- 15 Şubat 2013
- 24.287
- 90.907
- Konu Sahibi Esmanur7816
Bacim tamam hastasin diyelim de, seni 4 senedir o cocuklarla yalniz nasi birakti kocan, degil sitarbaksa, tuvalete gitmeye korkarim ben cocuklara bisey mi olur diue
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynisini ben diyecektim, liseli kizin hayali işteAilecek 3 katlı bahçeli evler seviyorsunuz anladık.
Ama bu kadar para içinde o kadar vizyonsuzsunuz ki evde en kral kahve makinasıyla en güzel çekirdekle kahve yapacağınıza her gün Starbuckstan alıyor eşiniz
Neyse, ilaca devam..
kendini doktor sanan kimmiş merak ettim bak. benim bildiğim o konuda bir gerçek doktor bir de dr nikli öğretmen arkadaş vardı.başkasıda mı varmış alla allabenden mi bahsettiniz ? eğer öyleyse kendimi doktor zannetmiyorum çünkü gerçekten doktorum,ancak psikiyatrist değilim :)
Hayır canım sizden bahsetmedim. Başka bir üye vardı. Garip öneriler verip şu hastanede psikiyatristim diyordu, ondan bahsettim. Karışıklık oldu bir yerde sadece.benden mi bahsettiniz ? eğer öyleyse kendimi doktor zannetmiyorum çünkü gerçekten doktorum,ancak psikiyatrist değilim :)
Biliyorum bunda sorun yok@Otrera doktor yalnız
E canım annen bunları biliyorda seni niye gönderiyor sağa solaValahi hepinize yorum nas yapavahim bilmiyorum hastalığım gercek devamlı kisiklik değiştiremiyorum ben atak geliyor buna inanmayan olabilir sorun değil nasıl isterseniz bunları belirtmemin sebebi annemin sürekli bunlardan bahsetmesi böyle böyle bı hayatın var demesi ondan bulaştı sanırım kusura bakmayın kotu bir niyetim yok sadece bir öneri bı yardim istedim başka bir niyetim yok
neyse biz de doktor değiliz ondan eminim bakBiliyorum bunda sorun yok
Doktor ve çok tatlı birisi
Sadece başka bir konuda dr_yad la sohbetleri oldu doktor dediler yad ta düzeltme yaptı buraya konuyu doktor vardı o çözsün dedi benimde aklımda aralarındaki konuşma geldi o yüzden dedim neydi adı deyince
Meğer su kocam eski sevgilimi unutmadı konusunda prensesi diyormuş
Yanlışlık oldu
Tüm konuların ilk cümlesi "4 yaşında oğlum var ha doğdum aha da doğurdum kız bebeğim var". Fake denmesin die yapılmış ön çalışmalar bence.Cocuklarla ilgili büssürü konusu var
Hayır canım o konuyla alakası yoktu ki. Hani sifon cekmeyene usumustur. Kocasına başkasını sevene kismetin benmisin de, kocana diyen vardı. Prensesli bir şey ondan bahsettim ben.kendini doktor sanan kimmiş merak ettim bak. benim bildiğim o konuda bir gerçek doktor bir de dr nikli öğretmen arkadaş vardı.başkasıda mı varmış alla alla
Gerçekten yardım almaya çalıştığımi düşünmesiJawlensky ironi yaptı . Bu da gol değil
3 katlı evlerden kahvelerden kimse konuya odaklanamadı kikaynadı yorumum dalga geçenler arasında ilaçlarınızı kullanmaya devam edin.
keşke korunsaydınız ikinci çocuk için.
onu bilmiyorum.iyiki de bilmiyormuşumHayır canım o konuyla alakası yoktu ki. Hani sifon cekmeyene usumustur. Kocasına başkasını sevene kismetin benmisin de, kocana diyen vardı. Prensesli bir şey ondan bahsettim ben.
benden mi bahsettiniz ? eğer öyleyse kendimi doktor zannetmiyorum çünkü gerçekten doktorum,ancak psikiyatrist değilim :)
Evet, aynen öyle oldu. 1 mesajı okuyup direkt yazmasalar şöyle altlara da inip okuyup yazsalar görecekler ama olsun, yapacak bir şey yok:)Canım benim bir yanlışlık oldu
Açıkladım ama halen uzatılıyor nedense
dr_yad doktor vardı o ilgilensin deyince benim tek bildiğim doktor sensin
Dünde başka konuda doktor sanmıştınız sonra arkadaşım öğremen olduğunu söylemişti bende o arkadaş otrero dedim
Oysa başka bir konuda hu alakası olmayan biriymiş yani senle ilgili değil canım
Sadece karışıklık oldu hepsi bu
Herkeste alıntı yaptı sanki bir şey olmuş gibi
Yazdım oysa