• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam kocam..

Neden gözümüz hep başkalarının hayatında olur ki? Sizene görümceleriniz bindiği arabalarda. O onların hayatı... böyle şeylere kafa yorulur mu hiç? Kendinize yazık edersiniz başka birşey değil

Ben bu kadınlar kulübünde neden derdimi tam anlatamıyorum merak ediyorum. Bakın ne diyorum zaten görumcemin bir arabasi vardi suan yenisini almış beni ilgilendiren kısım bu değil gule gule binsin. Sorun benim eşimin beni hic ilgilendirmeyen bi konuyu ballandıra ballandıra eve gittiğimin ilk 5 dk sinda anlatması. Hani ablasıyla iyi olsam yine anlayabilirim anlatmasını. Baskasinin mali mülkü beni ilgilendirmez ben kocamin yillardir çalışıp bisey yapmamis olmasina sinirleniyorm

Benim sinirlendiğim nokta 30 yaşına gelmiş bi dikili ağacı yok benim gayretimle biseyler oluyorsa oluyor. Ablası almış araba allah güle güle binmek nasip etsin gözüm yok ama ne dememi bekliyor?

Hayırlı olsun, mutlu günlerde kullansın diyebilirdiniz mesela :)

30 yaşına gelmiş adamın evi,arabası,yazlığı,birikimi mi olması gerekiyor? Madem böyle düşünüyorsunuz o zaman bu düşüncenize uygun birini seçip evlenecektiniz..birikimi olmayan biriyle evlenip "bir dikili ağacı yok" diye küçümsemeniz hoş değil..benim gayretimle oluyor herşey demişsinizde evlendikten sonraki herşey ortaksa gayreti kimin gösterdiği önemsiz.

bir kaç gündür konularda dikkatimi çekiyor.
gözüm yok ama bize niye yapılmadı,beni ilgilendirmez ama bize niye alınmadı..v.s
göüznüz yoksa,diliniz de olmaz.bahsetmezsiniz bile.
hiç takılmayın böyle şeylere.huzurlu musunuz?bir ekmeği yerken gülebiliyor musunuz?bu yeterli değil mi?
benim de ablam bişey alsa kendime alınmış kadar mutlu ve heyecanlı oluyorum.
30 yaşında kaç kişinin dikili ağacı var bu devirde?
zaten araba alacak durumunuz varmış onu da kaynvalidenler oğlumun arabası derler diye almamışsınız.
böyle düşündüğünüz sürece dikili ağacınızın olması çok zor.

Hayir arabayi aldık yine oglumuzun arabasi diyolar orası ayrı. Gerçekten anlamamakta o kadar ısrarcı olunmamalı burasi bir derdim var sayfası buraya bişey yazdığım zaman insanlar söylediğimin dışında bisey yazınca derdimin üstüne bi dert daha ekleniyor. Görumcemin mali beni ilgilendiren kisim değil kocamin tavrı beni ilgilendirir

Eşiniz cimri veya savurgan. Alabiliyor yada alamıyor.. bu ablasının araba almış olmasına mutlu olmamasına engel değil.. elbette mutlu olacak sevinecek ve anlatacak.. ikinizde çalışıyorsanız kazandığınızı asla eşinize vermeyin birikim yapın ev ve kişisel masraflarınızın tamamını eşiniz üstlensin.. zamanında yapsaydı madem biriktirmemiş diyorsunuz da sizde çeyizde hanlar hamamlar getirmediniz herhalde.. dediğim gibi sizin maaşınızı her ay yatırın bi köşeye çok güzel olur :) 120 binlik araba almış kocası haa vay benimkinin başına topraklar yağa :)))

Valla çok şükür ceyizim de tek eksigim yoktu borc getirmedim ailem üstüne dusenden fazlasını yaptı. Kendi düğünü için kılını kibirdatmayan kocam simdi anneme abim icin söyle dugun yapalım böyle düğün yapalim diyo. Neden vakti zamaninda kendi düğünü icin caba harcamadi bu adam?
Bence insan başkasının yaptığıyla hava atacağına kendisi biseyler yapmali

