- 12 Aralık 2017
- 3.067
- 3.399
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
Ilk mesajinizda esinizin ablasina annesinin yardim ettigi anlasiliyor. Ha gorumcenizin kendi kvsi ise bu kisi o mesaji duzenleyin de benden baska yanlis anlayanlar olmasin
Esime ailesi bir cop yapmadi valla. Babasi fabrikayi satti savdi yedi icti her sene umreye hacca gidiyorlar. Esim ailesinden bir sey almadan evlendi benimle. Ki inanin boylesi daha guzel ve onurlu. Benim birikmis param vardi esimin de ticaret zekasi. Bunlarla evlendik. Kimseye ihtiyacimiz olmadi inanin. Size de onu anlatiyorum zaten.belki faydam olur diye. Yoksa art niyetim yok kesinlikle. Siz kendi maasinizla ne yaparsaniz o. Anadan babadan bir sey gelmez.
Inanin ki derdim bambaşka. Tamam ailesi yardim etmiyo yapacak bisey yok zaten yardim etmek zorunda da değiller orasi apayri bi konu. Benim dert ettiğim şeyler bu adam her ay vermiş eve para her ay 200 tl verse 36000 eder. Gorumcemin para vermedigini söylerler. Şimdi bu çocuk evinin düzenli olmasını gerçekten haketmedi mi? Veya siz icerlemezmisiniz düğün salonunda paramız çıkışmadı ailesi kurus vermedi paramız yok diye 1 hafta sonra tatile gittiler. Daha mi önemliydi çocuklarından. Bakın düşündükçe insanin sinirleri bozuluyor.
Ben eşimden sadece beştaş istedim ne para ne pul hic bişey. Çalıştığım dönem kenara uc bes para atmistim parasız kaldigimda onu harcadim annem verdi ama eşimden istemedim adamin parasi yoktur mahcup olmasın diye.
Benim kendi annem abim için çabalıyor basinda kocasi yok borcsuz evlendireyim sıkıntı cekmesinler diyor gerçekten kayinvalidemle kayinpederim bunu yapamazmiydi ogullari icin?
Kızına araba alırken destek çıkmış arabayi kv almamış. O evlatta eşim evlat degil mi?
Hayır bakın zaten durumumuz ortada tam ev gecindiriyoruz bide dönmüş eşime sizde kredi çekin demiş. Biz bu krediyi öpücükle mi ödeyecez adamin aklina neler sokuyorlar.
Benim rahatsızlığım var şuan çocuk sahibi olamıyorum görümcem bir defa olsun arayip ya ne yaptiniz demeyen insan araba alinca niye hemen eşimi arıyor?
Normal şartlarda evet bu durumlarda bişey yok birisi araba alıyor diğeri seviniyor. Ama bu insanlar bizim en guzel günlerimizi zehir etti. O yuzden sevemiyorum unutamiyorum yaptıklarını cok bi onlar hakkinda konuşmayı sevmiyorum. Esim de gelip buyuk bi heycanla ablam araba almis diye anlatinca bi düşündüm. Kendin alsaydin da vakti zamaninda kendin icin sevinseydin. Sen ablana deseydin kredi cek diye