- 29 Temmuz 2020
- 147
- 287
- 38
- Konu Sahibi Esmanur7816
Arkadaş ne içiyorsunuz da bu kafalara ulaşıyorsunuz pes !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım o değil. Onu biliyorum. Prensesli doktorlu bir şeydi.Otrera o arkadaş
Aynı konuda arkadasa dr_yad iki kişi doktor sandı biri tosun pasaydı biri otrero ifiOtrera doktor diye biliyorum değil miymiş
HahahahahaYok canım o değil. Onu biliyorum. Prensesli doktorlu bir şeydi.
Gerçekten bu kadar lüks bir hayatı olsaydı üç ay önce devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kalmazdı benceEski konularına bakın bir tutarsizlik bulamadım bence konu gercek
Ben beyzanin kadınları diye bir film vardı o gelmişti aklıma ..ama o da yabancı bir versiyondan alıntı bir filmdi dediğiniz filmde doğrudur olabilir .Split mi dediğiniz film? Geçenlerde izlemiştim ben de.
Fakfakir diğer kişiliği yapmıştır belki.Gerçekten bu kadar lüks bir hayatı olsaydı üç ay önce devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kalmazdı bence
Otrera o arkadaş
Otrera doktor diye biliyorum değil miymiş
Evet orayı düşünmedimGerçekten bu kadar lüks bir hayatı olsaydı üç ay önce devlet hastanesinde doğum yapmak zorunda kalmazdı bence
Ben inanıyorum dr olduğuna sağolsun çok iyi biri oğlumun tahlillerini yolladıydım çok ilgilendi sağolsun. O yüzden şaşırdım nasıl dr değil diye .Aynı konuda arkadasa dr_yad iki kişi doktor sandı biri tosun pasaydı biri otrero ifi
Başka olduysa haberim yok evet doktor biliyorum bende
Tamam bildim bIldim osi yalıtımcıHayır konu edilen daktır o değil; uzman psikiyatr olup sifon çekmeyen, yıkanmayan koca konusuna "Belki kocanız üşüyordur, evinize yalıtım yaptırın" diyen prensesdoktor nickli kişi.
AynenAyyyh sus gıı tırsmaya başladım evdede yalnızım
Sesli güldümKonu sahibiii evde yokmusunuz biz geldik hangi kattasınız
Başka biri arkadaşlar yanlışlık olduBen inanıyorum dr olduğuna sağolsun çok iyi biri oğlumun tahlillerini yolladıydım çok ilgilendi sağolsun. O yüzden şaşırdım nasıl dr değil diye .