- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.951
-
- Konu Sahibi Akanseneler
Depresyonda olduğunu bende tahmin ediyorum fakat dr gitmez inanmaz öyle seylere .Erkek-kadın rolleri dışında, eşiniz ağır depresyonda olabilir. İnsan oğlu, bir şeyler yağmak, enerji harcamak, üretmek için var. Ve bunları yapmadığı zaman kendini kapatıyor.
İşin kötüsü tembellik en kolay alışkanlık haline gelen şey. En azından evde bir takım şeyler yapmalı.
ailem eşimi çok seviyorlar onlari asla kirmadi cok önemser ve saygili davranir.Etraftan tepki almıyor mu hiç eşiniz?
haklisiniz ,ama eşim gitmiyor .Bu konuyu daha evvel açmıştınız ve eşinizin uzman yardımı alması gerektiğini söylemiştik diye hatırlıyorum.
Adam bunalım yaşıyor. Ev hayatına kaptırmış gidiyor.
Hayattan tat alamadığı için bu ot gibi yaşama kendini vermiş.
Psikolojisi iyi değil çok açık.
Birlikte gitmeyi önermelisiniz.
tahammüllüm kalmadi , burda kv ayni evde oturan şikayetlerden şikayetciğimBen çalışacağım erkek yan gelip yatacak öyle mi yok öyle bir dünya.
Anlayamıyorum sizi de kusura bakmayın hiç mi bir ilerleme olmadı dört yılda nasıl tahammül ediyorsunuz bu duruma?
şükürler olsun maddi sorunumuz yokda lüksümüzde yok.Anca yemeye icmeye idare ediyoruzZor bir durum gerçekten. Maddi sorunlarınız var mı? Belki kafasında başka şeyler vardır şu an. beklediği bir iş falan
cevab mazeret yok ...
hihihi evet haklisin tmm bakarim....
2evi bitirmeden ayakları uzatmışGenç yaşta iki evi kiraya vereyim ... parası ile de ayak uzatayım diye düşünen adam kolsy kolay çalışmaz .
Evde işleri yapıyor olması +
Tek maaşla geçinemediğinizi fark etmiyor mu ?
Ya da geçinebiliyor musunuz ?
Sıkılmıyor mu yahu ?
Boşanılcak bir konu değil bence . Bence tabii . Konuşup halletmeniz içinde onun neden çalışmadığını bilmek gerek .
Dökmedi mi hiç içini ? şu şu sebeplerden çalışmıyorum demedi mi ?
Tek maaşla anca idare ederek geciniyoruzGenç yaşta iki evi kiraya vereyim ... parası ile de ayak uzatayım diye düşünen adam kolsy kolay çalışmaz .
Evde işleri yapıyor olması +
Tek maaşla geçinemediğinizi fark etmiyor mu ?
Ya da geçinebiliyor musunuz ?
Sıkılmıyor mu yahu ?
Boşanılcak bir konu değil bence . Bence tabii . Konuşup halletmeniz içinde onun neden çalışmadığını bilmek gerek .
Dökmedi mi hiç içini ? şu şu sebeplerden çalışmıyorum demedi mi ?