kocama söylemelimiyim

hayır neler duyuyoruz haberlerde allah korusun
evde bukadar sapık bı kayın evdeyken ınsan bebegınden korkar !

selam bayanlar :)) biz evde 4 kişiyiz eşim ben bebeğim ve kaynım. neden kaynin sizde kalıyor diye sormayın lütfen. neyse dün yerleri silerken kaynimin odasınin yatağın yanında döller vardı hiç aldirmadim sildim bugünde sabah odamda bebeği emziriyordum kaynm evdeydi sadece eşim sabah işe gidiyor kaynım 20 yaşında bu arada bende 19 eşim 23 ben kapalıyım. Herneyse yanımda ablamin kızı vardı yeğenim daha küçük sessizce çocuğu uyutmaya çalışıyorduk tık sesi geldi kafamı kaldırdım kapı kolunu bıraktı birisi o kişi kaynım kimo diye bağırdım ses yok kapinin üst tarafindaki bulanik olan camdan kafasını gördüm neyse sustum inşallah yanlış düşünüyorumdur dedim. ablama anlattim öncelikle döl meselesi için çok ayıp banyoda ne yaparsa yapsın senin gorecegini bile bile odaya yapamaz dedi kapı meselesi içinde kendine dikkat et kocana söyle dedi ne yapayim ki :KK43:((
Döl ne ya Allah aşkına?

Siz neyi söylemeye calısıyorsunuz ben anlamadım gercekten

Nasıl anladığınız onun o şey olduğunu :KK57:
ben evliyim aama o şey kuruyunca nasıl gözükür belli olur mu bilemedim şimdi .
çok iğrenç bi durum ya
ama bi erkeğe söylencek en ağır şeylerden biri
kelimelerini iyi seçmelisin

Keşke silmeseydiniz eşine gösterseydiniz yada yine olursa gösterin adam resmen eve akıtıp gezmiş pislik.Ve ayrıca daha ergen size zarar verebilir yaşlarınız çok küçük dikketli olun .Size zarar verirse o evliliğiniz de yürümez .Eşinize hemen anlatmalısınız

bende bu yüzden korkuyorum kendi odamdaklerden hemen anlıyorum o şeyi.
Nasıl anladığınız onun o şey olduğunu :KK57:
ben evliyim aama o şey kuruyunca nasıl gözükür belli olur mu bilemedim şimdi .
çok iğrenç bi durum ya
ama bi erkeğe söylencek en ağır şeylerden biri
kelimelerini iyi seçmelisin

eğer kaynınızın sizi gözetlemeye çalıştığını düşünüyorsanız ve bundan eminseniz eşinizle konuşun. aksi taktirde ciddi bir iftira atmış olursunuz ve hiç hoş olmayan şeyler yaşayabilirsiniz
ayrıca gerçekten kaynının sizine vde kalmasına asla müsaade etmemeliydin. hiç hoş değil beraber yaşamak nedir ya .:/

1- Kaynın neden siz de ( sorma desen de , sorulmayacak gibi değil )
2- Yaşlarınız neden bu kadar ufak ?
3- Bu yaşlarda biraz huylanma olur , herşeyi üzerine alınmayabilirsin .
4- Rahatsızsan eşine söyle , yollasın kaynını .

peki teşekkürler
Keşke silmeseydiniz eşine gösterseydiniz yada yine olursa gösterin adam resmen eve akıtıp gezmiş pislik.Ve ayrıca daha ergen size zarar verebilir yaşlarınız çok küçük dikketli olun .Size zarar verirse o evliliğiniz de yürümez .Eşinize hemen anlatmalısınız

Beraber yaşamanız hiç doğru değil hepiniz genç yaşlardasiniz.ayrica eşim evde yokken kardeşi ile başbaşa kalmak istemem (abla kardeş olacak yaşta olduğumuz halde)o gördüğün kesin döl mü emin misin eğer eminsen en azından eşine bunu söyle benden çekinmesi yok çok ayıp de rahat edemiyorum de

X