kocama söylemelimiyim

Merhaba kızlar bu buraya açtığım 2. Konum sizlerle şunu paylaşmak istiyorum;
ben ,ailem ÖNCEDEN ne kadar istemiyor olsydida suriyeli biriyle evlendim 1,5 sene oldu çocuğum oldu falan var önceden benim başım açıktı eşimle evlenince kapandım. Ama nedense beni kim görse çok kızıyor neden suriyeli yle evlendin neden kapandın vs bende niye onlar insan değil mi diyorum ya hani bir sorunum olsa neyse ama eşim yemin ediyorum o kadar iyi ki anlatamam bugüne kadar bir sorun yasamadim çok şükür inşallah yaşamamda ama insanlar neden böyle düşünüyor. Annem babam önceden isteniyordu onu ama şimdi beni sevdikleri kadar seviyorlar resmen tanıdılar çünkü 3 ablam var 2si çok seviyor beraber çıkar gezeriz falan ama en büyük ablam onun yanında gülüp etsede suriyeli diye onunda içinde bi sevgisizlik var çok yanlış yaptın diyor sürekli kocasıyla beraber insanlar neden böyle düşünüyor anlam veremiyorum. :KK43:

Şimdi anlaşıldı.
Eşin SURİYELİ.
Kardeşi de sizde bu yüzden kalıyor. Çünkü aile dört bir yana dağılmış değil mi?

Ayrıca olay az sonra erotik hikayeye bağlanacak sandım okurken.
Bu Suriyeli meselelerine de bir çözüm bulunması lazım artık.

Yahu soylemeyim diyorum,konusmayayim diyorum zorla tahrik ediyosunuz!!!!

Yahu kardesim!!! Guzel kardesim!!! Baska bir konuya " ben de esimin kardesiyle,temelli olacak sekilde yasiyorum. Cok da mutlu ve memnunum evden gitse uzulurum" yazmissin...

Senin ruh halin nasil bir ruh hali!!! Sence bilmemneyini ortalara sacan,senin temizleyecegini bile bile sacan,ayrica cocugunu emzirirken seni kapi deliginden gozetleyen kayninla yasam nasil bir kadini mutlu edebilir,evden gitse nasil uzer!!!

Sen insanlari saf salak mi zannediyosun!!! Mayisda girmissin, duzgun mesajlarin da oldugu 2 aylik bir uyelikten sonra, ne yqzarsam yazayim insanlar nasilsa inanir,yeni uye degilim imaji mi vermeye calisiyosun!!!

Allahinizdan bulunmus!!! Git ya!!!

Gayet gulen smileylerle yazilmis, kayninin spermlerini temizlemekten ve kapi deliginden gozetlenmekten hoslanan ve mutlu olan bir kadinsin suan!!! Bunu benndemiyorum sen diyorsun!!! Obur konudaki mesajinda mutlu oldugunu ve kaynin evden giderse uzulecegini yazmissin.

Ne yasiyorsan yasiyorsun umrumda degil, kimi kandirirsan kandir bu da umrumda degil!!! Konuyu okudugum icin,beni kandiramazsin,sadece bunu soyluyorum ki,herkesi saf salak sanma diye!!!

Bir de kocama soylesem mi diye sormussun. Agzimi bozduracaksiniz yahu! Ola ki boyle bir olay normal akil sagligina sahip bir kadinin basina gelse, spermlerini temizlemek de igrenc olsa da, ben cocugumu emzirirken kapidan beni izleyecek!!! Kocayai anayi babayi gozum mu gorur be!! İtin bilmemneresine sokarim o adami!!! Ne kocasindan bahsediyosun!!!

Yani kisacasi,fake otesisin!!!

X