- 27 Haziran 2015
- 3.341
- 13.231
Aldatan bu kadar tepki verirdi healde tövbe tövbe ya. Duş aldım geldim canım yatıcam birazdan. Bu arada telefonunu evde unutmuş sinir şeyDaha neler ? Yaşlı amcada fotonun işi ne ? Neyse olan olmuş ..çaresine bakman gerek ..konuş eşinle anlat ,mesaj yaz ..sonra beklemeye geç ,iletişim kurma ..burda senin bir hatan yok ..geçmişin onu ilgilendirmez. .aldatılmış gibi arabeske bağlamasına hiç gerek yok ..
Salla gitsin ,ergence davranıyor ..yat uyu ..gelsin anahtarıyla girsin içeri ..hicbirsey yokmuş gibi davran ,umursama ..senin suçun değil ..tekrar söylüyorum, geçmişin onu ilgilendirmez ..ama o amcada fotonun işi ne hala orayı anlamadım ..Aldatan bu kadar tepki verirdi healde tövbe tövbe ya. Duş aldım geldim canım yatıcam birazdan. Bu arada telefonunu evde unutmuş sinir şey
Ya sizin gibileri gerçekten hiç anlamıyorum ve kınıyorum kime ne yalan borcum var bu saatte ya benim şurda evde tekim kendi kendime kurup durmayayım diye derdimi buraya yazdım siz ne isterseniz öyle düşünün cevap isteyen arkadaşlara gayet yazdım yani ama sizin için parmağımı yoramayacagimEski sevgili ne alaka niye dursun ki tlfnda. Hangi evli kadın durdurur anlamıyorum. Unutamıyosa anılarla yaşayacaksa evlenmesin canım!
Konu bariz yalan. Anlatış şekline bak. Üff gerçekçi oluuuuuğğğnnn...
Ya yaşlı amca işte çekmiş zamanında o da ne bilsin eşimin çakallık yapacağınıAkrabanın telefonunda eski sevgili resmi ne arıyor yaa? Evlenmişsiniz insan düğünde siler bari. Ne rahatsız edici.
Yok yahu silmeyi unutmuş olsam biyerlerden öyle yazardım neden yalan yanlış yazayım o amcanın telinden bakmışAkrabanizin telefonunu eline alip fotograflarami bakmis altlarda kalan forograflar birde...bence siz biryerlerden silmeyi unutmussunuz gibi geldi bana esiniz de sok yasamistir. Kiskanmistir. Guveni kirilmistir neden hala silmedi hala ona sevgisi varmi falan diye dusunmustur...haliyle insan biraz bozulabilir de bosanmak ne bileyim allah allah bir tuhaf geldi bana..parantez icnde birseyler var yani..
Bize geldiğinde resim filan cekinmistik onun telefonundan eski sevgilim ailesi filan da vardı bizde. Ya ergenliğin dibi ya ne biçim bir insanla evlenmisim ben. Hangi kafayla bunları yapıyor hiç bilmiyorum tek bildiğim iyice iğreti oldum ona karşı.. tamda duzelmiskenSalla gitsin ,ergence davranıyor ..yat uyu ..gelsin anahtarıyla girsin içeri ..hicbirsey yokmuş gibi davran ,umursama ..senin suçun değil ..tekrar söylüyorum, geçmişin onu ilgilendirmez ..ama o amcada fotonun işi ne hala orayı anlamadım ..
Ya yaşlı amca işte çekmiş zamanında o da ne bilsin eşimin çakallık yapacağını
Cok asiri kiskanmis o zaman ..sizce bosanirmi? Gercekten. Blof mu yapiyor .Yok yahu silmeyi unutmuş olsam biyerlerden öyle yazardım neden yalan yanlış yazayım o amcanın telinden bakmış
Çok ilginç ilişkiler ..amcanın telefonundan sevgiliyle aile fotosu ! Değişik !!Bize geldiğinde resim filan cekinmistik onun telefonundan eski sevgilim ailesi filan da vardı bizde. Ya ergenliğin dibi ya ne biçim bir insanla evlenmisim ben. Hangi kafayla bunları yapıyor hiç bilmiyorum tek bildiğim iyice iğreti oldum ona karşı.. tamda duzelmisken
Amca eşime başka resim gösterirken alt kismlarda benim resmimi görmüş amca göstermemiş buda nolcak ki gibisinden konuşmuş o göstermemiş yine ama telefonu bırakınca bakmış sanırım sonradan gizliceEşiniz yaşlı adamın telefonunu niye kurcalıyor ki? Çakallık değil özel hayata müdahale. Galeriye bakmak kimin aklına gelir??
Bence bosanabilir çünkü çok kıskanç çokCok asiri kiskanmis o zaman ..sizce bosanirmi? Gercekten. Blof mu yapiyor .
Ben ona hiç bir açıklama yapmayacağım bıktım artık ondan gerçekten defolsa da kurtulsak ikimizde. Saatler geçtikçe öfkem artıyorÇok ilginç ilişkiler ..amcanın telefonundan sevgiliyle aile fotosu ! Değişik !!
Neyse konuşur son kez anlatırsın mevzuyu ..
Hatirladigim kadariyla siz onun size ilgisizliginden skayetciydiniz degilmi?..hem ilgisiz hemde kiskanc..su anda ilgi alanina girmis durumdasiniz oyleyse...Ben ona hiç bir açıklama yapmayacağım bıktım artık ondan gerçekten defolsa da kurtulsak ikimizde. Saatler geçtikçe öfkem artıyor
Sakiiiiiinnnn, yat uyu ..unutmana yardımcı olur ..Ben ona hiç bir açıklama yapmayacağım bıktım artık ondan gerçekten defolsa da kurtulsak ikimizde. Saatler geçtikçe öfkem artıyor
Bir gorseniz şu son zamanda tam istedigim gibiydi. Bu arada kıskançlık konusunda hep böyle olmuştur hep kıskanç hepHatirladigim kadariyla siz onun size ilgisizliginden skayetciydiniz degilmi?..hem ilgisiz hemde kiskanc..su anda ilgi alanina girmis durumdasiniz oyleyse...
Sabaha doğru hava aydinlaninca yatmayı düşünüyorum ya karanlıkta tek uyumak istemiyorum evdeSakiiiiiinnnn, yat uyu ..unutmana yardımcı olur ..
Bende öyle düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş hayırlısı olsun ne diyeyim yaşanacak varmış demekkiBahaneler bahaneler,
Boşanası varmış zaten...