Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de iyi bir ayar verilmeli ..ne yapacaktı ki o fotoğrafı ,amaç ne yani ? İlginç ! Şantaj yapacaktı kesin :))) yada böyle ara bozmak için bekliyordu ..İşte böyle işgüzarlar yüzünden yuvaların huzuru kaçıyo. Ayıp ya garezi varmış gibi.. şahsen ben arayıp o akrabaya haddini çoktan bildirmiştim..
Aynen öyle yapıcam valla benim ne suçum var yaaa kendi bilir ya aman ölüp gideceğimiz bir dünyada ne bu stres sinir kafaya takmak filan (desemde bazen çok sinir oluyorum bu duruma)Iyi de ne var bunda. Eşinizden önce sevgilinizin olmasındaki sakınca ne. Onun da olabilirdi. Senin de olabilir. Sen suçlu gibi sakın alttan alma. O seni istemezse sen onu hiç isteme
Hee başka yerde saklarsın yani :)) o akrabayı bi dürt bakalım amaç neymiş ..Yok canım ya salak mıyım evde saklayayım allasen
Ya öyle sanırım artık uğraşamayacağım gerçekten umrumda değil ne olursa olsunBu adam rüyasında da görse boşanır bahane arıyormuş demek ki
Bu yüzden boşanılır mı hiç? Siz sakin ve serinkanlı olun.. illa ki gelicek.. sakince konuşursunuz. Sakin ve mesafeli.. illa ki tatlıya bağlarsınız. Bize derler göya ama asıl şu erkekleri anlamak güç.. biz neleri göğsümüzde yumuşatıp arkamıza atıyoruz ama bu cins enteresan gerçekten..Onunla çok da alakası Yok canım olayın ya o resimleri geçerken benim resmimi görmüş aa açsana bakayım demiş açmak istememiş ama sonradan eşim bakmış bir şekilde ya of ben ne yapayım boşanırsa boşansın mı acaba ya
Ahahaha yok canım ya saklamam ben eski sevgilisini anında her yerden silen hediyelerini atan tiplerdenimHee başka yerde saklarsın yani :)) o akrabayı bi dürt bakalım amaç neymiş ..
Aynen öyle valla o şimdi boşanma planları yapmaya başlamıştır canım ben kendimi buna hazırlasam iyi olacak sanırımBu yüzden boşanılır mı hiç? Siz sakin ve serinkanlı olun.. illa ki gelicek.. sakince konuşursunuz. Sakin ve mesafeli.. illa ki tatlıya bağlarsınız. Bize derler göya ama asıl şu erkekleri anlamak güç.. biz neleri göğsümüzde yumuşatıp arkamıza atıyoruz ama bu cins enteresan gerçekten..
Tüm aile resim cekinmis belli ki yuzleriniz ufaciktir fotoda. Yok fotoları geçerken görmüş falan da filan . Hem akrabanız neden bakiyormus ki fotolara baştan sona? evli olduğunuza göre o fotolar gerilerde kalmıştır. Bana pek kasıtlı gostermemis gibi gelmediOnunla çok da alakası Yok canım olayın ya o resimleri geçerken benim resmimi görmüş aa açsana bakayım demiş açmak istememiş ama sonradan eşim bakmış bir şekilde ya of ben ne yapayım boşanırsa boşansın mı acaba ya
Ya o resimlerde bu kadar abartacak bişey Yok ki ya amaaan bu adam neden böyle yaptı rahatlık mı battı nolduuuBence de iyi bir ayar verilmeli ..ne yapacaktı ki o fotoğrafı ,amaç ne yani ? İlginç ! Şantaj yapacaktı kesin :))) yada böyle ara bozmak için bekliyordu ..
Ahahaha yok canım ya saklamam ben eski sevgilisini anında her yerden silen hediyelerini atan tiplerdenim
Erkek akraba canım ya kasıt durumu yok yani resim silmeyen yaşlı amcalardan işteTüm aile resim cekinmis belli ki yuzleriniz ufaciktir fotoda. Yok fotoları geçerken görmüş falan da filan . Hem akrabanız neden bakiyormus ki fotolara baştan sona? evli olduğunuza göre o fotolar gerilerde kalmıştır. Bana pek kasıtlı gostermemis gibi gelmedi
Akraba kadın mi
Kuzucum yaşlı akraba ya bi amca böyle resim silmeyen tiplerden işteİyi de bu akraba kim ? Niye senin fotoğrafını saklıyor ? Esin niye onun telefonundaki albümleri inceliyor ? Benim telefonumda birinin öyle fotosu olsa asla unutmam ..kimsenin ilişkisini bozmak istemem ..fotoğrafı yok ederim .unutmussam ve o an aklıma geldiyse telefonu türlü bahanelerle ilgili kişiden uzak tutarım ..bilerek yapılmış birşey bu ,haberin olsun ..
Niye onun isteği doğrultusunda ilerliyo evliliğiniz? Eğer öyle bi istekle gelirse ben böyle benim dışımda gelişen saçna bi sebepten boşanmak istemiyorum. He sen çok istiyosan git davanı aç deyin.Aynen öyle valla o şimdi boşanma planları yapmaya başlamıştır canım ben kendimi buna hazırlasam iyi olacak sanırım
Anlıyorum.Erkek akraba canım ya kasıt durumu yok yani resim silmeyen yaşlı amcalardan işte
Ya zaten boşanıcam dedi de bu fikrinde ısrar ederse bende diycem ki kendin bilirsin böyle bir sebepten herşey iyiyken bu kadar ottan bir sebepten boşanacaksan sen bilirsin nolur gitme diyecek değilim aç davanı diycem. Avukatı bar bunun ona açtırır muhtemelen bende anlaşmalı boşanma yapmayıp süründürürüm bunu. Pis herif ya bahaneye bak.Niye onun isteği doğrultusunda ilerliyo evliliğiniz? Eğer öyle bi istekle gelirse ben böyle benim dışımda gelişen saçna bi sebepten boşanmak istemiyorum. He sen çok istiyosan git davanı aç deyin.
Hiiçççç o işlere kalkışamaz. Öyle kolay değil bu işler.. kalkışsa bile sizin vicdanınız rahat olur. Ayrıca o boyuta gelmiycek bu mevzu hiç öyle kötü bi şey hissetmiyorum ben..
Öyle yapıcam şimdi duş alıp yatıcam yarın da çıkar dışarda misler gibi kahvaltımı yaparım evin anahtarını da annesinden alır artık pis şeyAnlıyorum.
Hatalı değilsiniz sakin alttan almayın biraz düşününce sacmaladiginin farkına varır.
Uyuyun siz de kafaya takmayin.
Daha neler ? Yaşlı amcada fotonun işi ne ? Neyse olan olmuş ..çaresine bakman gerek ..konuş eşinle anlat ,mesaj yaz ..sonra beklemeye geç ,iletişim kurma ..burda senin bir hatan yok ..geçmişin onu ilgilendirmez. .aldatılmış gibi arabeske bağlamasına hiç gerek yok ..Kuzucum yaşlı akraba ya bi amca böyle resim silmeyen tiplerden işte