• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin baskasina bariz ilgisi

Çocuklarla ilgili konuşmuşlar diyorsunuz konuşabilirler aileden biriyse yani ben de kuzenlerimle konuşuyorum eşim yanlış mı anlasın ayrıca bir hissi olsa daha sık gitmek isterdi başka konuşmaları da olurdu yani kolay mı hemen öyle zan altında bırakmak neden siz o kadar dikkatli bakma gereği duydunuz ki üzerini düzelttiğini bakışlarını yaklayacak kadar bence kıskanmışsınız nedense o evli eşin evli ortada bariz birşey yok bu zamanda neler olmuyor tamam ama hani belli birşey yok telefonda konuşur neden yazışsın

İyi günler ben eşimle 6 senelik evliyim iki çocuğumuz vr ve kız kardesimden çok supleniyorum eşime ilgisi olup olmadığını anlamkta zorluk çekiyorum ama yaptıkları beni kuskulandiriyor.ne zmn aileme gitsem orda oluyor yani dışarda bile olsa geleceğimizi duyduğunda hmn geliyor.cocuklarimi eşimin yanında annem oğlum yerim senin ağzını ölürüm senin ugruna gibi cümleler kurarak seviyor.kendini bizzat eşime göstermek belli etmek için yanına oturuyor yada yakın oturmaya çalışıyor. Ben eşimin yanindan kalkıp mutfağa gittiğimde fırsatını bulup aynı alanda kalmaya çalışıyor.esim benim kıskanç biri olduğumu biliyor ve yeterince kndiyle alakalı bı durum olmadığını bana gostermye çalışıyor bu durumdan haberdar ve çok rahtsz oluyoruz oda gtmk istemiyor.en son aileme oturmaya gittiğimizde annem ve bn mutfağa gittiğimiz esnada eşim ve çocuklarım kanepede otururlarken kız kardeşim küçük cocugumn yanına boylu boyunca yatar vaziyette uzanıyordu ve ben bu şekilde bı harekete maruz kaldigimda nutkum durdu resmen sanki çocuklarım annesiyymis gibi eşimin olduğu yerde o şekilde davranması beni üzdü . Ayağa kalkıp eşimin karşına doğru çekip cilve yaparcasına yeni aldığı bardak vs. Eşyasını gösteriyor bak enişte bardağın nasıl diye.yada gelip yanımızda saçından başlayıp bütün heryerine doğru parfüm sikiyor.kokudan rahtsz olmamıza rağmen umursamiyor.surekli bana glmk için fırsat ariyr gelme diyemdgm için erken gel gelecksn diyorum. Saat 3 yada 4 gibi geliyr eşimin iş saatini soruyor kaçta glyr dye eşim geldiktn sonra yeni yiyrz ve gidiyor sanki onun gelmesini beklermiş gibi.bnimle eşimin yanında abla dgl de kanki dye sesleniyr.bazen bana iç çamaşırını gösterip sana vereyim kocana fantazi yaparsan diyor. Çocuğum eşimin kucagindayken yaklaşıp öpüyor sevmeye çalışıyor. Eğilip duruyor arkası dönük vaziyette .defalarca uyardım üstüne uzun bişey giymesi için ama hiç oralı olmuyor eşimin yanında sortla geziyor. Aile bişey diyemiyorum tamamen emin olmk istyrm .eşimle bu yüzden gergin tartisiyrm kendini çok sabırlı sen haklisn annene babana şöyle gitmylm o zmn diyor ama bn çelişki icindym .bunaldım 😔😟

Kizlar bundan önceki konularıda okuyun.. Dikkatimi çeken esim bir ortamda benle çok oturmussa gelin suratını asiyor bakmıyor hiç bizim oldugumuz tarafa.. Aile uyelerinin katildigi bir dugunde kari koca dansa kalktik gelin o anda aniden masadan ayrıldı başka bir masaya gecti bizi seyretmedigini düşünüyorum.. Dans bitince esim gelinin oturduğu masaya doğru yürüdu gelinin surati buz gibiydi hiç bakmıyordu esime.. Esim yanindan gecerken geline siramizi savdik hic sevmem dans etmeyi demis küçük kardeşime sordum.. Ondan sonra esimde bir daha gelinin kalktığı masada oturmadi baska bir masaya gecti tek başına oturdu kiza yakin.. Biraz daha izle demissiniz ya bu olayda var yani.. bu arada aynı şehirde değiliz zaten..Akil verin ne bunlar?

askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar bakar durur dedim ve farklı sehirlerdeyiz diye sürekli aklıma takmadım.. Kolay değil evi yuvayı dağıtmak ortaya düşsem akrabayiz diyecekler fesat kalplisin diyecekler.. Senede 3 4 kez görüşüyoruz.. Aralarinda iliski yok eminim öyle olsa aile birbirine girer.. Ya bir imkansız durumu mu var bir yorum yapın.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..
Evli barkli insanlarin boyle sabahlari mesajlasmalari sabah aksam farketmez mesajlasmalari ne ayak
Ha yine mi su kardesinizin karisi meselesi

askina bu hesap fake mi? bu aslinda erkek demeden yorum yapın.. Erkek değilim sahte hesap değilim.. Esimin aileden bir kiza ilgisi var onu gorunce ustunu başını düzeltmeler, uzun bakislarina tanık olmam..kiz da evli.. Ama bu durum yeni değil uzun süredir var sadece esim imkansız görüp bakar bakar durur dedim ve farklı sehirlerdeyiz diye sürekli aklıma takmadım.. Kolay değil evi yuvayı dağıtmak ortaya düşsem akrabayiz diyecekler fesat kalplisin diyecekler.. Senede 3 4 kez görüşüyoruz.. Aralarinda iliski yok eminim öyle olsa aile birbirine girer.. Ya bir imkansız durumu mu var bir yorum yapın.. Kocanin Mesajlarına bak dediniz ya baktım.. Kiza sabah sabah mesaj atmış cocuklarla ilgili kizda cvp yazmış konuşma cocuklar hakkında.. Msjin sonunda kizin kocasinin adı Mehmet diyelim.. Benimki seviyorum Mehmeti ve cocuklari yazmış kizda bizde seni yazmış.. Ne alaka şimdi bu Mehmet ne alaka.. Ben birsey anladım ama bakalım sizdemi aynı şeyi düşündünüz..
kardeşinin eşi olan kız mı bu yoksa başkası mı?

Ya siz artık konu açmayın. Eşim gelinmi aşık kardeşim eşime cilveli ya nasıl bir karı koca aile kavramınız var 😩😩 bukadar kişi yorum yapıyor ama siz eşiniz iyi diyelim istiyorsunuz. Ya konu açmayın yada fikrimiz boşanın ayyy ayyy

Daha neler okuyacak bu gözler yarabbim. Bu çok ciddi bir iddia ve şüphe.. Eşinizle açıkça konuşun, konuşurken size karşı nasıl davranacak takip edin. Gözlerini kaçırıyor mu, üste çıkmak için hiddetlenip konuyu değiştirmeye mi çalışıyor vs.. Bu onunla konuşmadan düzelebilecek bir şey değil ki. İçinizdeki şüpheyi de biz burada söküp alamayız.

Şifreli konusmuslar sanki.
Kadina ben seni seviyorumun şifreli versiyonu mu acaba?
İftira atmak istemiyorum oyuzden kesin bir şey diyemem.
Ama ben boyle sey hissetsem aninda boşanirdim.
Başkasini sevenin hayatimda yeri yok.

Back