Vardır da göz görmeyince gönül katlanır. Benim önüme fotoğraf gelse ben de sakin kalamazdım eşimin suçu olmamasına rağmen.Ya bilmiyorum ama ben olsam bu kadar olay yapmazdım ya iki seçenek var zaten ya boşanmaya bahane arıyor ya da çok sevdiğinden yaptı bunu.. zaman gösterecek bakalım. Bu arada evet haberi vardı önceki ilişkimden herkesin eski sevgilisi vardır zaten ya
Sinirle soylemistir belki ama kizmakta cok hakli neden fotolar hala duruyorMerhaba eşim evi terketti şuan evde değil sebebi eski erkek arkadaşımla ailemle ailesiyle beraber resimler görmesi. Bunlar eski resimler. Eşimle tanışmadan önce çekilmiş resimler.
Benden bosanacağını söyledi eve gelmedi hayla öyle bir sinirle çıktı ki telefonunu anahtarını bile bıraktı çıktım aradım sokaklarda arabası yok
Arabaya binip gitmiştir
Ya bir insan bu yüzden boşanır mı..
Aramız da gayet iyiydi bugün ikimizde işteydik çok güzel mesajlastik konuştuk filan..
Çok sinirliydi durdurmaya çalıştım çıkarken beni ittirdi filan ne yapacağım bilmiyorum..
Ay iyiki yormamışsınYa sizin gibileri gerçekten hiç anlamıyorum ve kınıyorum kime ne yalan borcum var bu saatte ya benim şurda evde tekim kendi kendime kurup durmayayım diye derdimi buraya yazdım siz ne isterseniz öyle düşünün cevap isteyen arkadaşlara gayet yazdım yani ama sizin için parmağımı yoramayacagim
Yahu ne suçlusu benim suçum filan Yok zaten biliyordu ya yaptığı çok büyük yanlış eski resimleri herkesin vardır ya bunda benim suçum yok yani bende saklamamışım resmîSana arkadaşlar normal davran dediler,atağa geçip adamı ez demediler.Adam ortalığı velveleye verseydi sinerdin.Tersini bir düşünsene,resimleri sen bulmuşsun eşin beddualar ediyor,hem suçlu hem güçlü derdin.
Bakalım yani bu şekilde gitmez zaten.. aynen hayırlısıInşallah atlatırsınız. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Ya fotolar bende değil ki başkasından görmüş. Bende olsa boşanmakta bile haklıydı yaniSinirle soylemistir belki ama kizmakta cok hakli neden fotolar hala duruyor
Ahhh canımm bana koyan da o zaten resimleri ben saklamadım ki ben şaklasam gam yemezdimAy iyiki yormamışsınresmleri yok etseydin o zaman, saklarken bize mi sordun?
eşiniz çok kıskanç sanırım benim erkek arkadaşım da böyle şeylere büyük tepkiler veriyor aslında çok gereksiz ama işte ne yaparsın. Evlenmeden fotoğrafları yok etmeliydiniz eşinizi az çok tanırsınız yanlış yapmışsınız. Gönlünü almaktan başka çare yok gibi duruyor. Özel bir masa hazırlayın eve gelmesini sağlayın onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin eminim yumuşar tabi gerçekten seviyorsa işi şanslar :)Merhaba eşim evi terketti şuan evde değil sebebi eski erkek arkadaşımla ailemle ailesiyle beraber resimler görmesi. Bunlar eski resimler. Eşimle tanışmadan önce çekilmiş resimler.
Benden bosanacağını söyledi eve gelmedi hayla öyle bir sinirle çıktı ki telefonunu anahtarını bile bıraktı çıktım aradım sokaklarda arabası yok
Arabaya binip gitmiştir
Aramız da gayet iyiydi bugün ikimizde işteydik çok güzel mesajlastik konuştuk filan..
Çok sinirliydi durdurmaya çalıştım çıkarken beni ittirdi filan ne yapacağım bilmiyorum..
Akrabanız neden o resimleri saklamış. Saklamış bir de eşinize mi göstermiş. Belki akrabanızın yan8nda gururuna dokunmuştur. Erkekler tuhaf mahluklar. Evi terk etmesine sebep olmamalıydı sizin ne suçunuz var. Allah allahResimler bende durmuyor ki.. kendisinin de sevgilisi olmuş tabiki ve benim de olduğunu biliyordu
Canım zaten resimler bende değildi.Benim 5 yıllık ilişkim var, o kadar çok anımız fotoğrafımız var ki birlikte, ailelerimizle arkadaşlarımızla. Yarın bi gün ayrılsak ben de silmeye atmaya kıyamam. Bi kenarda durur. Güzel zamanlar geçirdik çünkü. Ama kocama da göstermem gözüne sokmam. Eski bi arkadaş olarak kalır..
Yok canım art niyetli değil eminimSiz yokken sizin akrabanızın telefonundan fotoğraflara bakıyorlar ve yıllar önceki fotoğraflar çıkıyor
Akrabanızda bir art niyet olmasın?
CAnım benim resimler bende değildi ki suçlu olayım valla hiç de gönlünü almaya çalışmadım..eşiniz çok kıskanç sanırım benim erkek arkadaşım da böyle şeylere büyük tepkiler veriyor aslında çok gereksiz ama işte ne yaparsın. Evlenmeden fotoğrafları yok etmeliydiniz eşinizi az çok tanırsınız yanlış yapmışsınız. Gönlünü almaktan başka çare yok gibi duruyor. Özel bir masa hazırlayın eve gelmesini sağlayın onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin eminim yumuşar tabi gerçekten seviyorsa işi şanslar :)
konularınıza bakarak sizi hiçmi hiç samimi bulmuyorum çelişki 1 son konuda naif dediğiniz eşiniz size siddet uygulamış çelişki 2 psikatre 150 tl vermenin hesabini yapıorsunuz ama ailenize para yağdırıyorsunz ki bence sizin sağlam bir destek almaya ihtiyacınız var ailenize verdiğiniz milyarlardan birazcık kırpıp iyi bir doktora görünüp destek alabilirsiniz çelişki 3 eşinizle zaten aranız hep kötü boşanma lafı zaten vardı birde eski erkek arkadaşının resimler hala sizin evinizden çıkması kötü olmuş atamamışsınız demek gecmişin yükü sanırım neyse kocanız sabırlı admmışMerhaba eşim evi terketti şuan evde değil sebebi eski erkek arkadaşımla ailemle ailesiyle beraber resimler görmesi. Bunlar eski resimler. Eşimle tanışmadan önce çekilmiş resimler.
Arabaya binip gitmiştir
Bende sizin cevaplarınızı gerçekten çok itici buldum. Okumayın efendim o zaman. O gözlerinizi yormayın benim konularım için..konularınıza bakarak sizi hiçmi hiç samimi bulmuyorum çelişki 1 son konuda naif dediğiniz eşiniz size siddet uygulamış çelişki 2 psikatre 150 tl vermenin hesabini yapıorsunuz ama ailenize para yağdırıyorsunz ki bence sizin sağlam bir destek almaya ihtiyacınız var ailenize verdiğiniz milyarlardan birazcık kırpıp iyi bir doktora görünüp destek alabilirsiniz çelişki 3 eşinizle zaten aranız hep kötü boşanma lafı zaten vardı birde eski erkek arkadaşının resimler hala sizin evinizden çıkması kötü olmuş atamamışsınız demek gecmişin yükü sanırım neyse kocanız sabırlı admmış