Kocam işsiz , 7/24 evde

Depresyonda olduğunu bende tahmin ediyorum fakat dr gitmez inanmaz öyle seylere .
Bu evi bitirmek onun en büyük hayalliğidi simdi hayat umudu kalmamis
ben birsey yapsam ayni yapmasamda ayni diyor.

haklisiniz ,ama eşim gitmiyor .
bana terapi falan gerekmiyor diyor
bide kibir ve güvensizlik huyu var ,
ne desen kendi inanmassa güvenmez

Nolursa olsun erkek calismali.
Sonucta dogada boyledir erkek eve yiyecek getirir kadin cocuklara bakar evi temizler yemek yapar.
Kadin calismak istersen calisir ama bence zorunlu degildir. Eve katki olarak calisir.
Evi gecindirmek erkegin gorevidir yani.
Sonucta bir kadin dogum yapar mecbur cocuguna bakmak durumunda kalabilir maaş almayabilir bu durumda erkegin mutlaka calismasi lazim yani tabi ki hasta degilse.

Ben çalışacağım erkek yan gelip yatacak öyle mi yok öyle bir dünya.
Anlayamıyorum sizi de kusura bakmayın hiç mi bir ilerleme olmadı dört yılda nasıl tahammül ediyorsunuz bu duruma?
tahammüllüm kalmadi , burda kv ayni evde oturan şikayetlerden şikayetciğim

cevab mazeret yok ...
hihihi evet haklisin tmm bakarim....

Iş bulmak için ugrassaydi, çabasını görseydiniz ve evde daha fazla yardımcınız olsaydı eminim ki bardaginiz bu kadar taşmazdi.
Gerçekten zor bir durum. Kadın calismadiginda , en azından evin ve çocuğun bütün yükü kadında oluyor.

Bilemedim nasıl çözülür; her yolu denemissiniz çünkü .
Eşiniz için iş bulmaya çalıştınız mi ?

toplum olarak erkeklere iş konusunda çok acımasızız. herhangi bir erkek bunu yazdığında kızardık ama yazan kadın olunca hepimiz fazla bile sabretmişsin diyoruz. Bence evde iş bölümü varsa kimin çalıştığı fark etmez. ama eğer siz hem içerde hem dışarda çalışıyorsanız işte bu sıkıntı. madem evde birisi para kazanmıyor, evdeki tüm işlerden o sorumludur. bu kadın için de erkek için de böyle.

Siz ne iş yapıyorsunuz? Evi nasıl tek maaşla geçindiriyorsunuz.Memur değilseniz ayrılın, belki çalışmak zorunda kalır.

Genç yaşta iki evi kiraya vereyim ... parası ile de ayak uzatayım diye düşünen adam kolsy kolay çalışmaz .

Evde işleri yapıyor olması +

Tek maaşla geçinemediğinizi fark etmiyor mu ?

Ya da geçinebiliyor musunuz ?

Sıkılmıyor mu yahu ?

Boşanılcak bir konu değil bence . Bence tabii . Konuşup halletmeniz içinde onun neden çalışmadığını bilmek gerek .

Dökmedi mi hiç içini ? şu şu sebeplerden çalışmıyorum demedi mi ?

Beni de çok rahatsız ederdi böyle bir durum.
4 senede baya bir uzun bir süre yani.
Belki kurmak istediği bir iş var diycem ama,bunuda sizin çokdan anlamanız gerekirdi bence,böyle bir fikri olmuş olsaydı.
İnsan bu yüzden boşanmaz evet orası doğru ama tek taraflı hemde kadın yönden ev geçindirmekte ne oluyor yahu,hemde kocanızın eli ayağı tutarken.
Evde kadın işleri yapacağına kalksada inşaatta falan iş arasa.
her halde inşaatda az parayla olsa da kum taşımak evde oturmaktan iyidir.İnsan qınağa gelir...

2evi bitirmeden ayakları uzatmış

Tek maaşla anca idare ederek geciniyoruz
yemeye icmeye fakat öyle restorantlar gezmeler hafta sonu tatiler falan yok.
off..hiç icini dökmez ,bazen hayattan ne anladiğini ne istediğini bile bilmiyorum .

belli bir yaşa gelmiş ,evlenmiş ,çoluk çocuk sahibi olmuş

tembel mi tembel birine nasıl ,nasıl çalışmanın faydası ,sorumluluğu anlatılır

anlatan biri varsa beri gelsin ?

size burada boşan lafının önünü kesmek içinde

tembel adamın iyi meziyetlerini sıralamış sın ?

sana göre çalışmamak ayrılmamak nedeni ise ayrılmaa

çekk.

4 yıl ne demek yav.
Eğer sen de çalışmak zorunda olmasaydın çok iyi havadan geliriniz olsaydı çalışmayabilirdi bence. Ama sen çalışırken onun yatması olmaz. Yerinde olsam işi bırakırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…