Kocam yetemiyor ama çabalamıyor

23 yaşındayım genç bir kadınım ve doğal olarak bende sorun yok. Zinaya harama gireyim en iyisi öyle mi?..
Eee evlilikten önce yapmışsınız, işin bu boyutundaysanız neden yaptınız? Yanlış anlamayın ben sevişmek için bir imza atmayı bekleyen biri değilim, amacım kınamak da değil. Haram ve zina şeklinde bahsetmeniz garip.

Kaldı ki adam sanırım biseksüel, size ilgisi kalmamış. Konu her yerden elimizde kalıyor, bu adamla aldatma girişimine rağmen neden evlendiniz; tek sıkıntınız gecelikli size yaklaşmaması mı? Adam evlenmeden evvel yapabiliyorken imzadan sonra neden yapamıyor orayı da anlamadım?

Boşanın, yolunuza bakın. Genç kadınsınız.

Konuyu niye sildin? Biriniz de alıntı yapmamışsınız :KK53:
Hanımefendi kocanız sizi nikah günü aldatmaya teşebbüs etmiş, üstüne evlenmişsiniz. Gay olduğunu itiraf ettiği mesajları yakalamışsınız üstüne çocuk yapmıssınız. Adam doğal olarak size yanaşmıyor. Boşanmayı düşünmek yerine siz sevişmek derdindesiniz. Şaka mısınız?
😂

Konu silmek yasak, sildikleriniz geri gelecek boş yere banlanacaksınız. Tüm çözüm yollarını reddetmişsiniz. Peki madem boşanmayın, ömrünüz boyunca eşiniz için bir paravan olun, sağlıklı bir cinsel hayatınız hiç olmasın. İnsanın kendine yaptığı kötülüğü yedi düvel bir araya gelse yapamazmış gerçekten.

Sizinki bile bile lades ama alıp karşınıza konuşup tehdit de edebilirsiniz. Ya normal bir adam gibi davranırsın ya da yakaladığım şeyleri yedi düvele anlatırım rezil olursun dersiniz. Bu durumda ipler kopabilir de tabi, sizi boşamaya kalkabilir ya da şiddet uygulayabilir. İşin özü ya bu deveyi böyle güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz

Hanımefendi kocanız sizi nikah günü aldatmaya teşebbüs etmiş, üstüne evlenmişsiniz. Gay olduğunu itiraf ettiği mesajları yakalamışsınız üstüne çocuk yapmıssınız. Adam doğal olarak size yanaşmıyor. Boşanmayı düşünmek yerine siz sevişmek derdindesiniz. Şaka mısınız?
Bu mesaj üzerine bisey ekleyip cikaramam konu bu ise bosuna parmaklarini yoruyorsun bebeyim :KK53:
X xnobodyx koş seni çağırıyor:KK53:
Kulaklarim çınladıydı:KK45:

