Kocam işsiz , 7/24 evde

Valla panpa kadınlar yatıyor, adamlar eşşek gibi çalışıp kadınları besliyor. Onların zoruna gitmiyorsa sizin de gitmesin. Kadın=hazır yiyici mantığından çıkın bence.
Yanlis anlasilmasin, calisiyorum, ek olarak evde de butik bir atolyem var siparis usulu isten kalan zamanlarda calisiyorum, hatta bazen sabaha kadar siparis yetistirip hic uyumadan ise gidiyorum, evimin temizligi utusu yemegi daha bir kisiden zerre kadar yardim almamisimdir, sac kesmek disinda kuafor masrafi bile etmem kasimi biyigimi, sac boyasi manikur pedikur islerimi kendim hallederim evimde. Asla ama asla oyle ben yan gelip yatayim kocam bana baksin kafasinda degilim olmadim olanlara da cok kizarim. Ama benim bu cabami kotuye kullanan Bir es, ben calisip o yatacaksa kusura bakmasin enayilikten baska birsey degil. Ha isten cikmistir, yeni is bulamamistir amenna can feda olur insanin basina her is gelir ama 4 yil evde yatan ve karisinin calismasindan rahatsizlik duymayan bir adamdan soz ediyoruz. Sizce normal mi?

Değil tabi ki. Adam 4 yıldır çalışmamış , 4?!? Çok garip yani tamam bunalımda 6 ay geçirmeyi vs anlarım ama 4 yıla yuh dedim okurken. Adam yan gelmeye alışmış bu saatten sonra nasıl iş hayatına geri dçndürülür bilmem??

Konu sahibiistrn ciktiginda faturalar harcamalar girtlaga geldiginde adam "hanim olmuyo boylr is bulman lazim" mi diyecek? Bir yerinden tutmasi evin sorumlulugunun ondanoldugunu hatirlamasi gerekiyor

sakın işinden çıkma iş demek senin hayat garantin, bir daha sana uygun bir iş bulman zor olur
eşin çalışmayı sevmiyor zaten evleri yapıp kiraya veririz demek bunu gösteriyor, sen baştan bile bile evlenmişsin
ya boşanıcaksın ya da böyle devam edersin başka çaresi yok eşin çalışacak birine benzeiyor

Madem patronunuzla yakınsınız onunla konuşun .
Yıllık izninizi kullanın üstüne birazda o izin versin işten çıkmış numarası yapın eşinize.

Para kesilmeden bu adam çalışmaz çünkü.

Sağdan soldan iş bakıp kendisine bulmadında yardımcı olun durumu hızlandırın baktınız hala toto büyütme derdinde ozaman herkes yoluna gitsin.

Çok mantıklı en azından bir anda herkes issiz kalmamış olur
Bakalım yumurta kapisina dayandığında adam ne yapacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…