kocama söylemelimiyim

inanıp bana aciklayici yorum yapan arkadaslara teşekkür ediyorum allah razı olsun. inanmayıp konuyu yalanlayanlar allahınızdan bulun. konuyu geyik yapın diye açmadım. burda adam gibi dert paylaştım . insanları kırmayı çok seviyorsunuz konuyu açtığım gibi şimdi yönetimden kapatılmasını isteyeceğim bu konu sizin geyik yeriniz değil.
Kapat tabi istediğini alamayınca.

aklıma okb hastası olan birisi geldi. tuvaletten kapı kolundan sperm bulaşıp hamile kalacağını düşünüyordu. Eğer şimdi bu konu gerçekse vay ki vay Cem yılmaz gibi baba demeden ölen yavrularla dolu sizin kaynın odası. toplu mezar haline gelmiş. :)
bomba etkisi:KK48::KK48:

"Döl" kelimesi bana her zaman igrenc gelmistir once bunu belirteyim.. bence tamamen emin olmadan esinize soylemeyin Allah muhafaza anlik ofkeyle buyuk hatalar yapilabilir..siz de kendinize dikkat edin aman aman

Konu ya fake ya da bu olayı yazan o ortalığı silip süpüren bayan değil de erkek. Boşalan da konuyu yazan kişi olabilir. Aklımda deli sorular :KK53:
fake mi? allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. insan gibi dert paylaştım be burda.

Midem bulandı kesinlikle söyle ve eşin Kardeşini uyardıgındada ben kendim gördüm desin öyle ortalıkta iğrenç iğrenç ıy ya :KK20:

eski konularıma bakarsaniz belki inanabilirsiniz.
baktım eski konularınıza şunu buldum

KK üyeleri evet benim sorunum sizlersiniz. Siz anlayışlı gibi görünen anlayışsızlığın dibine vurmuş insanlar.. İnsanlar buraya dertlerini paylaşmak için konu açıyorlar siz ise o kişiye yardım etmek yerine yerin dibine sokuyorsunuz. Ne zaman şu kk'ya girsem ne zaman bir yorum okusam YAZIK! Diyorum. İnsanlar size beni pohpohlayın yada yerin dibine sokun demiyor ben bunları yaşıyorum yanlışsa yanlış doğrusunu söyleyin diye fikir bekliyor siz ise sanki siz padişah çocuğuymuş gibi o insanları aşağılıyorsunuz. Siz onları küçümserken siz ne kadar yerin dibine düşüyorsunuz farkında değilsiniz... Psikolojisi bozuk bir insanın yada bir bunalim geçiren bir insanı dahada kötü bir duruma getiriyorsunuz farkında değilmisiniz? Can sıkmak kalp kırmak bu kadar mı kolay sizin için? Hiç mi empati kurmayı düşünmüyorsunuz yorum yaparken? Hiç mi şevkat ve sevgi yok kalbinizde ? Bu kadar mı dışlar oldunuz insanları.? Peki elinize ne geçiyor böyle yaparak hiçbirşey sadece yorum yaptığınız insanın gözünden damla damla yaş süzülmesine sebep oluyorsunuz başka birşeye değil. Ama emin olun ki herkes kınadığını birebir olmasa bile ELBET bir gün yaşar.. Hadi lütfen bu yazımada sayıp sövün ne duruyorsunuz?? Düşünmeden dökün kalbinizde ki zehiri!

Bu işe ailen el atmalı çok saçma kocanada yuh diyorum eşim birak evde yalnız kalmayı balkonda kaynimla sigara içtik diye kolumu öyle sıktı ki kıracak zannettim vallaaa çok geniş bi kocan varmış

öğğkk döl diye anlatınca bi midem kalktı.. niye daha usturuplu yazmazsınız ki..
bir niye sizde yaşıyor??
iki yatarken niye kapını kilitlemezsin..
üç böyle bir şey kocadan saklanmaz..
dört o gördüğün şeyin meni olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun..
beş ben olsam böyle bir durumda o odayı normal şartlarda bile temizlemeye girmem kendi odasını kendi temizlesin bi zahmet..

X