Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neresine takıldınız sorması ayıp evli bayanim kocamla hiç mi birşey yapmıyorum sizlere birşey anlatmak ne kadar zor.Valla ben buraya takıldım... kendi odamdakilerden anlıyorum O SEYI
O ne ya döl möl
Sperm de meni de
Ne bu döl Küfür gibi
Boşalmışta diyebilirdin
Ben o döl kelimesine takıldım
Acayip acayip terimler
yav hee he! fantazilerini gelmiş burda saçıyosun. ne idüğü belirsiz aile yaşantınıza devam edin siz. kocanız geniş karınlı, kaynınız sapık, siz güya sözüm ona saf,masum gelincik.
döl anadolu dilinde meni ,sperm ya da mahsulü olan çocuk demektir oldu mu .O ne ya döl möl
Sperm de meni de
Ne bu döl Küfür gibi
Boşalmışta diyebilirdin
Ben o döl kelimesine takıldım
Acayip acayip terimler
İyide sizde böyle yerlere saça saçamı yapıyorsunuz? Tövbe tövbe...neresine takıldınız sorması ayıp evli bayanim kocamla hiç mi birşey yapmıyorum sizlere birşey anlatmak ne kadar zor.
Ek olarak bu adam 5 yaşında değil, evi kimin temizlediğini biliyor, yere bir şey damlayınca kimin sileceğini biliyor. Ha keza evli bir çiftin yanında kalıyor ve betona spermelerini saçıyor. Immm şöyle bir düşününce bile isteye bırakılmış gibi geliyor bana.19 yaşında yenge ile 20 yaşında kayın aynı evde kalmasınlar
Gündüz hele 23 yaşındaki eşinde yok
Sen hala döl möl kapı kolu oynadı söylim mi diyosun daha neyi bekliyosun
banlanmayacağımız bilsek biz onları taklaya getirdikte müdür gelri şimdi yinemi geyik der çatır çatır içeri alır herkesi...halbuki verecek fırsat elimize bak bakalım bir daha gelip abuk subuk konu açabiliyorlarmı....Ziyaretçi 49 hatunlar... Taklaya gelmeyelim..
neresine takıldınız sorması ayıp evli bayanim kocamla hiç mi birşey yapmıyorum sizlere birşey anlatmak ne kadar zor.
ben tatmin etmiyorumda sen burda fantazilerini tatmin ediyorsun belli o. tek ben değilim burda sana inanmayan...ne diyorsun sen yaa burda egonumu tatmin ediyorsun size kötü sözler söylerdim ama susuyorum. sız kimsiniz böyle konuşuyorsunuz. başınıza gelip inşallah?
bende bu yüzden korkuyorum kendi odamdaklerden hemen anlıyorum o şeyi.
Aynen böyle saçmalayana boyunun ölçüsünü aldırmak lazım zira son günlerde iyice bozmaya uğraşıyorlarbanlanmayacağımız bilsek biz onları taklaya getirdikte müdür gelri şimdi yinemi geyik der çatır çatır içeri alır herkesi...halbuki verecek fırsat elimize bak bakalım bir daha gelip abuk subuk konu açabiliyorlarmı....