kocama söylemelimiyim

Döl nedir yaa. Bi kadının döl dediğini ilk defa duydum bu sözü daha çok erkekler kullanır.

Üstelik yerdeki kurumuş sarı lekelerin DÖL olduğunu nasıl anladın? Bunca yıldır evliyim valla ben krem falan sanardım, bravvo sana..

19 yasindaki kardeşi ne yapıyor peki iş , okul falan yok mu ? Gününü nasıl geçiriyor normalde .

belki dölü de orada özellikle bıraktı ne biliyorsun ?
yani istese onu oradan kendisi temizleyemez miydi.
bence de eşine acilen söyle, kardeşini öldürecek değil ya ne yapmasından korkuyorsun ?

arkadaşlar belki size garip geliyor ama yemin ederim o dölü temizlerken aklıma hiçbirşey gelmedi. kapı olayı olunca çok şüphelendim. ablamda sizin gibi tepki verdi bana ve ben hala işin bu kadar ciddi olduğuna inanamıyorum

O ne ya döl möl
Sperm de meni de
Ne bu döl Küfür gibi
Boşalmışta diyebilirdin
Ben o döl kelimesine takıldım
Acayip acayip terimler

ister inanın ister inanmayın size inandirmak zorunda değilim burda derdimi paylasiyorum .
derdini eşinle paylaşmalısın çok soğuk anlatımın var sanki yalan gibi. Panik hali yok sende bişey yapar diye korkuyorum diyosun da kaynın sana bişey yaparsa daha mı iyi o zaman nasıl anlatıcaksın o zaman da gönlü vardı olucak aile faciası ya.

ister inanın ister inanmayın size inandirmak zorunda değilim burda derdimi paylasiyorum .
yav hee he! fantazilerini gelmiş burda saçıyosun. ne idüğü belirsiz aile yaşantınıza devam edin siz. kocanız geniş karınlı, kaynınız sapık, siz güya sözüm ona saf,masum gelincik.

X