kocama söylemelimiyim

eşi suriyeliymiş...savştan geldilerse muhtemelen toplu yaşıyorlardır
toplu olsa tek kayın az değil mi?benim halamın kiracılarıda Suriyeli hemde ülkelerinde doktormuş ailecek hepsi..önce baya kalabalık yaşadılar sonra tek tek ayrıldılar.

öğğkk döl diye anlatınca bi midem kalktı.. niye daha usturuplu yazmazsınız ki..
bir niye sizde yaşıyor??
iki yatarken niye kapını kilitlemezsin..
üç böyle bir şey kocadan saklanmaz..
dört o gördüğün şeyin meni olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun..
beş ben olsam böyle bir durumda o odayı normal şartlarda bile temizlemeye girmem kendi odasını kendi temizlesin bi zahmet..
Kardeşi de suriyeli olduğundan onlarda yaşıyor olabilir. Toplu yaşama adet onlarda. Kocana söylesen de pek bir şey değişeceğini sanmam

Kocanızın düşünmesi lazım.Sizinde ben yanlız aynı evde kalmam diye söylemeniz lazım.Dinende uygun değil,namahrem iki kişinin aynı ortamda yanlız kalması.Sonunda kabak hep kadının başına patlar.Söylese suçlu olur,söylemese suçlu olur.Eminseniz biran önce harekete geçin.Kocanıza güzel bir dille anlatın,aile faciasına yol açmayın.

kocası suriyeli kendisi mersinde yaşayan bir vatandaşımız
evet söyledi az önce ..kocasına güzellikle söyleyecek koçasıda kardeşini kendi görmüş gibi uyaracak..yoksa Allah muhafaza..ergenliği tamamlamamış genç..birde erken evleniyorlar normalde başına vurursa eyvah eyvah.

Öyle normsal bir şey gibi anlatmışsın gibi okurken şaştım kaldım.

Bence temizliği dert değilse sana söyleme. Sen rahatsız olmamışsın ki, acaba anlatmam gereken bir durum mu bu diyorsun kendi kendine. Senin kafanla düşünüyorum, bence değil.Sessizce odayı temizlemeye devam et. Yakında kendi yatak odanda falan görürsen söylersin artık.

Ne değişik insanlar var Allahım. Döl yazmış, yere bırakmış demiş, ben de sildim demiş güzelce. Sabır ya Rab sabır!

Kardeşi de suriyeli olduğundan onlarda yaşıyor olabilir. Toplu yaşama adet onlarda. Kocana söylesen de pek bir şey değişeceğini sanmam
Konu ile alakasız ama onlarda "toplu yaşama " adet değil Savaş'tan kaçtıkları için kalacak yer zor buluyorlar para yok iş yok ancak öyle idare ediyorlar. Durumlarının farkında değilsin sanırım

Konu ile alakasız ama onlarda "toplu yaşama " adet değil Savaş'tan kaçtıkları için kalacak yer zor buluyorlar para yok iş yok ancak öyle idare ediyorlar. Durumlarının farkında değilsin sanırım

evet şimdi bende suriyeli olduğunu öğrendikten sonra yere sperm fışkırtabilir ayrıcalığına inanacak gibi oldum. :) ne olursa olsun insan olan yapmaz

"Döl" kelimesi bana her zaman igrenc gelmistir once bunu belirteyim.. bence tamamen emin olmadan esinize soylemeyin Allah muhafaza anlik ofkeyle buyuk hatalar yapilabilir..siz de kendinize dikkat edin aman aman
aynen banada çok itici bir kelime gelir farklı bir terimde kullanabilirdi
konu sahibinin aynı anlama gelecek digger terimleri bilmediğini sanmıyorum sanki bilerek yazmış gibi
heleki bir bayan döl demez ya bence

arkadaşım ya çok safsın ya aklın başında değil yada küçüksün düşünemiyorsun. ben evde öyle bişi olacak adamın dünyasını başına yıkarım evden de kovarım. diğerini nasıl anladın bilmiyorum ama odama öyle girmeye çalışacak varya...... bir an önce evinizden gitsin bu sapık bebeğin var herşey gelebilir başınıza. hiç durma hemen söyle kocanaa. buraya yazacak kadar cesaretin varsa kocana söyleyecek cesaretin de olsun.

Hepinizin yaslar kucuk o adam niye sizin evde kaliyo?
Konudaki esas kisi oyken niye sormayalim?
Temizlemeyecektin ve esine durumu izah edip kusura bakma ben bunu temizleyemem diyecektin esin halledecekti.
Neler neler duyuyoruz uc kisi dolusmussunuz eve oyle yasanir mi?

o şeyleri temizlemeden önce eşine gösterseydin keşke .Diğer yandan eşine bu durumu anlatmak zor olabilir.Demeden edemeyeceğim ya nasıl temizledin ben olsam odaya bile girmezdim ıyyyyy.:KK57:
Bir an önce postala evinden o sapığı

inanıp bana aciklayici yorum yapan arkadaslara teşekkür ediyorum allah razı olsun. inanmayıp konuyu yalanlayanlar allahınızdan bulun. konuyu geyik yapın diye açmadım. burda adam gibi dert paylaştım . insanları kırmayı çok seviyorsunuz konuyu açtığım gibi şimdi yönetimden kapatılmasını isteyeceğim bu konu sizin geyik yeriniz değil.

Orada dur bakalım haddini aşma sakın..

aynen banada çok itici bir kelime gelir farklı bir terimde kullanabilirdi
konu sahibinin aynı anlama gelecek digger terimleri bilmediğini sanmıyorum sanki bilerek yazmış gibi
heleki bir bayan döl demez ya bence
Aynen oyle.. ben utanirim demeye ya o kelimeyi ve cok kaba onu da gectim baya baya igrenc bulurum.. hele ki kapali bir bayanin soylemesi dahada farkli geldi.. bi an fake mi diye dusundurdu

evet şimdi bende suriyeli olduğunu öğrendikten sonra yere sperm fışkırtabilir ayrıcalığına inanacak gibi oldum. :) ne olursa olsun insan olan yapmaz
Konu sahibinin kaynının yaptığı şey yanlış bir durum ama bunu Suriyeli ye bağlaman mantıksız bence . Ayrıca hepsini aynı kefeye koyma "SURİYE'li" diye

söylemelisin ve zaten sizin evde kalması çok çok yanlış bence, aileler gereksiz her şeye karışırlar normalde, iki tarafın anne ve babası bir şey demiyor mu kalmasına

Ben olsam eşimi çağırıp "yere ne dökmüş bu böyle?" derdim.
Normal insanlar bunu peçeteye siler. Neyse, Allah'tan duvara falan şey etmemiş...
Fışkırtmamış.

X