- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
Bence hic aileleri karstirma.. yanilmis oyle bisey yok deme ihtimali yuksekAilesine söyleyeyim mi önce bizimkilere duyurmadan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hic aileleri karstirma.. yanilmis oyle bisey yok deme ihtimali yuksekAilesine söyleyeyim mi önce bizimkilere duyurmadan
Resmen iltifat değil mi buAnlıyorum sizi. Bir akraba da bana çocuklar çok güzel tıpkı sana benziyorlar hiç babalarına benzemiyor demişti, yüzüne karşı bir şey diyememistim ama arkasından pis sapık diye saydirmistim
Bakın ne kadar zor olduğunu.. İste bu durumdayimBence hic aileleri karstirma.. yanilmis oyle bisey yok deme ihtimali yuksek
Ben cok iyi anladim seni.. yengenle miBakın ne kadar zor olduğunu.. İste bu durumdayim
İltifat dan da öte sarkmış resmen kadına, gözü nasıl döndüyse senin orda olmanı da onemsememis keşke o an sen de hiç insana benzemiyorsun deseydin bi tepki falan vermedin mi hiçResmen iltifat değil mi bu
Hadi git artık sen dedim suratımı azdirdim yemek yicem diyor ya kan beynime sıçradıİltifat dan da öte sarkmış resmen kadına, gözü nasıl döndüyse senin orda olmanı da onemsememis keşke o an sen de hiç insana benzemiyorsun deseydin bi tepki falan vermedin mi hiç
Benim o kiz kardeş konusuyla ilgim yok o başkasının konusu.. Ben o konuya yorum yapmışım karistirilmisKız kardeş konunuzu da bu konunuzuda okudum. Siz konuyu açtığınızda eşini kıskanan karşıdakilerin eşinize sarktığını,eşinizin efendi bir adam olduğunu iddia ettiğiniz için şizo veya paranoyak muamelesi gördünüz. Eşiniz demekki akraba şu bu demeden bakabikcek tiğniyette bir insan ki siz bu kadar diken üstündesiniz demekki. Malesef elinizden gelecek birşey yok kimseye birşey söylemeden sessizce takipte kalın eşinizede kavga etmeniz onu değiştirmez madem ailenizi çocuklarınızı düşünüyorsunuz sessiz gözlem yapacaksınız bu adam da bir fire verdiğinde delil tutup tazminatlı boşanacaksınız
Son yazdığım konuyu okudunuz mu su iltifat meselesiYa bir kadın anlar bence hisseder, sen de eşinin bakışlarından bu hisse kapılmışsın. Haklı olabilirsin. Ama bir de bazı kadınlar var kocaları dünya üzerinde kalmış tek erkek ve bütün kadınlar onun peşindeymiş gibi davranan kadınlar var. Yani normalde herkesten kıskanan aşırı kıskanç bir kadın değilseniz maalesef hislerinizde haklısınız.
Benim korktuğum nokta ne biliyor musunuz hadi diyorum bu gelini rahatsız etmeye başlarsa..bizim ailede ayıptır gelin aranıp rahatsız edilmez.. Cok utanırım ben.. Anladiniz mi beni şimdi.. Kiz güvendi bizim aileye geldi.. Her ucu b... DegnekSon yazdığım konuyu okudunuz mu su iltifat meselesi
Benim korktuğum noktada bu.. Gün gelir bu gelini sıkıştırirmi diyorum bizim ailede ayıptır gelin aranmaz rahatsız edilmez bu gelin bizim aileye güvendi geldi şimdi ben çok utanırım anlayın beni utanç verici bir durum bu ortaya biran çıkmak istemiyorumBen cok iyi anladim seni.. yengenle mi
Konussan acaba bunu? O da birsey hissediyor mu? Yengenin hosuna gitme ihtimali var mi bu durumun?
