Ne kadar guzel ne mutlu sana. Allah hepimize boyle evlat nasip etsin insallah. Coook goruyorum evini arabasini alip dugununu yaptiklari cocuklarinin eslerinin totosunu dondugu kv ve kpleri. Her seyini yaparsan iste oyle nankor yetistirmis oluyorsun cocugunu. Elindekinin degerini bilmiyor. Senin eve giderken aldigin iki ekmekle anan baban ihya olmuyor ama sen hayati ogreniyorsun,manevi olarak diyorsun ki “baba korkma bak ben varim yaninizdayim”. Ana baba borcunu odemek icin 10-15 yil calisip parasini vermen zaten yetmez o da ayri bir konu.
Dugun meselelerine gelince oglum evini almistir veya kiralamistir,icini dayamis dosemistir, arabasini almistir calisip calisip, gelin hanim kanaatkardir,o da varini yogunu evlilik icin harcamistir oglumla beraber saygim sonsuzdur. Oglum gelir derse ki anne dugun istiyoruz ama su kadar para lazim ,cikarir veririm. Ama yumurta kapiya gelip de dugun bittikten sonra salondan cikarken oglum gozumun icine icine para diye bakarsa sirf sinirlendigim icin bile vermem o dugunun parasini. Oglum cebinde 2 lira yokken papyonu takacak,koluna karisini takip ankara havasi oynayacak,dugun cikisinda da bana elini uzatip ana para diyecek. Tepem atar. Sen gerizekali misin yoksa paran neyine guvendin diye azarlarim. Biz de dugun yaptik,salon parasini 3 ay onceden pesin verdik de yaptik. Anaya babaya donup de istemedik yani bu biraz beyin isi bana sorarsan. Yoksa varlik kadar harcarsin.