- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 46
Saol canım. Valla uzatmadım ama tavrımı da koydum. Bende araba alıcam dedim ne güzel iş sinirlenince git arabada yat oh mis filan dedim. Soğuttun yine aramızı ısınmam zaman alıcak filan dedim şakayla karışık söyledim tabi hep bunları. Bir daha gece dışarda kalırsan olay çıkarırım filan dedim. Umarım bir daha yaşanmaz kuzum. Bizimkisi sorunlu bir ilişki zaten bi çok iyiyiz bi çok kötü. Hayırlısı artık kendimi üzmek istemiyorum o üzülsün :)Ne güzel eşiniz hatasını anlamış siz de uzatmamışsınız. Sevindim sizin adınıza.
çalkantılı bir ruh haliniz var sanırım okuduğumuda gayet iyi anlarım ama sizin gbi tutarsız biriyle laf dalaşına girecek halim yokBende sizin cevaplarınızı gerçekten çok itici buldum. Okumayın efendim o zaman. O gözlerinizi yormayın benim konularım için..
Evet çelişki biiiirrr evet evliliğimizin başlarında öyle şeyler oldu ama sonrasında ailem boşanma diye diretti onun ailesi de öyle ve boşanmadık. E boşanmadıysak bir şekilde devam etmemiz gerek. Ki ara sıra yine bi ton tartışmamız oluyor sıkıntılarımız oluyor hepsini buraya yazmıyorum.
Çelişki ikiiii evet çok geliyor sürekli vermem gerekecek çünkü ve bu bir yük haline gelecek. Ki psikiyatrist için gözden çıkarmıştım ama ilaca ihtiyacım olmadığını farkettim. Psikologlar 400 tl istiyor tek seansa ve tek seansta sorun çözülmüyor. Ama bu fikrim halen var gidebilirim belki bilmiyorum.
Ve çekişki üççç siz konuyu hiç anlamamışsınız yada okumamışsınız arkadaşlara cevap verdim eski sevgilim resmi benim evimde çıkmadı. Başka bir yerden tesadüfen gördü ve gereksiz yere olay çıkardı.
Kocamın sabırlı olduğu benim suçlu olduğum kanısına nerden vardınız bilmiyorum ama bence haklı olan benim ve sabırlı olan da benim. Neyse çelişkili düşüncelerinize saygı duymaktan başka yapacağım birşey yok. Gerekli cevapları da verip biraz daha benim hakkımda sizi aydınlattığımı düşünüyorum.
Sevgiler..
Ruh halim değil, ilişkim çalkantılı ve bunu gayet kabul ve itiraf edebiliyorum. İyi niyetimi anlamamışsınız maalesef anlama konusundaki yeteneğinizden şüphem oluştu iyice :)çalkantılı bir ruh haliniz var sanırım okuduğumuda gayet iyi anlarım ama sizin gbi tutarsız biriyle laf dalaşına girecek halim yok
Orası öyle canım da işte o da bilememiş amaan.. Neyseki ben alttan almadım da iyice bişey var zannetmedi yani. Benim eşimin yaptığı saçmalıktı bence resmen. Bu arada annen çok düşünceli davranmış olması gereken o zaten.İyi olmanıza sevindim ama o akraba kişisinin fesatligi var gibime geliyor. B.k mu varda saklıyor. Silsin. Seni gerçekten seven düşünen kişi olsa öyle yapardı. Kuzenim bekarken sevgilisi baş harfleri olan güzel bir süs yaptırmıştı, anneme verdi teyze babamgil görmesin diye. Annem yıllarca bana arkadaşımın hediyesi diye sakladı kız evlenince hemen çöpe attı. Kocası gelir görür ne olur olmaz diye.
anladım canım sen yine gönlünü al eşinin bazı insanların yapısı bu yapacak bişey yok bazı konularda idare etmek lazım çok da uzayıp sizi tatsız etmesine izin verme bu konununCAnım benim resimler bende değildi ki suçlu olayım valla hiç de gönlünü almaya çalışmadım..