Hayir arabayi aldık yine oglumuzun arabasi diyolar orası ayrı. Gerçekten anlamamakta o kadar ısrarcı olunmamalı burasi bir derdim var sayfası buraya bişey yazdığım zaman insanlar söylediğimin dışında bisey yazınca derdimin üstüne bi dert daha ekleniyor. Görumcemin mali beni ilgilendiren kisim değil kocamin tavrı beni ilgilendirir
yok ben sizi anladım.
ama asla söylediğinizin dışında bir şey yazmadım.
deseydiniz ki bize eşimin dikili ağacı yok hala daha başkalarının aldıklarını anlatıyor ama bizim için çabası yok.o zaman farklı olurdu.ama siz üzerine basa basa görümcemin arabası dediniz.
ben ne söylediysem sizin yazdıklarınızla ilgili söyledim.
istiyorsunuz ki herkes aynı fikir de olsun.
herkes aynı şeyi düşünse dünya böyle bir yer olmazdı.böyle de bir forum a gerek kalmazdı.
tabi ki farklı fikirler , düşünceler olacak.

Ben bu kadınlar kulübünde neden derdimi tam anlatamıyorum merak ediyorum. Bakın ne diyorum zaten görumcemin bir arabasi vardi suan yenisini almış beni ilgilendiren kısım bu değil gule gule binsin. Sorun benim eşimin beni hic ilgilendirmeyen bi konuyu ballandıra ballandıra eve gittiğimin ilk 5 dk sinda anlatması. Hani ablasıyla iyi olsam yine anlayabilirim anlatmasını. Baskasinin mali mülkü beni ilgilendirmez ben kocamin yillardir çalışıp bisey yapmamis olmasina sinirleniyorm
Anlıyorum... adam ne yapsın çalsın çırpsın mı sizi daha iyi şekilde yaşatabilmek için? Alın teriyle çalışıyor mu siz onu söyleyin ...yan gelip yatsa daha mı iyi... demek ki kazancınız yetmiyor bazı birikimler için... o zaman kocanızın ağzından çıkacak sözler için yasak koyun... şu konularla ilgili konuşmanı istemiyorum rahatsız oluyorum deyin...

Esinizin nispet yaptigini mi dusunuyorsunuz?

Evet. Bakın görümcemle aram iyi olur anlarım anlatmasını. Ama evlerine gittigimizde yanımızda oturmayan beni instagram hikayelerinden engelleyip ablasiyla fotoğraf paylasinca engeli kaldiran bi görümcem var. Arabasinda malinda mülkünde gözümde yok olmazda. Sorun eşimin anlatışı. Ha yine sevindim tabi ki en iyi şeyleri alsın ama benim eşim niye bi bisey yapamıyo

Evet. Bakın görümcemle aram iyi olur anlarım anlatmasını. Ama evlerine gittigimizde yanımızda oturmayan beni instagram hikayelerinden engelleyip ablasiyla fotoğraf paylasinca engeli kaldiran bi görümcem var. Arabasinda malinda mülkünde gözümde yok olmazda. Sorun eşimin anlatışı. Ha yine sevindim tabi ki en iyi şeyleri alsın ama benim eşim niye bi bisey yapamıyo
eşiniz bişey yapamıyor çünkü 2.200 tl maaş alıp kirada oturuyor.
mümkün değil zaten bir şey yapabilmesi.
ne güzel şimdi siz de çalışıyormuşsunuz.elbirliğiyle herşeyi yaparsınız.
belki de farklı şeylerin birikimi oldu sizde.
hem ablası kredi çekip sizde alın demiş 2.200 tl maaşla nasıl kredi çekelim diyorsunuz,hem de benim eşim niye bir şey yapamıyor diye söyleniyorsunuz.
belki sinirleriniz bozuk olduğu için yanlış ifade ediyor olabilirsiniz düşüncelerinizi.

