Merhaba,
nasil anlatacağimi bilmiyorum, biraz karişik olabilir.
Eşim iyi bir insandir,beni ve çocuklarini seviyor heleki çocuklari için öl deseler ölür,aileme karşi asla saygizliği olmadi , yardim sever ,ev işlerini yapar , asla ağizindan küfür cikmaz, şiddet yok ,
dişari alişkanliği yok , online oyun yok...
amaa çalişmiyor .
Bundan 7 sene önce bir ev yapmak istedi,
arsamiz vardi müteahhitliğini bir çok işciliğini kendi yapmak istedi.
Kendisi inşaatlarda çalişmiş herseyden anlar .Üç dairelik ev olacakti, birinde biz oturacaktik ikisini de kiraya verdikmi erkenden ayaklarimizi uzatacaktik...
olmadi ,kitapdaki hesap uymadi,aldiğimiz krediyi ve bütün birikmiş paramizi yattirdik eve fakat bitmedi.
şimdi bu evin ilk katinda ben oturuyorum,bir burasini tam yapabildikki başka eve kira vermeyelim diye .
evin öbür katlari ve merdiven giriş hala kaba inşaatta, siva yok,ceyran su yok ..
Dişardan tam bitmemiş yani ben senelerdir yarim inşaat icinde oturuyorum.
evet simdi kendi dairemde eksiğim yok fakat evi hersefer öyle görmek beni yipratiyor.
Simdi ev olmadi ,eşim evle ilgili çalişmalari birakti ama yeni işde aramadi.
Ben önce orali olmadim , yorulmuştur biraz kafasini dinlesin dedim .
Sabir ettim alttan aldim herseyi fakat tam 4 seneyi doldurdu.
4 seneden beri işsiz sadece hafif evişleri yapiyor mesela süpürmek ,bulaşik makinasini doldurmak , çamaşir ,ütü ve bazi günler yemek.
Eşim bütün gün evde ,kahvalti yap masayi topla bir süpür tamam
oturur koltuğun kenarina acar telini okur oynar .Öğlen tatilimde eve gelirim eşimi öyle görürm aksam eve gelirim eşim halen ayni kenarda yerinden bir cm kipirdamamis.
Bağirdim çağirdim ayrilmakla tehdit ettim ciddi konuşdum yalvardim ettim ama adam işe bakmiyor ,çalişmak icin hiç caba göstermiyor.....
ben artik ne yapacağimi bilmiyorum...
boşan diyeceksinizde yapamiyorum
kadin calismiyor diye erkek boşansa doğru olmadiği gibi bende boşayamiyorum.
nasil anlata bilirim çalişmasi gerektiğini?
nasil ikna edebilirim?
demin bir konu vardi,eşlere istediğinizi yaptirmak gibi , benim ne yapmam gerekiyorda eşim beni dinlesin anlasin.
konuyu saptirmadim inşallah ...
teşekür ederim...