yok canım barıştık ama bende tavrımı koydum yani benim hatam yok ki sonuçtaanladım canım sen yine gönlünü al eşinin bazı insanların yapısı bu yapacak bişey yok bazı konularda idare etmek lazım çok da uzayıp sizi tatsız etmesine izin verme bu konunun
Canım biz barıştık da resmi ben saklamadım zaten başka bir yerde görmüş yorumlarda yazdım hepsini kendi de hatasının farkına vardı zaten bu kadar uzatılacak bir mevzu yoktu ortadayanlış anlamayın ama evlenmişsiniz, yeni bir düzen kurmuşsunuz eski sevgilinizle neden resminizi sakladınız? neden imha etmediniz? kim kabul eder ki bunu? tamam boşanma nedeni değil ama evliliğinizin temeline sağlam bomba koymuşsunuz
Canım biz barıştık da resmi ben saklamadım zaten başka bir yerde görmüş yorumlarda yazdım hepsini kendi de hatasının farkına vardı zaten bu kadar uzatılacak bir mevzu yoktu ortada
Saol canım benim :)anladım canım, iyi bari sevindim barışmanıza :)
çok sevindim senin adına canım allah mutluluğunuzu bozmasın hiç eşine de çok yüklenme seni çok kıskanıyor demek :)yok canım barıştık ama bende tavrımı koydum yani benim hatam yok ki sonuçta
Yok canım art niyetli değil eminim
Amin canım çok saol canım inşallah olmaz bu tarz şeyler bir daha ama hayat... Evet birazcık yüklendim çok azcık ama hep şakayla karışık :) valla beni baya önemseyip kıskanıyor heralde o resmi görünce öyle yıkılmasından bunu mu anlamalıyım bilemedim ama birazcık öyle sanırım :)çok sevindim senin adına canım allah mutluluğunuzu bozmasın hiç eşine de çok yüklenme seni çok kıskanıyor demek :)
O amca eski resimlerden gösteriyordu bak işte bizim eskiden şurda evimiz vardı diye gösterirken baya eskiye gitmiş geçerken arada resimler gösterirken o farkedilmiş olacağı varmış diyorum yani...Kim bu akraba nasıl bir araya gelmiş ve eski fotoğraflara bakmışlar?
Telefondan baktıklarını söylediniz ya tek tek kaydırarak butun fotograflara baktılar, ki bu ihtımal bana cok şacma geliyor cunku cok fazla fotograf olmalı.
Yada kısım kısım baktılar buda şu demek akrabanız eşinizin görmesini istemese fotoğraf galeride küçük haldeyken o bölümü yada o fotoğrafı seçmeden geçebilirdi
valla en azından ben öyle anladım bi yönüyle seni nasıl sahiplendiğini de görmüş oldun :)Amin canım çok saol canım inşallah olmaz bu tarz şeyler bir daha ama hayat... Evet birazcık yüklendim çok azcık ama hep şakayla karışık :) valla beni baya önemseyip kıskanıyor heralde o resmi görünce öyle yıkılmasından bunu mu anlamalıyım bilemedim ama birazcık öyle sanırım :)
Sinirlenmiştir ama geçer eski sonuçta adı üstünde ama fotoları nereden buldu?Merhaba eşim evi terketti şuan evde değil sebebi eski erkek arkadaşımla ailemle ailesiyle beraber resimler görmesi. Bunlar eski resimler. Eşimle tanışmadan önce çekilmiş resimler.
Benden bosanacağını söyledi eve gelmedi hayla öyle bir sinirle çıktı ki telefonunu anahtarını bile bıraktı çıktım aradım sokaklarda arabası yok
Arabaya binip gitmiştir
Ya bir insan bu yüzden boşanır mı..
Aramız da gayet iyiydi bugün ikimizde işteydik çok güzel mesajlastik konuştuk filan..
Çok sinirliydi durdurmaya çalıştım çıkarken beni ittirdi filan ne yapacağım bilmiyorum..
O amca eski resimlerden gösteriyordu bak işte bizim eskiden şurda evimiz vardı diye gösterirken baya eskiye gitmiş geçerken arada resimler gösterirken o farkedilmiş olacağı varmış diyorum yani...
Evet bende öyle düşünüyorum, düşünmek istiyorum :)valla en azından ben öyle anladım bi yönüyle seni nasıl sahiplendiğini de görmüş oldun :)