa bakması gereken babaanne değil, anne ve baba. Ne sadece anne, ne sadece baba yani. Sizi iyi anlıyorum ancak bu çocuklar bir anda ortaya çıkmadı, evlenirken biliyordunuz. Biraz annede biraz sizde kalmaları için konuşabilirsiniz en fazlaArkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var, eşimin 2. Evliliği bu eşim benden 11 yaş büyük ben 29, o 40 yaşında, ilk evliliğinden, 15 yaşında ve 10 yaşında 2 oğlu var eşinden boşandıktan sonra çocuklarına babaanneleri bakıyordu biz evlendikten sonra da onlara oda yaptık bazı akşamlar bize geliyorlardı, anneleride 2 haftada bir hafta sonu alıyor ama şimdi kayınvalidem yoğun bakımda ve durumu ciddi ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı eğer Allah korusun birşey olursa bu çocuklar burada kalacak ve okulları gelmeleri gitmeleri yemeleri içmeleri hepsi bana kalacak kocaman iki erkek çocuğu açıkçası temelli istemiyorum anneleri tek yaşıyor onun bakması lazım napıcam lütfen yardımcı olun çok stres yaptım eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam…
simite sürülecek aklin olsaydi 27 yasinda karta kacmis iki cocuklu adamla evlenmeden önce düşünürdün.Benim çocuğumu katma gerizekalo aptal mahluk herkes doğurduğuna baksın ben bakıyorım
Velayet babadayken evlatlarını tam büyüme çağında babaanneye mi bırakmış. Malesef babaanne iyileşse de baba bakmalı. Anne velayeti almaydıysa /alamadıysa uygun değildir mahkeme böyle uygun görmüştür. üzüldüm çocuklara. Kendilerini istemeyen bir baba ve üvey anne. Allah yardım etsin.Arkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var, eşimin 2. Evliliği bu eşim benden 11 yaş büyük ben 29, o 40 yaşında, ilk evliliğinden, 15 yaşında ve 10 yaşında 2 oğlu var eşinden boşandıktan sonra çocuklarına babaanneleri bakıyordu biz evlendikten sonra da onlara oda yaptık bazı akşamlar bize geliyorlardı, anneleride 2 haftada bir hafta sonu alıyor ama şimdi kayınvalidem yoğun bakımda ve durumu ciddi ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı eğer Allah korusun birşey olursa bu çocuklar burada kalacak ve okulları gelmeleri gitmeleri yemeleri içmeleri hepsi bana kalacak kocaman iki erkek çocuğu açıkçası temelli istemiyorum anneleri tek yaşıyor onun bakması lazım napıcam lütfen yardımcı olun çok stres yaptım eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam…
Ben de sizin Dilek olduğunuzu düşünmeye başladım. O da herkes şeyinden çıkardığına bakacak diye esip gürlemişti buralarda ama sonra sesi soluğu kesilmişti niyeyse.Benim çocuğumu katma gerizekalo aptal mahluk herkes doğurduğuna baksın ben bakıyorım
Tahiiin aşkım bu Dilek değil mi sence de?Babaanne vefat ederse, annesi de çocukları kabul etmezse, sizde etmezseniz yapılacak sey sizin boşanmanız olur o zaman. Başka bir alternatif mi var?
Evet annesi tek başına yaşarken iki çocuğun sorumluluğunun sizde olması rahatsız edici ama kocanız siz istemiyorsunuz diye çocuklarını sokağa atacak degil yani.
Anne de tam üvey anne. Kemalettin tugcu roman karekterı gıbı kadın. Saygısız ve hadsiz yazık 3 cocuga da acıyorumVelayet babadayken evlatlarını tam büyüme çağında babaanneye mi bırakmış. Malesef babaanne iyileşse de baba bakmalı. Anne velayeti almaydıysa /alamadıysa uygun değildir mahkeme böyle uygun görmüştür. üzüldüm çocuklara. Kendilerini istemeyen bir baba ve üvey anne. Allah yardım etsin.