Kocamı hiç haketmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailecek 3 katlı bahçeli evler seviyorsunuz anladık.
Ama bu kadar para içinde o kadar vizyonsuzsunuz ki evde en kral kahve makinasıyla en güzel çekirdekle kahve yapacağınıza her gün Starbuckstan alıyor eşiniz 🤣
Neyse, ilaca devam..
Aynisini ben diyecektim, liseli kizin hayali işte :KK70:

Daha vahimi, o lüks evde halen kendisi ev işi yapmasi. Adam hem çalişiyor, hem ev işi yapiyor hem starbucks getiriyor vaaay bee! Oysa adamin yapacagi sabah kahvaltisinda "kahvalti yapamam hayatim, holdingte toplanti var" diyerek evden çikmaktir.

benden mi bahsettiniz ? eğer öyleyse kendimi doktor zannetmiyorum çünkü gerçekten doktorum,ancak psikiyatrist değilim :)
kendini doktor sanan kimmiş merak ettim bak. :işsiz: :rolleyes: benim bildiğim o konuda bir gerçek doktor bir de dr nikli öğretmen arkadaş vardı.başkasıda mı varmış alla allao_O

Biliyorum bunda sorun yok

Doktor ve çok tatlı birisi

Sadece başka bir konuda dr_yad dr_yad la sohbetleri oldu doktor dediler yad ta düzeltme yaptı buraya konuyu doktor vardı o çözsün dedi benimde aklımda aralarındaki konuşma geldi o yüzden dedim neydi adı deyince

Meğer su kocam eski sevgilimi unutmadı konusunda prensesi diyormuş

Yanlışlık oldu

Valahi hepinize yorum nas yapavahim bilmiyorum hastalığım gercek devamlı kisiklik değiştiremiyorum ben atak geliyor buna inanmayan olabilir sorun değil nasıl isterseniz bunları belirtmemin sebebi annemin sürekli bunlardan bahsetmesi böyle böyle bı hayatın var demesi ondan bulaştı sanırım kusura bakmayın kotu bir niyetim yok sadece bir öneri bı yardim istedim başka bir niyetim yok
E canım annen bunları biliyorda seni niye gönderiyor sağa sola

Biliyorum bunda sorun yok

Doktor ve çok tatlı birisi

Sadece başka bir konuda dr_yad dr_yad la sohbetleri oldu doktor dediler yad ta düzeltme yaptı buraya konuyu doktor vardı o çözsün dedi benimde aklımda aralarındaki konuşma geldi o yüzden dedim neydi adı deyince

Meğer su kocam eski sevgilimi unutmadı konusunda prensesi diyormuş

Yanlışlık oldu
neyse biz de doktor değiliz ondan eminim bak :rolleyes:

kendini doktor sanan kimmiş merak ettim bak. :işsiz: :rolleyes: benim bildiğim o konuda bir gerçek doktor bir de dr nikli öğretmen arkadaş vardı.başkasıda mı varmış alla allao_O
Hayır canım o konuyla alakası yoktu ki. Hani sifon cekmeyene usumustur. Kocasına başkasını sevene kismetin benmisin de, kocana diyen vardı. Prensesli bir şey ondan bahsettim ben.

benden mi bahsettiniz ? eğer öyleyse kendimi doktor zannetmiyorum çünkü gerçekten doktorum,ancak psikiyatrist değilim :)

Canım benim bir yanlışlık oldu

Açıkladım ama halen uzatılıyor nedense
dr_yad dr_yad doktor vardı o ilgilensin deyince benim tek bildiğim doktor sensin
Dünde başka konuda doktor sanmıştınız sonra arkadaşım öğremen olduğunu söylemişti bende o arkadaş otrero dedim

Oysa başka bir konuda hu alakası olmayan biriymiş yani senle ilgili değil canım
Sadece karışıklık oldu hepsi bu

Herkeste alıntı yaptı sanki bir şey olmuş gibi
Yazdım oysa

Canım benim bir yanlışlık oldu

Açıkladım ama halen uzatılıyor nedense
dr_yad dr_yad doktor vardı o ilgilensin deyince benim tek bildiğim doktor sensin
Dünde başka konuda doktor sanmıştınız sonra arkadaşım öğremen olduğunu söylemişti bende o arkadaş otrero dedim

Oysa başka bir konuda hu alakası olmayan biriymiş yani senle ilgili değil canım
Sadece karışıklık oldu hepsi bu

Herkeste alıntı yaptı sanki bir şey olmuş gibi
Yazdım oysa
Evet, aynen öyle oldu. 1 mesajı okuyup direkt yazmasalar şöyle altlara da inip okuyup yazsalar görecekler ama olsun, yapacak bir şey yok:)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X