Merhabalar. Sırf bu konu için üye oldum. Ben 23 yaşındayım eşim 38 yaşında ve severek evlendik şuan hamilelik durumum var ne yazık ki. Açıkçası nikaha yakın birlikte olduk defalarca ve hiçbir problemi yoktu görünüşe göre. Evlilik öncesi aileler arasında aşırı sıkıntılar yaşandı ve kendini alkole vermiş sürekli. Hatta alkollüyken kına gecemize gelen evli çocuklu komşusuna dahi aynı gece nikaha saatler kala ulaşmaya çalışmış ve ay dönümümüzde de aynı kadını benim telefonumla aramış engellenince. Alkol hiç iyi gelmiyor arayışa giriyordu. Bu fuckbuddy durumu mudur bilemiyorum kadında aşkım canım yok fakat olmaz da demiyor. Nikah günü de regldim ve ilk haftadan başladı sorunlar zorla görev icabı gibi. Birkaç kez gecelik giydim kapıyı açtım üşümüyor musun öyle dedi. Yatak odası dışında hiçbir yerde olmadık ve hep misyoner pozisyonu. Doggy bile ben ikna ettim ve kaba etin yüksek olduğu için tam giriş yapamıyorum sen yerleştir dedi deliği bulamıyor ben de yapamayınca sinirlendi ereksiyon sıkıntısı oldu ve bıraktı gitti. Ben hiç uzak durmadım ama oflayacak sanki her sevişmede. Hiç oral seks yapmadı hatta dokunmadı bir enfeksiyon geçirdim ağır koku geliyor dedi hep 3 ay vajinaya dokunamadı. Kendimi suçluyordum tabi çirkinlik ile o da saçmalıyorsun takıntılısın dedi durdu. 3 aylık hamileyken de 3-4 sene önce bir fake hesapta full kadın fotoğrafları beğenilmiş ve mesajlaşmalar diğerinde ise erkeklerle mesajlaşmalar gördüm aktif gay olduğunu söylemiş grup seven biriyim vs vs. Bunları inkar etti büyük kavgalar oldu zaten boşanmayı çok düşündüm inanın ailem de ihanet saygı konularında yanımda olmadı yapmaz öyle dediler. Psikolojik rahatsızlığım var önceden gelen ailem çocukla ortada kalmamı istemiyorlar galiba ancak eşin sana katlanır diyorlar bende bağımlılık kişilik bozukluğu oluştu psikolojik şiddetten iyi değilim kendini dövüyor eve zarar veriyor çocukla da tehdit ediyor ve ekonomik özgürlüğüm yok aynı mahalledeniz eşimle etraftan dolayı da teşebbüs edemiyorum ayrılsam da çalışan biri değilim bir arkadaşım olsa gidip bir müddet kafa dağıtırdım. Bir kez kadın sığınma evini aradım fakat korktum Evden çıkacak dermanım yok bebek için gerektiğinde kontrollere gidiyorum. Şu son 1.5 aydır da iyice cinsel ilişki sıklığı azaldı bu süreçte dış görevde idi belki 4 veya 5 kez olduk. Sigarayı bırakamıyor çok ihmalkar işi zaten ağır ama inşaatta çalışmıyor ya sonuçta ne kadar sürecek ki? Aldatma durumu yok uzun zamandır eminim. Ben bu kadar eksiksiz mükemmel iken 23 yaşında köreldim açıkçası. Sırf seks değil dokun dedim diye nikah defterini bile yırtmaya kalktı. Yanaşmasın yanaşsın ömür boyu istemeyecek duruma geldim çünkü hep kendi istediği zaman, mekan ve şartlarda oluyoruz inanın tiksindim. Nereye kadar uzak dururum bilmiyorum. Ne kendimden bir kez daha ödün vermek ne de tekrar aldatılma şokunu da yaşamaya hazır değilim...
Konuyu silmemis

Merhabalar. Sırf bu konu için üye oldum. Ben 23 yaşındayım eşim 38 yaşında ve severek evlendik şuan hamilelik durumum var ne yazık ki. Açıkçası nikaha yakın birlikte olduk defalarca ve hiçbir problemi yoktu görünüşe göre. Evlilik öncesi aileler arasında aşırı sıkıntılar yaşandı ve kendini alkole vermiş sürekli. Hatta alkollüyken kına gecemize gelen evli çocuklu komşusuna dahi aynı gece nikaha saatler kala ulaşmaya çalışmış ve ay dönümümüzde de aynı kadını benim telefonumla aramış engellenince. Alkol hiç iyi gelmiyor arayışa giriyordu. Bu fuckbuddy durumu mudur bilemiyorum kadında aşkım canım yok fakat olmaz da demiyor. Nikah günü de regldim ve ilk haftadan başladı sorunlar zorla görev icabı gibi. Birkaç kez gecelik giydim kapıyı açtım üşümüyor musun öyle dedi. Yatak odası dışında hiçbir yerde olmadık ve hep misyoner pozisyonu. Doggy bile ben ikna ettim ve kaba etin yüksek olduğu için tam giriş yapamıyorum sen yerleştir dedi deliği bulamıyor ben de yapamayınca sinirlendi ereksiyon sıkıntısı oldu ve bıraktı gitti. Ben hiç uzak durmadım ama oflayacak sanki her sevişmede. Hiç oral seks yapmadı hatta dokunmadı bir enfeksiyon geçirdim ağır koku geliyor dedi hep 3 ay vajinaya dokunamadı. Kendimi suçluyordum tabi çirkinlik ile o da saçmalıyorsun takıntılısın dedi durdu. 3 aylık hamileyken de 3-4 sene önce bir fake hesapta full kadın fotoğrafları beğenilmiş ve mesajlaşmalar diğerinde ise erkeklerle mesajlaşmalar gördüm aktif gay olduğunu söylemiş grup seven biriyim vs vs. Bunları inkar etti büyük kavgalar oldu zaten boşanmayı çok düşündüm inanın ailem de ihanet saygı konularında yanımda olmadı yapmaz öyle dediler. Psikolojik rahatsızlığım var önceden gelen ailem çocukla ortada kalmamı istemiyorlar galiba ancak eşin sana katlanır diyorlar bende bağımlılık kişilik bozukluğu oluştu psikolojik şiddetten iyi değilim kendini dövüyor eve zarar veriyor çocukla da tehdit ediyor ve ekonomik özgürlüğüm yok aynı mahalledeniz eşimle etraftan dolayı da teşebbüs edemiyorum ayrılsam da çalışan biri değilim bir arkadaşım olsa gidip bir müddet kafa dağıtırdım. Bir kez kadın sığınma evini aradım fakat korktum Evden çıkacak dermanım yok bebek için gerektiğinde kontrollere gidiyorum. Şu son 1.5 aydır da iyice cinsel ilişki sıklığı azaldı bu süreçte dış görevde idi belki 4 veya 5 kez olduk. Sigarayı bırakamıyor çok ihmalkar işi zaten ağır ama inşaatta çalışmıyor ya sonuçta ne kadar sürecek ki? Aldatma durumu yok uzun zamandır eminim. Ben bu kadar eksiksiz mükemmel iken 23 yaşında köreldim açıkçası. Sırf seks değil dokun dedim diye nikah defterini bile yırtmaya kalktı. Yanaşmasın yanaşsın ömür boyu istemeyecek duruma geldim çünkü hep kendi istediği zaman, mekan ve şartlarda oluyoruz inanın tiksindim. Nereye kadar uzak dururum bilmiyorum. Ne kendimden bir kez daha ödün vermek ne de tekrar aldatılma şokunu da yaşamaya hazır değilim...
Bu ne biçim evlilik, bu ne biçim ilişki, bu ne biçim kari koca sohbetleri. Alkolluyken birilerini aramiş ve siz bildiginiz halde sineye çekiyorsaniz her şeyi çeke bilirsiniz bence.