Evet, orada çocuklar sana hiç benzemiyor demiş, eğer çocuklar güzel değilse sen güzelsin sana benzememiş demek istemiş. Biz birebir görüp yaşamadığımız için ancak yorum yapabiliriz ama siz daha iyi anlarsınız yüz ifadesi, mimikler, vs.Son yazdığım konuyu okudunuz mu su iltifat meselesi
Yavsamakmi bu çapkınlıkmi askmi hoşlanmami uzun süredir anlamaya calistimEvet, orada çocuklar sana hiç benzemiyor demiş, eğer çocuklar güzel değilse sen güzelsin sana benzememiş demek istemiş. Biz birebir görüp yaşamadığımız için ancak yorum yapabiliriz ama siz daha iyi anlarsınız yüz ifadesi, mimikler, vs.
Diyoruz ya , konusmaya yer ariyor.. konusa konusa belkide kadinin kanina girecek aklina girecek. Bi bakmissin yasak ask, bam.
Çok afedersiniz karıştırdım o zaman peki siz ne yapacaksınız tut ki yakaladınız eşinizi boşanacak mısınız eğer ayrılmak için şartlarınız olgun değilse üstüne düşmeyin bu meselenin kendinizi üzmeyin boşuna8
Benim o kiz kardeş konusuyla ilgim yok o başkasının konusu.. Ben o konuya yorum yapmışım karistirilmis
Bu konuyu açtım ki sizin fikirlerinizi merak edip acaba yanlismi düşündüm diye.. Cok tepki geldi anlamadınmi hala ya da bu şüpheyle yaşanmaz gibi.. Benim anlamak istediğim bu hareketlerin sebebi idi.. Tipki sizin analiziniz gibi.. Resmen gözleriyle konusmuslar gibi.. Benimkide o üzülmesin diye sanki yanindan gecerken siramizi savdik hic sevmem dans etmeyi demis...baska masaya gitti sonrada esim.. Ben tepki koyacağım tamam o ayrı... En çok merak ettiğimde bunları yapıyorsa benimle aynı eve girmesin değil mi bu kadar erkekse..Evet okudum zaten en çok dikkat çeken bölüm o kısım açık konuşmak gerekirse anlattıklarınıza dayanarak ikiside birbirine ilgili eşin imkansız olduğu için gelin ise senin eşinin ona ilgisi olduğu için ilgili gibi sanırım 2 senelik evlisin düğüne gittin mi eşinle dans etmen yanyana elele oturman gayet normal gelinin surat yapması çok saçma o surat yaptığı içinin eşin seni bırakıp başka masada oturması dahada saçma erkek kardeşin bu durumu az çok farkında mı ?
Arada kaldım inanin şu dans meselesini okudunuz mu bu kadar erkeksin benimle girme aynı eve o zaman degilmiÇok afedersiniz karıştırdım o zaman peki siz ne yapacaksınız tut ki yakaladınız eşinizi boşanacak mısınız eğer ayrılmak için şartlarınız olgun değilse üstüne düşmeyin bu meselenin kendinizi üzmeyin boşuna
Rica ederim canım olabilir.. Basinizi agrittim hakkinizi helal edinÇok afedersiniz karıştırdım o zaman peki siz ne yapacaksınız tut ki yakaladınız eşinizi boşanacak mısınız eğer ayrılmak için şartlarınız olgun değilse üstüne düşmeyin bu meselenin kendinizi üzmeyin boşuna
Helal olsun tabikide insanlar buraya dert yanmaya konu açıyor. Bütün konularınızı okudum. Bence gelininizde suç yok hatta surat asması falan içinden şerefsiz hem beni böyle rahatsız edip hem de nasıl karısının yüzüne bakabiliyor diyordur. Çünkü olsa onunda bakışını gülüşünü birşeyini yakalarsınız aynı olay benim eşimin halalarının başından geçti. Enişte bey küçük halayla evliyken büyük halayla işi pişirdi ve herkez fark etti aynı odada mesajlaşmalar alttan alttan gülüşmeler ne oldu küçük hala öğretmen olduğu halde boşanmadı neymiş çocuklar varmış aradan zaman geçti hatta kardeşiyle bile barıştı Anlıyacağınız gelinin günahını almayın ama eşinizde böyle pislik birisi ise böyle şeyleri ona olmasa başkasına gene yaparRica ederim canım olabilir.. Basinizi agrittim hakkinizi helal edin