Kocamı hiç haketmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bununla ilgili kitap okudum hem iki doktorun anlattığı olaya dayalı bir kitap hem de bilimsel bir dille yazılan bir kitap, oluyor yani. Yalniz aldatıp eve mi dönüyor şimdi konu sahibi. Onu açıklarsa bir psikolog vs değilim ama yorum yapabilirim. Bir de 17 yaşında biri ile 32 yaşında biri ilişkiye mi başlamış. Yoksa o yasta tanışıp 3-4 sene sonra mı başlamış. Orayı da merak etmedim değil.
Yapar herhalde

30 yasindayim
Sevgilim 43 yasinda.
Milyon tane acabam var.

17-32 gercekten igrenc.
Ben sordum bir yerde ama cevap vermedi. Kocamı o yasta tanıdım demiş. O yaşta sevgili mı oldunuz yoksa o yasta tanıştığın biri de 4 sene sonra falan mı sevgili oldunuz dedim ses yok. Konu sahibi kaç yaşında acaba. Eski konularında gören varsa bunu hemen çözeriz. 8 yıllık evlilermiş. Bugün dedektif hissettim kendimi:)

Bilmiyordun yeni öğrendin bence :KK53:
Ayrıca muhattap olunan kişi belli belki on kez yazdım yanlışlık oldu diye

Konu dün başka konu içinde geçen bir mevzuydu açıklama yaptım sana ve diğerlerine

Doktor olduğunu burda öğrendin bilmiyordun deyince ne oluyor anlamıyorum bide buda gol olmadı demek ne demek

Neden durduk yere böyle bir şey yaptin ki

Az çok biliyorum kim doktor kim ne diye

Ironi yaptık yok altına yazalım

Hoş olması ayrıca konuyu konuştuğumuz
Yad arkadaşta açıkladı neyin gol olmaması

Hiç hoş yapmadin şık olmadı

Ben sordum bir yerde ama cevap vermedi. Kocamı o yasta tanıdım demiş. O yaşta sevgili mı oldunuz yoksa o yasta tanıştığın biri de 4 sene sonra falan mı sevgili oldunuz dedim ses yok. Konu sahibi kaç yaşında acaba. Eski konularında gören varsa bunu hemen çözeriz. 8 yıllık evlilermiş. Bugün dedektif hissettim kendimi:)

Insallah ben yanlis anlamisimdir 😇

Diger turlusu fena be 😑😑

Hmm, İstanbul’un iyi semtinde 3 katlı ev. Ama doğum devlet hastanesinde. 🤔 Bir de ben doğum yapmadım ama bebeği yoğun bakıma alınan bir kadını habersiz bırakmazlar diye düşünüyorum. konuyu açmış, asla devamını getirmemiş. Sonrasının açıklaması yok ❌👎🏻

Eklentiler

• 81CB73DA-7DA5-4251-B46D-27AE1D4E0BDF.jpeg
    81CB73DA-7DA5-4251-B46D-27AE1D4E0BDF.jpeg
    151,5 KB · Görüntüleme: 62
Tüm konuların ilk cümlesi "4 yaşında oğlum var ha doğdum aha da doğurdum kız bebeğim var". Fake denmesin die yapılmış ön çalışmalar bence.
kimse burada tanımadığı insanları bir yalana inandırmak icin mesai harcayıp ön çalışma falan yapmaz. Abartmayın ya

Valahi hepinize yorum nas yapavahim bilmiyorum hastalığım gercek devamlı kisiklik değiştiremiyorum ben atak geliyor buna inanmayan olabilir sorun değil nasıl isterseniz bunları belirtmemin sebebi annemin sürekli bunlardan bahsetmesi böyle böyle bı hayatın var demesi ondan bulaştı sanırım kusura bakmayın kotu bir niyetim yok sadece bir öneri bı yardim istedim başka bir niyetim yok

Konunuz dogru ise hicte kocanizi haketmiyor felan değilsiniz. 17 yasında tanıstım diyorsunuz 15 yaş fark var. 32 yasındaki adam elinde maddi guç varmış buna dayanarak sizi etkilemiş evlenmişsiniz onun düşünmesi lazım sizi hakedip etmedigini.

Ilaclarınızı ve tedavinizi sakın birakmayın. maddi durumunuz varmış en iyi psikiyatrları araştirip gidin çocuklarınıza da yardimcı tutun. gerekirse hem psikolog hemde psikiyatriye ayni anda devam edin.

cocugunuzun mama kullanmasina takilmayin. nice cocuklar var mama ile buyuyup saglikli olan. Sizin ruh sağlığınızdan önemli değil. cocuklarınız icin mucadele verin. ilacla tedavisi mumkun. bir yakinim ağir psikiyatrik sorunları vardı. halisunasyon gorme gercek ile hayali ayirt edememe gibi. 1 yıllık sıkı bir tedavi duzenli psikiyatır kontrolu ile iyileşti yarım kalan okulunu bitirdi üniversite sınavını kazandı simdi cok iyi cok şukür.

İyi olacağınıza inanın tedavinizi aksatmayın.

kimse burada tanımadığı insanları bir yalana inandırmak icin mesai harcayıp ön çalışma falan yapmaz. Abartmayın ya
Bir kişi tanıyorum böyle. Nickini hatırlayamadım. Sürekli konularında yorumlarında okuduğunu yazardı. Yasadıgı maceralarını vs. Sonra bir anlaşıldı ki hepsi yalanmış. O kadar konusu o kadar yorumu. Çok uzun süre farklı bir hayat yaşıyormuş gibi yazmış da yazmış. Oluyor yani. Hangi motivasyonla yapıyorlar. Bilerek mi yapıyorlar bilmiyorum ama oluyor.

Hmm, İstanbul’un iyi semtinde 3 katlı ev. Ama doğum devlet hastanesinde. 🤔 Bir de ben doğum yapmadım ama bebeği yoğun bakıma alınan bir kadını habersiz bırakmazlar diye düşünüyorum. konuyu açmış, asla devamını getirmemiş. Sonrasının açıklaması yok ❌👎🏻
Baska bir konuda da yazmış kocam iflas etti doğuma cok az kaldı özel hastanede yapacaktım simdi devlette yapıcam vs vs diye anlatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X