23 yaşındayım genç bir kadınım ve doğal olarak bende sorun yok. Zinaya harama gireyim en iyisi öyle mi?..
Siz kendi söyledikleriniz ile celisiyorsunuz kimse size böyle bir imada bulunmadı eğer ki eşinizi yetersiz buluyorsaniz bosanirsiniz içinizden geldiği gibi yaşarsınız yaşamak istediklerinizi

biraz önce birşey okudum aynı vatandaş bunu yazan ve şuan diyorum ki bu kişi kendi cinsel isteklerini tatmin etmek isteyen bir erkek bildiğiniz yukarıya cinsel hayat döşemiş ....

Benim anladığım adam sizi hamile bırakıp kendine mecbur etmiş.sonrasi da önemli değil kendi kafasına göre davranıyor.
Paravan evlilik dedikleri gibi.baska eğilimleri de var

Allah aşkına tek derdin adamın seninle istediğin gibi sevişmemesimi ? Dönde bi evliliğine bak 23yaşındayım cinselliği başkasındamı karşılayım diyeceğine 23yaşında bunları yaşayacak ne yaptım ben de adam seni defalarca aldatmış saygısız seni sevmiyor sen hala ne derdindesin

Ama gay olduğunu inkar ediyor kadınlara ilgi duyduğunu söylüyor yaklaşmıyor değil yaklaşımında içtenlik hissedemiyorum..
Zoraki yaklasiyor toplum baskisindan korkusuna . Evliligi, cocugu paravan olarak kullanmis olabilir . Gay degilse bile her iki cinsede ilgi duyuyordur . 23 yasinda istegimi nasil karsilayacagimdan once toplu sekse okey diyen bir adam nasil baba olacak . Cocugumla ben ne yapmaliyim demen lazim. Cinsel istegini masturbasyonla da karsilarsin o cokta muhim degil suan onemli olan cocugun olmali

Eşiniz gay. Kendisi söylemiş zaten, inkar ediyor diyorsunuz ne yapacaktı?
Evet ben gay'im karıcım diyen kaç kişi duyduk, zaten bunu inkar etmeyecek olsa size en başında söylerdi.
Bir erkek yalandan yere gruplarda orda burda ben gay'im demez. Siz lezbiyenim diyor musunuz durduk yere millete? Hayır. Çünkü değilsiniz

23 yaşındasınız belki de yaşadıklarınızı idrak etmekte güçlük çekiyosunuz ama inanın anlattıklarınızın hiçbiri baştan sona normal değil.. Bir kere aldatan bir daha aldatır. Bir kere kendi cinsine ilgi duyan bir daha duyar. Sizin boşanmaktan başka çareniz yok. Elinizde somut kanıtlar olsun. Hem ailenize hem de avukatınıza gösterip kolayca kurtulabilin diye.
Cinsellik için de oyuncaklar var malum, alıp kullanın. Emin olur sizi kocanızdan daha mutlu eder.

daha yaşınız genç, en kısa yoldan boşanıp kurtulmak en mantıklısı. zaten geriye dönüp bakınca ne kalmış ki boşanmamak için, çocuk diyorsanız böyle geniş bi babanın yanında yetişmemesi daha iyi. adam 38 yaşında, belli ki başından beri kurmuş. nikâh öncesi hüner sergilemiş sonra sizi bağlamak için çocuk yapmış. 15 yaş fark da normal değil ki

X