Valahi hepinize yorum nas yapavahim bilmiyorum hastalığım gercek devamlı kisiklik değiştiremiyorum ben atak geliyor buna inanmayan olabilir sorun değil nasıl isterseniz bunları belirtmemin sebebi annemin sürekli bunlardan bahsetmesi böyle böyle bı hayatın var demesi ondan bulaştı sanırım kusura bakmayın kotu bir niyetim yok sadece bir öneri bı yardim istedim başka bir niyetim yok
Varsayalım dediğiniz gibi; hadi olabilir de, sizinkiyle pek kıyaslanmayacak olsa da bizim de ailecek şahit olmak durumunda kaldığımız şeyler oldu psikolojik rahatsızlıklar üzerine ve ağır tedavi dönemleri, ilaçları dendi mi hastanın daha sakin ortamda kalmasına gayret edilmesi gerektiği de vardır onun arka planında.
Gerekse buna hastaneye yatış da dahildir ki siz insan içine çıkmaktan, karşılaşıp sohbetler edilmesinden, size anlatılmasından bahsediyorsunuz doğum sonrası.
Bu ilaçları hamilelikte alamazsınız, hamileliğiniz boyunca alacağınız ilaçlar bellidir ve bir yere kadar koruyucudur, her halükarda atak riski vardır ve bu yola giriyorsunuz. Düzenli kullandığınız pek çok ilacı kullanamaz durumdan geçiyorsunuz yani ilk trimesterde tamamen kesiyorsunuz. (Daha sonradan tıp bu konuda yeni ilaçlarla ilerledi mi bilemem) Sonrasında da yine belli sınıf ilaçları alamıyorsunuz.
Doğum gibi bir olayın altından kalkıyorsunuz, nüks oluyor ki tekrar ilaç almaya başlıyorsunuz ama diyorum ya insanlarla iç içesiniz, "Karşılaştık, şunu dediler, bunu dediler"... Anneniz, babanız, başınızda kimse mi yok sizin bu dönemde bu muhabbetler nasıl yapılıyor? Ve siz o ağır ilaçların arasında, doğumunuzun ilk günü de dahil buraya konu açabiliyorsunuz.
Bunu bir açıklayın bana, inanayım diyeceğim de benim inanmamın da bir önemi yok.
Bir ihtimal doğruysa Allah kolaylık versin.
Ama fake ise de seçebileceğiniz en bktan konulardan biri, hastalıkların şakası olmaz.