- Konu Sahibi birprensannesii
Şiddett gördüğüm zaman çok ayrılmak istedim ama kendi isteğimle ailemi karşıma alarak evlendiğim için ailem beni hiç bi şekilde desteklemedi ayrılmamıza çok karşılar biz kürdüz Kürtler boşanma ayrılma konularına çok karşı bilirsiniz ben ortaokul mezunuyum ayrılsam ne yaparım nereye giderim ailem beni yaşatmaz korkusuyla devam ettim evet eşime çok aşığım ama aşık olduğum kadar kırgınım ona olan inancım güvenim saygım sıfır ama bi yandan da aşığım kafam çok karışık olanları geçmişte bırakmak istiyorum sıfırdan başlamak istiyorum
Ailenin karşı çıkmasının nedeni 17 yaşında kaçarak evlenmen, aile evine dönsen yine aynısını yaparsın diye korkuyorlar, +1 çocuğun var sorumluluk demek yeni birey,konunun Kürtlükle alakası yok.
Kürtler de çatır çutur boşanıyorlar, aile mahkemelerine bi bakın 2 dk da bir boşanma davaları var hepsi Türk mü saçma bir tümevarım.
Çocukla evlenip, çocukluk yapmasına dellenen bir eşin var.
Kendinden güçsüz bir canlıya şiddet uygulayan birinin anca yüzüne tükürülür ne sarılması ?
Mazoşist misiniz ?
Neyse son olarak sakın 2. Çocuğu yapma kavga edip deli gibi sevişmeye başlamayın yine.
Lise üniversite açıktan okuyun bir an önce
Şiddet bitmez sadece balayı evresine gider gelir.