Kocamın ailesi 👌

bir zahmet kyk krediniz bitmeden evlenmeyecektiniz..
tek çözum çalmak ya da milletten medet ummak değil, çok ilginç bir şey dicem size şaşıracaksınız ama çalışıyorum ben, para kazanıyorum biliyo musunuz, dunyada böyle mucizevi şeyler de yaşanıyor.
Vay canına bende 15 yaşımdan beri çalışıyorum ve kimseye minnet etmeden 30 yaşıma geldim çok şükür ve son 1 yıldır işsizim keyfi evde oturup koca parası yemiyorum. Bunca zaman sonra zora düşüp kendi ailemden yarısını eşimin ailesinden yarısını istedim diye para göz oldum vay arkadaş ya şaka gibisiniz

Son 1 yıldır işsizim zaten 15yaşından beri çalışıyorum ben kimse bana çalışın diyemez. İlk okuduğum bölümden yaşadığım şehirde iş bulamadığım için 2. Üniversiteye başladım iş bulabilmek adına. Şuan yaşadığımız dönemde milyonlarca işsiz var görüşmeye gittiğiniz her yer sizi direk işe almıyor malesef. Ben keyfim için değil iş buşamadığım için çalışmıyorum anlatabildim mi ?

konunuzda üniversite okuduğunuz için çalışmadığınızı okul bitince işe başlayacağınızı yazmışsınız dediğinizden öyle anlaşılıyor. iki kişilik bi ailede erkek çalışıp eve maddi gelir sağlıyor ama para yeterli gelmeyince yine erkek ailesine sorumluluk düşüyor. e onların oğlu üzerine düşeni yapıyor? ben evli olsam ve çalışmayan maddiyatta üzerine düşeni yapamayan ben olsam eşimin ailesinden para istemeye utanır çok gerekliyse kendi ailemden isterim.

ailelere guvenip kyk kredisi ödemek mi?
Allah yazdıysa bozsun, kendinizi o durumda görmek sinir etmez mi sizi, evlenmiş barklanmış hala anneden babadan durduk yere para alıyorken.
Aynen hepiniz zaten beş kuruş para almadan evlendiniz ailenizden. Eminim burada bana yorum yapanların çoğu sütten çıkmış ak kaşık. Evlenirken iç çamaşırına kadar ailelere aldırmış insanlar gelmişler bana ilk defa 7 binlira istedim diye aç gözlü diyor.

Konuyu okudum ve şunu anladım; anlayışsız, hadsiz ve iki yüzlü bir eş ailesi var ve siz bunlardan rahatsızsiniz, fakat aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın siz kötü gelin olmayın diye hiçbiseye ağzınizi açıp ağızlarının payını vermiyorsunuz, ama problemlerinizin siz hiç çaba harcamadiginiz halde çözülmesini bekliyosunuz. "Canım ne zamn isterse o zaman çocuk yapicam, hiç istemezsem hiç yapmam" diyemediginiz sürece kv yatak odanıza kadar karışmaya devam edecek ve bu kız nasılsa biz ne desek susuyo diye iyice tepenize çıkmaya devam edecekler. Siz böyle devam edin belki külkedisinin peri annesi gelir şıp diye sorunlarınızı cozuverir siz de parmak kipirdatmak zorunda kalmazsınız böylece.

Resmi Gazete'de 17 Kasım tarihinde yayımlanan kararla KYK borcu yapılandırma resmen başlamış oldu. Vergi, prim borçları, köprü ve trafik cezaları yeniden yapılandırılacak. Borçların 18 taksitle ödenmesinin önünü açan düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Paranız yoksa yapılandırın. Bence şartlara uyuyorsunuzdur. İlla birine ödetmek zorunda değilsiniz. Herkes yapılandırarak ödedi zamanında.

Konuyu okudum ve şunu anladım; anlayışsız, hadsiz ve iki yüzlü bir eş ailesi var ve siz bunlardan rahatsızsiniz, fakat aman Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın siz kötü gelin olmayın diye hiçbiseye ağzınizi açıp ağızlarının payını vermiyorsunuz, ama problemlerinizin siz hiç çaba harcamadiginiz halde çözülmesini bekliyosunuz. "Canım ne zamn isterse o zaman çocuk yapicam, hiç istemezsem hiç yapmam" diyemediginiz sürece kv yatak odanıza kadar karışmaya devam edecek ve bu kız nasılsa biz ne desek susuyo diye iyice tepenize çıkmaya devam edecekler. Siz böyle devam edin belki külkedisinin peri annesi gelir şıp diye sorunlarınızı cozuverir siz de parmak kipirdatmak zorunda kalmazsınız böylece.
Farklı şehirlerdeyiz yılda en fazla 3 kere gidiyoruz yanlarına onlarda 1-2 kere falan geliyor. Uzakta olan insanlarla aramı bozup evdeki huzurum kaçmasın istiyorum. Aynı şehirde hergün görüştüğüm insanlar olsa evet haklısınız

