- 2 Mart 2023
- 2.252
- 7.656
- 88
- 45
- Konu Sahibi zeytinpeynir12
-
Velayeti babalarında ise mecburen babaları bakacak.Arkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var, eşimin 2. Evliliği bu eşim benden 11 yaş büyük ben 29, o 40 yaşında, ilk evliliğinden, 15 yaşında ve 10 yaşında 2 oğlu var eşinden boşandıktan sonra çocuklarına babaanneleri bakıyordu biz evlendikten sonra da onlara oda yaptık bazı akşamlar bize geliyorlardı, anneleride 2 haftada bir hafta sonu alıyor ama şimdi kayınvalidem yoğun bakımda ve durumu ciddi ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı eğer Allah korusun birşey olursa bu çocuklar burada kalacak ve okulları gelmeleri gitmeleri yemeleri içmeleri hepsi bana kalacak kocaman iki erkek çocuğu açıkçası temelli istemiyorum anneleri tek yaşıyor onun bakması lazım napıcam lütfen yardımcı olun çok stres yaptım eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam…
Kendi çocuklarına bile bakmayan adamla neden evlendin ? Çocuklu adamla neden evlendin diyemiyorum farkında mısın ? Çocuklarına bakmayan adamla diyorum, ne güzel ya valla evlen boşan çocuklar babaannede anneannede büyüsün. Anne rahat baba rahat. Demek ki biz eşşeğiz.
Boşan yaşayamazsan :)Arkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var, eşimin 2. Evliliği bu eşim benden 11 yaş büyük ben 29, o 40 yaşında, ilk evliliğinden, 15 yaşında ve 10 yaşında 2 oğlu var eşinden boşandıktan sonra çocuklarına babaanneleri bakıyordu biz evlendikten sonra da onlara oda yaptık bazı akşamlar bize geliyorlardı, anneleride 2 haftada bir hafta sonu alıyor ama şimdi kayınvalidem yoğun bakımda ve durumu ciddi ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı eğer Allah korusun birşey olursa bu çocuklar burada kalacak ve okulları gelmeleri gitmeleri yemeleri içmeleri hepsi bana kalacak kocaman iki erkek çocuğu açıkçası temelli istemiyorum anneleri tek yaşıyor onun bakması lazım napıcam lütfen yardımcı olun çok stres yaptım eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam…
Yaşayamazsanız gidersiniz, yapacak bir şey yok. Sokakta kalacak halleri yok çocukların.eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam…
Arkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var, eşimin 2. Evliliği bu eşim benden 11 yaş büyük ben 29, o 40 yaşında, ilk evliliğinden, 15 yaşında ve 10 yaşında 2 oğlu var eşinden boşandıktan sonra çocuklarına babaanneleri bakıyordu biz evlendikten sonra da onlara oda yaptık bazı akşamlar bize geliyorlardı, anneleride 2 haftada bir hafta sonu alıyor ama şimdi kayınvalidem yoğun bakımda ve durumu ciddi ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı eğer Allah korusun birşey olursa bu çocuklar burada kalacak ve okulları gelmeleri gitmeleri yemeleri içmeleri hepsi bana kalacak kocaman iki erkek çocuğu açıkçası temelli istemiyorum anneleri tek yaşıyor onun bakması lazım napıcam lütfen yardımcı olun çok stres yaptım eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam…
Yo cidden bu tarz konular benim tepemi attırıyor, hepsi normal gibi de çocuklar anormal gibi davranıyor ya ayar oluyorum cinler tepeme geliyor. Çocuk ulan bu çocuk eşya değil kaldırıp köşeye kaldırasın. Bu çocukları yaptılarsa eşşek gibi bakacaklar, babaanne anneanne bakmak zorunda değil kimsenin çocuğuna. Çocukları düşünen yok, sevgiden mahrum kalmış,örselenmiş, üzülmüş kimin umurunda. O kadar üzülüyorum kii. Yeni hayat kurarken çocuklar kimsenin aklına gelmiyor. Benim çocuğumu kabul etmeyen biriyle benim işim olmaz. Ediyorsa edecek etmeyecekse defolsun gitsin. Kimse çocuğumdan kıymetli değil kimse.Evlenince çocuğunu annaneye, babaneye veren, yurda bırakaj insanlar tekrar uremese keşke.
Evlilik kararı alarak bu sorumluluğu almaya karar vermişsiniz zaten,çocukların velayeti babada anlaşılan ve çocuklar babalarının yanında olacak bu gayet normal, siz ne kadar evde karar hakkına sahipseniz çocuklar da o kadar karara sahip.birde empati yapın çocuklar nerede kalacak başka.babaannesi ile büyümektense babası ile büyümeleri daha sağlıklıArkadaşlar merhaba, 2 yıllık evliyim 1 yaşında çocuğum var, eşimin 2. Evliliği bu eşim benden 11 yaş büyük ben 29, o 40 yaşında, ilk evliliğinden, 15 yaşında ve 10 yaşında 2 oğlu var eşinden boşandıktan sonra çocuklarına babaanneleri bakıyordu biz evlendikten sonra da onlara oda yaptık bazı akşamlar bize geliyorlardı, anneleride 2 haftada bir hafta sonu alıyor ama şimdi kayınvalidem yoğun bakımda ve durumu ciddi ona ayrı üzülüyorum kendime ayrı eğer Allah korusun birşey olursa bu çocuklar burada kalacak ve okulları gelmeleri gitmeleri yemeleri içmeleri hepsi bana kalacak kocaman iki erkek çocuğu açıkçası temelli istemiyorum anneleri tek yaşıyor onun bakması lazım napıcam lütfen yardımcı olun çok stres yaptım eğer böyle olursa ben bu evde yaşayamam…
Yo cidden bu tarz konular benim tepemi attırıyor, hepsi normal gibi de çocuklar anormal gibi davranıyor ya ayar oluyorum cinler tepeme geliyor. Çocuk ulan bu çocuk eşya değil kaldırıp köşeye kaldırasın. Bu çocukları yaptılarsa eşşek gibi bakacaklar, babaanne anneanne bakmak zorunda değil kimsenin çocuğuna. Çocukları düşünen yok, sevgiden mahrum kalmış,örselenmiş, üzülmüş kimin umurunda. O kadar üzülüyorum kii. Yeni hayat kurarken çocuklar kimsenin aklına gelmiyor. Benim çocuğumu kabul etmeyen biriyle benim işim olmaz. Ediyorsa edecek etmeyecekse defolsun gitsin. Kimse çocuğumdan kıymetli değil kimse.
Bu durumda en son konu sahibine kızıyorum. Öncelik o çocukların annesi babasında. Boşandın tamam cehennem ol naparsan yap ama çocuklarını düşün ya atıp gidemezsin yok öyle bi dünya o çocuklar istemedi o hayatı yaşamayı sevgini vermeyceksen ilgilenmeyeceksen yapmayacaksın bu kadar basit. Boşanıyım atıyım çocuklarımı akrabalarıma ben yeniden evleniyim çocuklarıma bakmayı yeni eşim kabul etti mi etmedi mi onu nazlayım olur. Konu sahibine gelince yaşayamam yazmış evlenirken düşünseydin bunları. Yaşayamazsan boşan o zaman.Bende çok sinir oluyorum. Evlenme o zaman çocuksuz adam mı yok. Yazık değil mi o yavrulara anneleri almıyor, babaları istemiyorum tek dalları belki babaanne oda ölüyor. Anne baba sevgisi olmadan yetişkin olunca hep bir yanları eksik kalıyor. Kim bilir okulda bile neler yaşıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?