Kocam evi terketti

Ne güzel eşiniz hatasını anlamış siz de uzatmamışsınız. Sevindim sizin adınıza.

Ne güzel eşiniz hatasını anlamış siz de uzatmamışsınız. Sevindim sizin adınıza.
Saol canım. Valla uzatmadım ama tavrımı da koydum. Bende araba alıcam dedim ne güzel iş sinirlenince git arabada yat oh mis filan dedim. Soğuttun yine aramızı ısınmam zaman alıcak filan dedim şakayla karışık söyledim tabi hep bunları. Bir daha gece dışarda kalırsan olay çıkarırım filan dedim. Umarım bir daha yaşanmaz kuzum. Bizimkisi sorunlu bir ilişki zaten bi çok iyiyiz bi çok kötü. Hayırlısı artık kendimi üzmek istemiyorum o üzülsün :)

çalkantılı bir ruh haliniz var sanırım okuduğumuda gayet iyi anlarım ama sizin gbi tutarsız biriyle laf dalaşına girecek halim yok

çalkantılı bir ruh haliniz var sanırım okuduğumuda gayet iyi anlarım ama sizin gbi tutarsız biriyle laf dalaşına girecek halim yok
Ruh halim değil, ilişkim çalkantılı ve bunu gayet kabul ve itiraf edebiliyorum. İyi niyetimi anlamamışsınız maalesef anlama konusundaki yeteneğinizden şüphem oluştu iyice :)
Ben zaten laf dalaşına girmemiştim ki siz fikrinizi beyan ettiniz. Bende cevap verdim. Bu gayet tabii bir durum.

Siz insanların dertlerini anlamayıp hayatlarına karşı iğneleyici laflar sokacaksınız ve sağlam bir cevap almayacaksınız, yok öyle bir dünya..

Size yol gözüktüüü

İyi olmanıza sevindim ama o akraba kişisinin fesatligi var gibime geliyor. B.k mu varda saklıyor. Silsin. Seni gerçekten seven düşünen kişi olsa öyle yapardı. Kuzenim bekarken sevgilisi baş harfleri olan güzel bir süs yaptırmıştı, anneme verdi teyze babamgil görmesin diye. Annem yıllarca bana arkadaşımın hediyesi diye sakladı kız evlenince hemen çöpe attı. Kocası gelir görür ne olur olmaz diye.

Orası öyle canım da işte o da bilememiş amaan.. Neyseki ben alttan almadım da iyice bişey var zannetmedi yani. Benim eşimin yaptığı saçmalıktı bence resmen. Bu arada annen çok düşünceli davranmış olması gereken o zaten.

CAnım benim resimler bende değildi ki suçlu olayım valla hiç de gönlünü almaya çalışmadım..
anladım canım sen yine gönlünü al eşinin bazı insanların yapısı bu yapacak bişey yok bazı konularda idare etmek lazım çok da uzayıp sizi tatsız etmesine izin verme bu konunun

yanlış anlamayın ama evlenmişsiniz, yeni bir düzen kurmuşsunuz eski sevgilinizle neden resminizi sakladınız? neden imha etmediniz? kim kabul eder ki bunu? tamam boşanma nedeni değil ama evliliğinizin temeline sağlam bomba koymuşsunuz

anladım canım sen yine gönlünü al eşinin bazı insanların yapısı bu yapacak bişey yok bazı konularda idare etmek lazım çok da uzayıp sizi tatsız etmesine izin verme bu konunun
yok canım barıştık ama bende tavrımı koydum yani benim hatam yok ki sonuçta

Canım biz barıştık da resmi ben saklamadım zaten başka bir yerde görmüş yorumlarda yazdım hepsini kendi de hatasının farkına vardı zaten bu kadar uzatılacak bir mevzu yoktu ortada

Canım biz barıştık da resmi ben saklamadım zaten başka bir yerde görmüş yorumlarda yazdım hepsini kendi de hatasının farkına vardı zaten bu kadar uzatılacak bir mevzu yoktu ortada

anladım canım, iyi bari sevindim barışmanıza :)

Yok canım art niyetli değil eminim

Kim bu akraba nasıl bir araya gelmiş ve eski fotoğraflara bakmışlar?

Telefondan baktıklarını söylediniz ya tek tek kaydırarak butun fotograflara baktılar, ki bu ihtımal bana cok şacma geliyor cunku cok fazla fotograf olmalı.

Yada kısım kısım baktılar buda şu demek akrabanız eşinizin görmesini istemese fotoğraf galeride küçük haldeyken o bölümü yada o fotoğrafı seçmeden geçebilirdi

çok sevindim senin adına canım allah mutluluğunuzu bozmasın hiç eşine de çok yüklenme seni çok kıskanıyor demek :)
Amin canım çok saol canım inşallah olmaz bu tarz şeyler bir daha ama hayat... Evet birazcık yüklendim çok azcık ama hep şakayla karışık :) valla beni baya önemseyip kıskanıyor heralde o resmi görünce öyle yıkılmasından bunu mu anlamalıyım bilemedim ama birazcık öyle sanırım :)

O amca eski resimlerden gösteriyordu bak işte bizim eskiden şurda evimiz vardı diye gösterirken baya eskiye gitmiş geçerken arada resimler gösterirken o farkedilmiş olacağı varmış diyorum yani...

valla en azından ben öyle anladım bi yönüyle seni nasıl sahiplendiğini de görmüş oldun :)

Sinirlenmiştir ama geçer eski sonuçta adı üstünde ama fotoları nereden buldu?

O amca eski resimlerden gösteriyordu bak işte bizim eskiden şurda evimiz vardı diye gösterirken baya eskiye gitmiş geçerken arada resimler gösterirken o farkedilmiş olacağı varmış diyorum yani...

Siz oradamıydınız peki ?
Yoksa eşiniz mi dedi eski resimlere bakıyorduk bizim şurada burada evimiz var derken baya eskiye gitti senin eski erkek arkadasınla resmin çıktı diye ?

Eşiniz tanıyor muydu bu eski erkek arkadaşı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…