Kocam işsiz , 7/24 evde

yardımcı olmalı ama.
keşke böyle alıştırmasaydın.

ya çalışsa dıger evlerı yavas yavaş bıtırsenız kıraya versenız çok rahat ederdınız.psıkolojik sorunu varr gibi duruyor bır uzmanla gorussenız bakalım amacı ne ımıs.

Boyle durumlarda adamin evdeki is yukunu omuzlamasi gerekir ama haklisiniz.kadin erkek madem esitiz,biz ev hanimiyken evin isini yapiyoruz. Bir nevii is bolumu.

evet bir kaç kez şiddetli tartışma yaşadık, evdeki dağınıklık gözüne batmadığı için omuzlanması gereken bir yük olarak da görmüyor, sanırım yetiştirilme tarzıyla ilgili

yardımcı olmalı ama.
keşke böyle alıştırmasaydın.

bana gelişi böyleydi, evlenmeden anlayamadım

konu sahibinden özür diliyorum araya girdiğim için
umarım en kısa zamanda bir çözüm bulursunuz

şimdiki erkekler kadın gibi valla

Bilmiyorum...
Ben işsiz adamı sevemem,kendimi biliyorum.

evet kesinlikle çalışmazlar,çalışmıyorlar.
depresyonla karıştırmamak lazım.
adamların yaradılışı bu.
yan gelip yatmak üzere programlanmışlar.
eve kim bakarsa baksın asla umurlarında olmuyor.
gördüğüm örnekler de böyle

Bence esinizi bosanmakla tehtit etmek zorlamak nasihat vermek yerine yureklendirmeyi deneyin.
Yarim kalan evlerle ilgili planlaryapin. Surasinisoyle yapariz burasini boyle yapariz diye. Sen bi ise girsen aldigin paraya hic dokunmaz kenara koyariz biriktirip evleri tamamlariz vs gibi. Cocuklariniz var ordan da kira gelirse daha iyi imkanlar sunabiliriz diyin.. hevesi falan kalmamis belli ki. Biraz heveslendirmeye calisin gaza getirin.

Esim 4 sene evde kalsa kafayi yerim heralde iyi sabretmissiniz

Biz isvicrede yasiyoruz bir bucuk yildir evliyiz ve sosyalden geciniyoruz. Esimde epilepsi hastasi oldugu icin kimse birsey demio onunda isine geliyo tabiki bu yuzden bes yildir calismio
He siz de işsiz olduğunu bile bile evlendiniz yani?
Çok ilginç ya. Böyle bile bile evlenmek.
Neyse orada epilepsi hastaları çalışamıyor mu?
Türkiye'de engelli statüsünde çalışıyorlar diye biliyorum ben.

Eşin depresyonda kendiliğinden iyi olacağı yok tedavi şart ikna etmende zor ailesiden yardım alman şart

Benim de komşum böyleydi. Adam sadece gençken geçici inşaat işlerinde çalışmış, sonra çalışmamış. Karısı hem eve bakıyordu hem de çalışıyordu. Ev işlerinde yardimci oluyor mu bilmem ama ben kadını is yaparken görüyordum. Adam torununa bakıyordu ama boş zamanlarında da etraftaki kadınları kesip, bol sigara içerek oyalaniyordu. Bu insanlar 50 küsür yaşlarında çocukları evlenmiş kişiler. Yani ömür böyle gitmiş. Üstelik kadın kocasına da gayet iyi davranıyordu. Ne sabır varmış... Yani böyle geçip biten ömürler de var.

Bence kadinin calismamasiyla erkegin calismamasi ayni sey degldir.
Bi erkek calismiyorsa zaten sorun karakterindedir.

4 yil dinlenmemi olurmus hic? Bence siz isten cikin pasa pasa çalışacak mecbur.

Tembellige alismis. Bu kemal sunalin bir filmi vardi ona benzemis. O evde cocuk bakiyro ev isleri yapiyor karisi calisiyor. En somunda o bile isyan etti...
Bence sen isten cikmasan o calismaz. Ev kira degil, karida calisiyor niye calissin hesabi...
Kadin calismadiginda erkek bosama. Bosamasi sacma olur. Ama erkek temebel ise kadin bosayabilir. 4 yil nedemek?
Resmen tembellige alismis.

Adam dört yıldır sizden harçlık mi alıyor hiç mi başka geliri yok
asla harclik istemez, hatta kendince bana yük olmayim diye kiyafet bile almaz.
ben ama dayanam veririm gerektiği zaman tabii.
özel maddi istekliri hayali yok maalesef birazda ondan kaynaklaniyor.
demiyorki yarin bir gün bu cocuklar evlenecek yada bizimde gelecek icin bir yatirimiz olsun .

Ne kusuru canim, aslinda tam benim düşündüklerimi yazmişsin.
elbette bizimde büyük kavgalarimiz oldu ve maalesef bende sütten cikmiş akkedi değil.Cok sinirlendimmi bağririm kiricida olurum .Evet ,ona hakarette ettim fakat bir bilseniz bene yaşadim ve yaşiyorum.
artik onu arzulamiyorum bile bana çekici gelmiyor.
offf..offf.. işte ot gibi benide bu tutumundan dolayi yaşatiyor.birakamiyorum aciyorum.
Kötü biri olsaydi bana veya cocuklara şiddet ,küfür yada aldatma olsaydi benim icin bosanmak daha kolay olurdu.
ama temiz ve iyi kalbli biri benide o idare ediyor.

Ailenin yetiştirmesi de önemli. Eski kayınvalidemin markete göndermişliği yoktu kocamı, bir ikametgah al desen bilmez , güya mühendis teknikerliği eğitimi almış ama bir conta değişemez öyle bir tipti. Şimdiki eşimin elinden gelmeyen iş yok. Annesi hiç el üstünde pamuklara sarmamış çünkü, her işini kendi halletmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…