- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi mi gözetliyor yani
selam bayanlar :)) biz evde 4 kişiyiz eşim ben bebeğim ve kaynım. neden kaynin sizde kalıyor diye sormayın lütfen. neyse dün yerleri silerken kaynimin odasınin yatağın yanında döller vardı hiç aldirmadim sildim bugünde sabah odamda bebeği emziriyordum kaynm evdeydi sadece eşim sabah işe gidiyor kaynım 20 yaşında bu arada bende 19 eşim 23 ben kapalıyım. Herneyse yanımda ablamin kızı vardı yeğenim daha küçük sessizce çocuğu uyutmaya çalışıyorduk tık sesi geldi kafamı kaldırdım kapı kolunu bıraktı birisi o kişi kaynım kimo diye bağırdım ses yok kapinin üst tarafindaki bulanik olan camdan kafasını gördüm neyse sustum inşallah yanlış düşünüyorumdur dedim. ablama anlattim öncelikle döl meselesi için çok ayıp banyoda ne yaparsa yapsın senin gorecegini bile bile odaya yapamaz dedi kapı meselesi içinde kendine dikkat et kocana söyle dedi ne yapayim ki ((
döl kurumus ama sarı sarı belli oluyor tabiki.
Yaşı 19 diye mi bu kadar sakin ne yapacağını bilemiyo acaba anlamadımBir de sesini cıkarmadan temizlemek, benim evimde öyle bişi yapacak adama orayı yalatırdım herhalde
Hiç edep adap kalmamış, insan peçeteye boşalırDirek yatağın altına mı boşaldı bu herif..
Eğildi hedefi tutturdu işi bitirdi yani..
ailesi başka şehirde
19 yaşında yenge ile 20 yaşında kayın aynı evde kalmasınlar
Gündüz hele 23 yaşındaki eşinde yok
Sen hala döl möl kapı kolu oynadı söylim mi diyosun daha neyi bekliyosun
Yok artık ya saka gibisiniz gercektenbelkideuyuyor olsaydim odaya girecekti
Valla bu gidişle kaynın bişey yapıcak gibieşim birşey xyapar diye korkuyorum
Yarın işin rengi iyice değişir söylemeye mecbur kalırsan kaynında onun da gönlü vardı derse ne yapacaksın eşin kime inanır
Bulunduğunuz şartlar için bu gayet olası, belli ki adam akıllı eğitim yok orta sınıfın bir tık altında bir hayat canlandı gözümde
19 yasında cocuk yapmasını ve bakmasını bilen bir kadın orayı temizlemez konuyu abiye havale eder - di.Yaşı 19 diye mi bu kadar sakin ne yapacağını bilemiyo acaba anlamadım
küçük yaşta evlenmişsiniz kaynınla aynı yaştasın ve kocan seni başbaşa bıraıyor.birde sen temizlemişsin o pisliği?
aklına ablanla konuşmadan önce ne geliyordu acaba?
kapalıyım diye belirtmen yersiz ve saçma olmuş.çocuğunu emzirirken kapını niye kilitlemiyorsun ayrıca
Ya da konu gerçek değil19 yasında cocuk yapmasını ve bakmasını bilen bir kadın orayı temizlemez konuyu abiye havale eder - di.