Kanaat denilen bir şey vardır. Herkesin arabası lüks olacak diye birşey yok. Benim (derken eşimde dahil) arabamda yok, evimde yok. Birikimimde yok . Yok çünkü anca geçiniyoruz. Bilemedim şimdi hangi kafayla düşündüğünüzü. Birde şu eşimin ailesi benim ailem yardım etti vs. Bu konular bana ilk okul çocuklarının bakkkk annem aldı silgimi vs muhabbetlerine benziyor. Yav aileler varsa yapar yoksa yapmaz. Zaten o yasa getiriyor okutuyor, vs .Hiç birimiz paşa torunu değiliz ki

yok ben sizi anladım.
ama asla söylediğinizin dışında bir şey yazmadım.
deseydiniz ki bize eşimin dikili ağacı yok hala daha başkalarının aldıklarını anlatıyor ama bizim için çabası yok.o zaman farklı olurdu.ama siz üzerine basa basa görümcemin arabası dediniz.
ben ne söylediysem sizin yazdıklarınızla ilgili söyledim.
istiyorsunuz ki herkes aynı fikir de olsun.
herkes aynı şeyi düşünse dünya böyle bir yer olmazdı.böyle de bir forum a gerek kalmazdı.
tabi ki farklı fikirler , düşünceler olacak.

Aynı kapıya çıkıyor soylediklerinizle yazdıklarım. Benim derdim görumcemin arabasi degil. Veya söyle anlatayim artik o kadar cok su sunu yapmis bu bunu yapmış diye anlatiyor ki sıkıldım. Biz biseyler yapabilelim isterdim. Ailesinin yaptıklarına çok icerliyorum belki o yüzdendir dün ki patlamam

Tutarsiz anlatiyorsunuz ama. Hem diyorsunuz ki esimin bir cabasi yok dikili agaci yok,hem de diyorsunuz ki 2200 maasla nasil kredi cekelim. Mantikli olun biraz. Simdi siz de ise girmissiniz beraber calisir yaparsiniz caninizin istedigini.

Esiniz de kimi anlatirsa anlatsin ben kotu niyet hissetmedim. Size atilan bir laf yok orada. Ha ille var diyorsaniz gorumcenize annesi yardim etmis araba icin. Size de anneniz yardim etsin. Diger gorumcenize de kocasi almis arabayi,soyleyin kocaniza size de alsin. Ne diyelim ki baska ;)

Kanaat denilen bir şey vardır. Herkesin arabası lüks olacak diye birşey yok. Benim (derken eşimde dahil) arabamda yok, evimde yok. Birikimimde yok . Yok çünkü anca geçiniyoruz. Bilemedim şimdi hangi kafayla düşündüğünüzü. Birde şu eşimin ailesi benim ailem yardım etti vs. Bu konular bana ilk okul çocuklarının bakkkk annem aldı silgimi vs muhabbetlerine benziyor. Yav aileler varsa yapar yoksa yapmaz. Zaten o yasa getiriyor okutuyor, vs .Hiç birimiz paşa torunu değiliz ki

Varsa yapar yoksa yapmaz evet bende böyle bilirim. Ama düğün salonunda eksik cikan parayu vermeyip ertesi hafta tatile giden anne babalara ne diyoruz? Ki esim 15 yaşından beri çalışıyo. Hani uni okusa geç bi yasta is hayatina atılsa bende bi birikim bekleyemezdim ama 15 yillik bi çalışmadan bahsediyoruz.

Seninki kıskanmak değil tabiki , eşinin birşeyler başarmak için çaba göstermemesi sinirini bozmuş.
Demek istiyorsun ki milletin malını konuşacağına sen de yap birşeyler millet seni konuşsun.

