- 20 Mart 2008
- 141.055
- 212.038
- 60
Hiç edep adap kalmamış, insan peçeteye boşalır
Banyon denen bir yer var yani git orada becer işini,yada defolup uygun olan yerlere gitsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç edep adap kalmamış, insan peçeteye boşalır
Yaparsa yapsın Allah Allah cocuğunuz var sizin biraz silkelenip kendinize gelin yahueşim birşey xyapar diye korkuyorum
O da bir secenek elbetteYa da konu gerçek değil
Hala aynı serin kanlılıkla cevaplıyor
yatağın altı denedim yatağın yani dedim.Direk yatağın altına mı boşaldı bu herif..
Eğildi hedefi tutturdu işi bitirdi yani..
eşin bişey yapar diye korkup söylemzsen, kaynın sana bişey yapcak bu gidişleeşim birşey xyapar diye korkuyorum
yatağın altı denedim yatağın yani dedim.
ben yazacaktım siz önce davranmışsınız. bir kadının döl yazacağını hiç zannetmiyorum. O yaşta evlenip çocuk yapmayı biliyorsa sperm demesinide bilir herhalde. Yada yatağın yanına boşalmış derdi.Döl nedir yaa. Bi kadının döl dediğini ilk defa duydum bu sözü daha çok erkekler kullanır
Döl,bayan.. bide böyle mutluluk içinde anlatmak olayı.. Saçma sapanDöl nedir yaa. Bi kadının döl dediğini ilk defa duydum bu sözü daha çok erkekler kullanır
ister inanın ister inanmayın size inandirmak zorunda değilim burda derdimi paylasiyorum .konunun gerçek olduğunu hiç sanmıyorum.
Valla ben buraya takıldım... kendi odamdakilerden anlıyorum O SEYIbende bu yüzden korkuyorum kendi odamdaklerden hemen anlıyorum o şeyi.
derdini eşinle paylaşmalısın çok soğuk anlatımın var sanki yalan gibi. Panik hali yok sende bişey yapar diye korkuyorum diyosun da kaynın sana bişey yaparsa daha mı iyi o zaman nasıl anlatıcaksın o zaman da gönlü vardı olucak aile faciası ya.ister inanın ister inanmayın size inandirmak zorunda değilim burda derdimi paylasiyorum .
yav hee he! fantazilerini gelmiş burda saçıyosun. ne idüğü belirsiz aile yaşantınıza devam edin siz. kocanız geniş karınlı, kaynınız sapık, siz güya sözüm ona saf,masum gelincik.ister inanın ister inanmayın size inandirmak zorunda değilim burda derdimi paylasiyorum .