Kocam, Misafir ve İkram olayı

eşine söyle her evin bir tane hanımı vardır ve mutfak hanıma aittir. Çok biliyorsa kendisi yapsın.

Abartma değil,bende öyle yapıyorum normal . Çünkü haberli gelen insanlar

asıl o çiğ köfteni yanına köfteyi banacak kadar ciğer kavursaydın ohhhh mis gibi ,

hatay lı olmayanın anlamasını beklemek çok zor ,

ama kocan biraz cimri onu söyleyim

Çaya gelene çiğköfte ne alaka ya hajaja ama çok mantıklı ben gelebilir miyim yerim isterse çayın yanina ciğer olsun hahahahahah

Her akşam size gelesim, hatta size boşanın benimle evlenin diyesim geldi
Maşallah enerjinize. Ben çocuklar okuldan çıkmaya yakın depresyona girmeye başlıyorum ne yemek yapacağım diye.
Üstelik yemek dediğiniz içinde tatlısı, çiğ köftesi filan olmayan düz bir yemek.
Eşiniz çok şanslı ama farkında değil.

Biz de gelebilir miyiz size bende böyle olduğum için eşim alıştı masraf yapmadan biz adım atamayız der . Sizi anlıyorum ve normal karşılıyorum yapmaya devam edin eşiniz bir yerde pes eder söylenmeye .

Ben öyle yapmayı çok az buluyorum haberli misafire en az 5,6 çeşit yapıyorum. Ayıp olur , gibi geliyor
Benim misafir anlayışım farklı ya, gelenler yemeye içmeye gelmiyor ki, hoş sohbete misafirperverliğe geliyor bence.
Tabi keşke bende 6 çeşit yapabilsem, ertesi gün oturur kendim de yerim ama gel gör ki benden bu kadar

Yemek menünüz gayet normal ben de aşağı yukarı aynı şekilde hazırlarım çiğköfte hariç. Bazen yetiştiremezsem tatlı yapmam eşim dışardan alır gelirken. Ama çaya gelene de çiğköfte ne alaka cidden. Yukarda bi üye yazmış birer çeşit tatlı tuzlu, çaydan sonra da kuruyemiş meyve kafi, yaz günüyse dondurma da yeter hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…