kocama söylemelimiyim

eşinin kardeşi tabiki gelir kalır ama sürekli olmaz bu.
dinen de uygun değil siz de biliyorsunuz böyle bir şeyi kabul etmemeliydiniz.

ne diyorsun sen yaa burda egonumu tatmin ediyorsun size kötü sözler söylerdim ama susuyorum. sız kimsiniz böyle konuşuyorsunuz. başınıza gelip inşallah?
yav hee he! fantazilerini gelmiş burda saçıyosun. ne idüğü belirsiz aile yaşantınıza devam edin siz. kocanız geniş karınlı, kaynınız sapık, siz güya sözüm ona saf,masum gelincik.

O ne ya döl möl
Sperm de meni de
Ne bu döl Küfür gibi
Boşalmışta diyebilirdin
Ben o döl kelimesine takıldım
Acayip acayip terimler
döl anadolu dilinde meni ,sperm ya da mahsulü olan çocuk demektir oldu mu .
Buraya neden takıldınız
gavurun dölü hiç duymadınız mı ?

Akil vereceğinize dalga geciyorsunuz ya. İnanmıyorsaniz yorum yapmayin olsun bitsin.

Bence de soyle eşine en cok dover ne yapacak başka? Hem kurtulursun evde dolasan bi adamdan.

19 yaşında yenge ile 20 yaşında kayın aynı evde kalmasınlar
Gündüz hele 23 yaşındaki eşinde yok

Sen hala döl möl kapı kolu oynadı söylim mi diyosun daha neyi bekliyosun
Ek olarak bu adam 5 yaşında değil, evi kimin temizlediğini biliyor, yere bir şey damlayınca kimin sileceğini biliyor. Ha keza evli bir çiftin yanında kalıyor ve betona spermelerini saçıyor. :KK14: Immm şöyle bir düşününce bile isteye bırakılmış gibi geliyor bana.
Bir de neden kapalı olduğunu belirtmiş ki. Kapalı olunca ne oluyor? Kimse sarkamayıp, sapıklık edemiyor mu?

Son düzenleme:
ne diyorsun sen yaa burda egonumu tatmin ediyorsun size kötü sözler söylerdim ama susuyorum. sız kimsiniz böyle konuşuyorsunuz. başınıza gelip inşallah?
ben tatmin etmiyorumda sen burda fantazilerini tatmin ediyorsun belli o. tek ben değilim burda sana inanmayan...
Beddua ediyor bi de masum gelincik :) bende size kötü sözler söylerdim ama susuyorum bende hahah :) :KK70: benim başıma gelmez sen dedin diye emin ol. benim kocam seninki gibi geniş zihniyetli değil, bekar kayınla aynı evde karısını bırakmıycak kadar.
Ben morusevenkız'ımda böyle konuşuyorum. siz kimdiniz pardon?? :p

aklıma okb hastası olan birisi geldi. tuvaletten kapı kolundan sperm bulaşıp hamile kalacağını düşünüyordu. Eğer şimdi bu konu gerçekse vay ki vay Cem yılmaz gibi baba demeden ölen yavrularla dolu sizin kaynın odası. toplu mezar haline gelmiş. :)

Tuhaf konu,tuhaf anlatım. Nasıl temizlediniz ki aklınıza birsey getirmeden. Erkekte olsa dikkat eder diye düşünüyorum evde yengesi var en nihayetinde. Eşinize söyleyin bu kadar gemi azıya aldiysa kaynıniz.

inanıp bana aciklayici yorum yapan arkadaslara teşekkür ediyorum allah razı olsun. inanmayıp konuyu yalanlayanlar allahınızdan bulun. konuyu geyik yapın diye açmadım. burda adam gibi dert paylaştım . insanları kırmayı çok seviyorsunuz konuyu açtığım gibi şimdi yönetimden kapatılmasını isteyeceğim bu konu sizin geyik yeriniz değil.

banlanmayacağımız bilsek biz onları taklaya getirdikte müdür gelri şimdi yinemi geyik der çatır çatır içeri alır herkesi...halbuki verecek fırsat elimize bak bakalım bir daha gelip abuk subuk konu açabiliyorlarmı....
Aynen böyle saçmalayana boyunun ölçüsünü aldırmak lazım zira son günlerde iyice bozmaya uğraşıyorlar

X