Kocam işsiz , 7/24 evde

yavaş yavaş açılması için evde priz vs yaptırın eve katkısı olsun zamanla tembellikten kurtulur ve birazda çevre baskısıyla fabrikada işe sokabilirsiniz

4 sene bu, koskoca 4 sene...
4 gün değil 4 ay değil bu saatten sonra afedersin ama " o k.ç kalkmaz "

Tekrardan Çalışacağını zannetmiyorum...

Bir geliri var mı? Emeklisi falan??
Sen çalışıyormusun??

Gerçi 4 yıldır ne ile geçiniyor elbet bir yerlerden eve giren bir gelir var...
Eğer sen çalışıyorsan veya emeklisi varsa buna güvenerek yatıyor muhtemelen çalışma fikrinide aklından tamamen çıkarmış bu saaten sonra da düşünmez...

Aklıma babam geldi.
Daha 47 yaşındayken dukkani kiraya verdi ve emekli oldu.
Hic bir hastalığı yokken,sorunu yokken.
Hic bu cocuklar okuyor diye düşünmeden.
Suan 56 yasinda ve gozumde kadından farki yok.ev isleri yapiyor,annem nereye giderse peşinden gidiyor.
Hic sosyal degil bir tek camisi var.
Anneminde sosyallesmesine izin vermedi.
Annemde cok mucadele etti ama malesef bir ise yaramadi.
Sanırım bir cesit depresyom bu da.zira dükkan borcu odemisti babamda ama dr a goturemedik.
Eşiniz daha gençtir ne yapıp edip ikna edin dr a gitmeye.nasıl başlıyorsa öyle gidiyor çünkü...

haklisiniz ,ama eşim gitmiyor .
bana terapi falan gerekmiyor diyor
bide kibir ve güvensizlik huyu var ,
ne desen kendi inanmassa güvenmez
sen 15 senedir çalış. kocan ne tedaviye yanaşsın ne çalışmaya. boşanmaya niyetli değilsin. o zaman katlanacaksın.

Ya ayrilmakla tehdit edin annemlere gideceğim gelene kadar iş bulmazsan seni bosuyorum deyin
bir ay sonra falan ağaç kemiremiyecegi icin mecbur is bakar

Ya siz isten çıkın evde oturun

Ya da gercekten bosanin başka çözümü yok maalesef

Bizim cok sevdiğimiz bir komsumuz vardi kocasi 40 yasinda emekli olacağım diye tutturdu emekli olamayinca isi bıraktı
Ne yaptıysa vazgeciremedi yahut yeni bir iste calistiramadi
Oda psikoloğa gitmişti eşi icin psikolog ona demiş ki bu duzen de adam mutsuz degil ki sen mutsuzsun
O evde istedigi zaman geliyor istedigi zaman çıkıyor yemeği tam eve para gitiyor
Ev temiz o kendi duzenin de mutlu demis
Bu yuzden çalışmaya sen desteğini cekmedikce asla baslamaz demiş
Senin eşinin durumuda buna benziyor

İyi de kadının çalışmamasıyla erkeğinki bir değil ki. Kadın erkeği çalışmıyor diye boşasa hiç de abes değil. Tehdit ettiniz mi boşanalım falan diye?

Adam dört yıldır sizden harçlık mi alıyor hiç mi başka geliri yok

Günaydın.
Genç yaşta çalışmaması hatta o koltuğun ucunda tüm gün oturması bana farklı bir durum düşündürdü.
Sanki önce sana,sonra da hayata küsmüş gibi.
Hani Allahım korusun evliliklerde olur ya çok büyük kavga olur,çok acı sözler söylenir,küfür,şiddet demiyorum yanlış anlama. Sonrasında barışılsa bile eskisi gibi olmaz artık. Kırılan kalpler onarılmaz,söylenen sözlerin de dönüşü olmaz.
Belki tam ifade edemedim. Çok benzerini yaşadığım için anlatmaya çalıştım.
Depresyonda değil bence. Çok üzgünüm ama adam evliliğinden,senden,bulunduğu yerden hatta çok çok üzgünüm ki bebelerinden bile memnun değil.
Bitmiş.

Kocan harbi erkenden ayaklarını uzatıp ölene kadar yayma derdindeymiş hemen parayı bulayım olsun bitsin...

Tamam bir işe el attı olmadı da 4 senedir karısının eline bakmak nedir yaa, o iş olmadı hadi telefon oynayalım yerinde olsam asla çekmem hasta değil sakat değil

Depresyonda olduğunu bende tahmin ediyorum fakat dr gitmez inanmaz öyle seylere .
Bu evi bitirmek onun en büyük hayalliğidi simdi hayat umudu kalmamis
ben birsey yapsam ayni yapmasamda ayni diyor.

Ya bırak ne depresyonu 4 sene depresyon mu olur o kadar ciddi depresyonda en belirgin şey kilo kaybı falan oluyo, elinde telefon akşama kadar oturuyo dünyevi işlerden elini cekmemis yani

E sende depresyona gir taş yiyin ne güzel hayat yaa

O zaman boşansın lale, en azından kadın evlatlarına daha fazla ödenek ayırır memnun değilse gitsin

o bunalmış bir kere

elini attığı birlikte hayal kurduunuz şeyde başarısız olmuş

başarısızlık korkusu almış başını gitmiş eve de alışmış

şimdi yıllarsonra giidp onun bunun emri,nde çalışmam der

siz ne iş yapıyorsunuz

mümkünse yanınızda götürün size yardım etsin

biraz iş hayatına katılsın vs vs

çevresi vs kalmamış

onu önce dışa açın işe açın sonra bakarsınız

Eşinizin belli ki rahatlık, çok fazla rahatına gelmiş.
Ekmek elden su gölden hesabı.
Eşinizi işi bırakmak ile korkutsanız?

Anladığım kadarı ile siz çalışıyorsunuz?
Çalışmayan eş çok zor, Allah yardımcınız olsun.
İnşallah düzelir...

Bu depresyon da herşeye bahane olmuş. Depresyondaysa çalışsın, işe yarasın. İyi gelir. Eşinizin tek sorunu tembellik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…