Anlıyorum... adam ne yapsın çalsın çırpsın mı sizi daha iyi şekilde yaşatabilmek için? Alın teriyle çalışıyor mu siz onu söyleyin ...yan gelip yatsa daha mı iyi... demek ki kazancınız yetmiyor bazı birikimler için... o zaman kocanızın ağzından çıkacak sözler için yasak koyun... şu konularla ilgili konuşmanı istemiyorum rahatsız oluyorum deyin...
Hanımefendi konuyu cok farklı yerlere çekiyorsunuz. Yorumlariniz icin tesekkur ederim

eşiniz bişey yapamıyor çünkü 2.200 tl maaş alıp kirada oturuyor.
mümkün değil zaten bir şey yapabilmesi.
ne güzel şimdi siz de çalışıyormuşsunuz.elbirliğiyle herşeyi yaparsınız.
belki de farklı şeylerin birikimi oldu sizde.
hem ablası kredi çekip sizde alın demiş 2.200 tl maaşla nasıl kredi çekelim diyorsunuz,hem de benim eşim niye bir şey yapamıyor diye söyleniyorsunuz.
belki sinirleriniz bozuk olduğu için yanlış ifade ediyor olabilirsiniz düşüncelerinizi.

Şuanda yapmasını bekleyemem zaten çünkü tam ev geciniyor o parayla. Ama eşim 15 yaşından beri çalışmış ailesine vermiş. Bakın benim çocuğum olsa 15 yasindan beri calisip her ay 3-5 verse ben mutlaka o cocuk icin birikim yaparım. Veya bakın benim babam yok annem kadın başına abim için çabalıyor borcsuz evlendirmek için uğraşıyor iki aileninde gelir düzeyi aynı. Bakın bunu kıskanıyorum neden benim annem abim için ugrasiyorda kv kp eşim için uğraşmıyor. Eşim az cok biliyordur annesinin huyunu neden geleceğini düşünmemiş? Tabi ki ablası alsın gule gule binsin ama neden gorumcem birikim yaparken esim eve destek olmuş? Ki kendisi esimin 2 kati maas aliyo

Seninki kıskanmak değil tabiki , eşinin birşeyler başarmak için çaba göstermemesi sinirini bozmuş.
Demek istiyorsun ki milletin malını konuşacağına sen de yap birşeyler millet seni konuşsun.

Allah razi olsun biri sonunda ne demek istediğimi anladı

Allah razi olsun biri sonunda ne demek istediğimi anladı
krediye bulaşmayın hiç iyi kötü bir arabanız var kredinin girdiği eve haram girmiş oluyor helal rızkınıza haram karıştırmayın kanımca, eşini yönetmeye çalış olduğunca pes etme böle yapalım şöyle yapalım de

Tutarsiz anlatiyorsunuz ama. Hem diyorsunuz ki esimin bir cabasi yok dikili agaci yok,hem de diyorsunuz ki 2200 maasla nasil kredi cekelim. Mantikli olun biraz. Simdi siz de ise girmissiniz beraber calisir yaparsiniz caninizin istedigini.

Esiniz de kimi anlatirsa anlatsin ben kotu niyet hissetmedim. Size atilan bir laf yok orada. Ha ille var diyorsaniz gorumcenize annesi yardim etmis araba icin. Size de anneniz yardim etsin. Diger gorumcenize de kocasi almis arabayi,soyleyin kocaniza size de alsin. Ne diyelim ki baska :KK66:

Ben şuan neden yapmiyor diyemem 2200 maasla bisey yapılmaz bende biliyorum. Ama diger arkadaslara da yazdım 15 yillik bi çalışma hayati var insan hiç mi bisey yapmaz

krediye bulaşmayın hiç iyi kötü bir arabanız var kredinin girdiği eve haram girmiş oluyor helal rızkınıza haram karıştırmayın kanımca, eşini yönetmeye çalış olduğunca pes etme böle yapalım şöyle yapalım de

Ödeyemeyiz zaten kredi hele araba icin kredi cok gereksiz

Back