- 11 Ekim 2011
- 1.577
- 642
- 173
- 44
Bence yapabilir.. bu yuzden konuyu kimseye soylemenek en dogrusu.. annen filan var mi? Bi baksa 3. Bir kisi gozlemlese? Gerci ben yanildigini dusunmuyorumBenim korktuğum noktada bu.. Gün gelir bu gelini sıkıştırirmi diyorum bizim ailede ayıptır gelin aranmaz rahatsız edilmez bu gelin bizim aileye güvendi geldi şimdi ben çok utanırım anlayın beni utanç verici bir durum bu ortaya biran çıkmak istemiyorum
Bu konuyu açtım ki sizin fikirlerinizi merak edip acaba yanlismi düşündüm diye.. Cok tepki geldi anlamadınmi hala ya da bu şüpheyle yaşanmaz gibi.. Benim anlamak istediğim bu hareketlerin sebebi idi.. Tipki sizin analiziniz gibi.. Resmen gözleriyle konusmuslar gibi.. Benimkide o üzülmesin diye sanki yanindan gecerken siramizi savdik hic sevmem dans etmeyi demis...baska masaya gitti sonrada esim.. Ben tepki koyacağım tamam o ayrı... En çok merak ettiğimde bunları yapıyorsa benimle aynı eve girmesin değil mi bu kadar erkekse..
Yok hasta değildi cocuklar ne yapıyor gibisine atmış.. sabah sabah.. İyiki varsiniza getirmiş konuyuKonu sahibi eşin geline sabah mesaj atıp çocukları sormuş ya çocuklar hasta mıydı ki? Eğer değilse ilk mesajda ne yazmış ona göre adam suçludur diyelim
O zaman ilgisi var diye düşünüyorum eşinin gelininize. Kabul etmeyecektir bunu. Bir de sizi paronayak olmakla suçlayacaktır. Zor bir durum. Boşanmayacaksanız hiç karıştırmayın, araştırmayın.Yok hasta değildi cocuklar ne yapıyor gibisine atmış.. sabah sabah.. İyiki varsiniza getirmiş konuyu
ooovvvv keskin aci bir sonuçmehmet derken kadini bahsetmis, cocuklarida seviyorsa demek cocuk kocandan
Çocuklar belli... O kadarda değil kizlarooovvvv keskin aci bir sonuç
yok ben arkadasin cevabina dedim kesinmis gibi soylemis yaÇocuklar belli... O kadarda değil kizlar
Bende öyleyim eşlerine açık açık soramayanları anlamıyorum yahu sırdaşınız hayat arkadaşınız ben herşeyiiiii ana herşeyiii direk sorarım sanki komşumda düşünecem pehhhSanırım biz eşimle çok içli dışlıyız her yaptığımızdan haberimiz vardır.Böyle bir şey görsem illaki sorarım ne alaka diye ve şüphelendiğimi söylerim açık açık...
Sizin gelin de bişiler anlamışdır bi tuhaflık oldugunu.. eğer kadınında ilgisi yoksa kardeşine söyler olay böyle patlar yada herkes susar senin yapdıgın gibi. Benim eşim bizim geline çocukları soracak beynini patlatırım ona neee kadının çocuklarından iyiki varsınızmış bilmem ne. Ne oluyo yani bu ne ? Sorman lağzimdi en azındanYok hasta değildi cocuklar ne yapıyor gibisine atmış.. sabah sabah.. İyiki varsiniza getirmiş konuyu
Bi erkek neden çocukları sorar iyiki varsınız der?? Söyleyin bana ?yok ben arkadasin cevabina dedim kesinmis gibi soylemis ya
Tam tersi aslında, ailedeki bütün kadınlar konu sahibinin "kocişine" aşık. Yakında tüm dünya hatta tüm evren kocama ilgi duyuyor diye konu açmasından korkuyorum...Bu nasıl bir adam ya, ailede ki bütün kadınlar aşık oluyor, ilgi duyuyor, cilve yapıyor fln
mehmeti de sormus onu da sevdigini soylemis amaBi erkek neden çocukları sorar iyiki varsınız der?? Söyleyin bana ?
Ne anladınız?Ee biz de sizin anladığınız gibi anladık.
Çözümü de bence biliyorsunuz.
Nezaketen sorar. İyiler mi merak eder falan. Benim eşim de Eniştemle konuşurken ablam nasıl çocuklar nasıl der. Niye soruyor ki sorunuz mantık dışı. Yengeniz çok mu güzel? Kıskanıyor olabilir misiniz?Bi erkek neden çocukları sorar iyiki varsınız der?? Söyleyin bana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?