Resmi Gazete'de 17 Kasım tarihinde yayımlanan kararla KYK borcu yapılandırma resmen başlamış oldu. Vergi, prim borçları, köprü ve trafik cezaları yeniden yapılandırılacak. Borçların 18 taksitle ödenmesinin önünü açan düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Paranız yoksa yapılandırın. Bence şartlara uyuyorsunuzdur. İlla birine ödetmek zorunda değilsiniz. Herkes yapılandırarak ödedi zamanında.
Keşke daha detaylı okusaydınız kopyala yapıştır yaptığınız yeri. 18yaksitle ödeniyor fakat 15binlik borç 24bin oluyor. Eğer 15binlik borcunuz varsa ve bunu nakit öderseniz faizinin %90ı siliniyor anlatabildimmi ?

Keşke daha detaylı okusaydınız kopyala yapıştır yaptığınız yeri. 18yaksitle ödeniyor fakat 15binlik borç 24bin oluyor. Eğer 15binlik borcunuz varsa ve bunu nakit öderseniz faizinin %90ı siliniyor anlatabildimmi ?
Valla onu bilemem şartları siz okuyacaksınız bana ne! Paranız yoksa zorla milletten para mı alacaksınız yanı. Alırken sonuçta bunun geri ödemesinde ne kadar olacağı zaten yazıyor ona göre imza atıyorsunuz. Eşinizin borcunu ne sizin aileniz ödemek zorunda ne de onun ailesi. Sonuçta eşiniz bunu ödeyecek mi ödeyecek. 15 bin naktiniz var mı yok eeee????

Anlatamıyorsunuz hanımefendi malesef.... Neresinden tutulursa tutulsun elde kalıyor. Olay bence dönüp dolaşık eltiniz miydi neydi ona alınan kurutma makinasına geliyor. Çünkü kıskandınız ona alınanı ve eşinizi ikna ettiniz o zaman para iste bizde kyk borcumuzu kapatalım yarısını versinler dediniz benceeeeee...

Farklı şehirlerdeyiz yılda en fazla 3 kere gidiyoruz yanlarına onlarda 1-2 kere falan geliyor. Uzakta olan insanlarla aramı bozup evdeki huzurum kaçmasın istiyorum. Aynı şehirde hergün görüştüğüm insanlar olsa evet haklısınız
Sizin yerinize hediye alıp parasını sizden tahsil edecek kadar yakininizdalar ama. Siz de biz o parayı veremeyiz bizim yerimize almasaydiniz diyemeyip tıpış tıpış gondermissiniz. Hiç mantıklı değil bu davranışlarınız, ya tavır koyup sınır cizeceksiniz, ya da şikayet etmeyeceksiniz. Ben de 36 beden olmak istiyorum ama, popomu kaldırıp spor yapmadığım için, neden 36 beden değilim diye şikayet etmiyorum. Etseydim eğer bana "bi zahmet boğazını tut" derlerdi, o yüzden siz de bir zahmet kendinizi koruyun.

Allah aşkına size emeklilik hatırası diye niye hediye alsın ya şaka mısınız ahsajjsjs

Size ne? Parayı nereye harcayacaklarını size mi soracaklardı? Yaşını başını almış insanlar, köye ev yapmaları da gayet normal. Bir bildikleri vardır onların. Şehirde yaşamak için sizin evinize çökmezler korkmayın.

Bunlar dışında haklısınız. Ben olsam ben de gıcık olurdum.
Özel günler ve hediyelere bir yenisi daha eklendi. Hayırlı olsun. Emeklilik hatıra hediyesi hahahhaha 😂😂😂😂

Valla onu bilemem şartları siz okuyacaksınız bana ne! Paranız yoksa zorla milletten para mı alacaksınız yanı. Alırken sonuçta bunun geri ödemesinde ne kadar olacağı zaten yazıyor ona göre imza atıyorsunuz. Eşinizin borcunu ne sizin aileniz ödemek zorunda ne de onun ailesi. Sonuçta eşiniz bunu ödeyecek mi ödeyecek. 15 bin naktiniz var mı yok eeee????

Anlatamıyorsunuz hanımefendi malesef.... Neresinden tutulursa tutulsun elde kalıyor. Olay bence dönüp dolaşık eltiniz miydi neydi ona alınan kurutma makinasına geliyor. Çünkü kıskandınız ona alınanı ve eşinizi ikna ettiniz o zaman para iste bizde kyk borcumuzu kapatalım yarısını versinler dediniz benceeeeee...
Size neyse o zaman googledan aratıp bilmediğiniz konu hakkında buraya okumadan kopyala yapıştır yapmayacaksınızzzzzzzz.......
Sizi sürekli görüyorum zaten burada herkese bir laf sokma çabasındasınız bi linçleme derdindesiniz bence enerjinizi bırada harcamayın size artık laf anlatmayacağım anlamak istemiyorsunuz çünkü sadece kk ne girip konu ne olursa olsun insanları linçliyorsunuz.

X