- 3 Mayıs 2018
- 2.876
- 8.191
EyvallahAklin yolu bir aynisini düsündüm haci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EyvallahAklin yolu bir aynisini düsündüm haci
AhahahahahhaahhahhPeki perdeleri yikattilar mi
Demek irkek kardeş de o yüz triplerde, sepetlenme sırasının kendine geldiğini anladı zaar.Ne borcu be? Bahanesi o
Tabi ki adama aciyoruz, hale bak, adam sonunda gercek askina kavusacak az kaldi
Paranoid şizofreniye benziyor sanki, inşallah sadece senaryodur da böyle şeyler çıkmaz altından
Gelin oyle bir pinduna getirecek ki, daha kardesi de bir seyin farkinda degildir. Her sey bir anda patlayacak ve cok buyuk bir kavgayla apar topar bosanacaklarDemek irkek kardeş de o yüz triplerde, sepetlenme sırasının kendine geldiğini anladı zaar.
Ben sepetleneceğinden pek emin değilim. Belki de exle erkek kardeş gelini sepetlerDemek irkek kardeş de o yüz triplerde, sepetlenme sırasının kendine geldiğini anladı zaar.
Gelin oyle bir pinduna getirecek ki, daha kardesi de bir seyin farkinda degildir. Her sey bir anda patlayacak ve cok buyuk bir kavgayla apar topar bosanacaklar
Kocanın sevgisini geç birbirinizin yüzüne nasıl bakabiliyorsunuz? Burda sorun sadece kocanizin pipisi mi ? Bu soru işaretleriyle mideniz bulanmiyor mu ?Gelinimiz kocama "seni sevmiştim" diyerek itirafta bulunmuştu.. Esim reddetmisti.. Ama ben esimin uzun bakışlarını yakalamistim yuzunun kızarmasıni i. Bilenler bilir.
Geçmiş konularımi okuyun lütfen..
Gelinimize ve erkek kardeşime kullanmadığımiz yayla evine ayarlamisti, gelinimizle ortak islerimiz var, bana" isleri yapsın heryere davalara kostursun diye yayla evini verdim sanki tapusunu mu verdim" dedi..
Gelinimize ufak jestleri abi ayağına duygusal konularını görüyorum.. Erkek kardesim aşırı kıskanç, kocam korkar ondan, ben borclar nedeniyle boşandım, ama esim hala bizimle ilgili.. yanimizda kalıyor farkli odada, arada ben istemedigimde baska daireye gidiyor..
Esimin annesinin gelinin oldugu şehirde evi var, annesi öldü 2019 da.. Gorumcem değerli eşyalarını aldi kapisini kapattı, esim memlekete gidince bu evde kalıyor..itiraftan önce esim geline "o evi temizlet, kullanin, kalın, havalandirin, annemin eşyaları sana emanet" demis...
Bu itiraftan sonra esim erkek kardeşimi aramis "o ev tozlandi, annemin eşyaları dağıtılmadi hala, o evle ilgilen, ama annemin ic camasirlari da var" demis, erkek kardeşimin dokunmayacagini biliyor, dolaylı olarak geline haber gönderiyor değil mi? Ve erkek kardesim bana o eve gelinle gideceklerini gelinin o evi düzelteceğini söyledi. Kizlar cok yorgunum.. Kocamin cinsel problemleri var kocam gelini gönülsüz mu reddetmis, onu mu seviyor?
ben sizin eki konularınızı filan bilmiyorum daGelinimiz kocama "seni sevmiştim" diyerek itirafta bulunmuştu.. Esim reddetmisti.. Ama ben esimin uzun bakışlarını yakalamistim yuzunun kızarmasıni i. Bilenler bilir.
Gelinimize ve erkek kardeşime kullanmadığımiz yayla evine ayarlamisti, gelinimizle ortak islerimiz var, bana" isleri yapsın heryere davalara kostursun diye yayla evini verdim sanki tapusunu mu verdim" dedi..
Gelinimize ufak jestleri abi ayağına duygusal konularını görüyorum.. Erkek kardesim aşırı kıskanç, kocam korkar ondan, ben borclar nedeniyle boşandım, ama esim hala bizimle ilgili.. yanimizda kalıyor farkli odada, arada ben istemedigimde baska daireye gidiyor..
Esimin annesinin gelinin oldugu şehirde evi var, annesi öldü 2019 da.. Gorumcem değerli eşyalarını aldi kapisini kapattı, esim memlekete gidince bu evde kalıyor..itiraftan önce esim geline "o evi temizlet, kullanin, kalın, havalandirin, annemin eşyaları sana emanet" demis...
Bu itiraftan sonra esim erkek kardeşimi aramis "o ev tozlandi, annemin eşyaları dağıtılmadi hala, o evle ilgilen, ama annemin ic camasirlari da var" demis, erkek kardeşimin dokunmayacagini biliyor, dolaylı olarak geline haber gönderiyor değil mi? Ve erkek kardesim bana o eve gelinle gideceklerini gelinin o evi düzelteceğini söyledi. Kizlar cok yorgunum.. Kocamin cinsel problemleri var kocam gelini gönülsüz mu reddetmis, onu mu seviyor?
Kız bunlar bildiğin aşk-ı memnu olmuşGelinimiz kocama "seni sevmiştim" diyerek itirafta bulunmuştu.. Esim reddetmisti.. Ama ben esimin uzun bakışlarını yakalamistim yuzunun kızarmasıni i. Bilenler bilir.
Aynı evde kalıyorlarmış. Arada evden kovuyormuş sonra tekrar çağırıyormuş falan. Sanırım gelin kapmasın diyeBoşandığınız kişiye niye eşim diyorsunuz ki?
Perde?Sizin bu kocam ile gelinimiz isimli konularınız baydı artık.
Söylenecekler söylendi zaten daha ne fikir alacaksınız bizden anlamadım ki.
Boşanma detayı da beni benden aldı. Haftalardır olmayan boşanma birden ortaya çıktı yersek tabi
Asıl siz dalga geçiyorsunuz herkesle. Paranoyak, aşırı saplantılı, sabit fikirli ve kafasında devamlı senaryolar uyduran birisiniz. Kardeş siz bu adam için mi dünyaya geldiniz, varınız yoğunuz aldığınız nefes bu adam için mi? Evlenmeden önce hiç mi bir hayatınız hedefiniz gelecek planınız yoktu? Devamlı fesatlık peşindesiniz. Kanun karşısında bu adam sizin hiç bir şeyiniz anlayın. Ben artık her şeyi kafanızda kurduğunuzu düşünüyorum. Gelinle ilgili her şeyi ekleyerek katlayarak anlatıyorsunuz. Belki de kadının günahını alıyorsunuz, bir de ondan dinlemek lazım hikayeyi. Her şeyi sizin gözünüzden yazıyorsunuz. Hiç bir ortamımda sizin gibi biri olsun istemem, safi fesatlık kötü düşünce negatif enerji saçıyorsunuz.Herkes dalga geçiyor benle konuyla..cok zor bir durumun içerisindeyim.. Bu yazdığınız alay degil dimi