Kocam evi terketti

Vardır da göz görmeyince gönül katlanır. Benim önüme fotoğraf gelse ben de sakin kalamazdım eşimin suçu olmamasına rağmen.

Sinirle soylemistir belki ama kizmakta cok hakli neden fotolar hala duruyor

Ay iyiki yormamışsın resmleri yok etseydin o zaman, saklarken bize mi sordun?

Yahu ne suçlusu benim suçum filan Yok zaten biliyordu ya yaptığı çok büyük yanlış eski resimleri herkesin vardır ya bunda benim suçum yok yani bende saklamamışım resmî

Benim 5 yıllık ilişkim var, o kadar çok anımız fotoğrafımız var ki birlikte, ailelerimizle arkadaşlarımızla. Yarın bi gün ayrılsak ben de silmeye atmaya kıyamam. Bi kenarda durur. Güzel zamanlar geçirdik çünkü. Ama kocama da göstermem gözüne sokmam. Eski bi arkadaş olarak kalır..

eşiniz çok kıskanç sanırım benim erkek arkadaşım da böyle şeylere büyük tepkiler veriyor aslında çok gereksiz ama işte ne yaparsın. Evlenmeden fotoğrafları yok etmeliydiniz eşinizi az çok tanırsınız yanlış yapmışsınız. Gönlünü almaktan başka çare yok gibi duruyor. Özel bir masa hazırlayın eve gelmesini sağlayın onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin eminim yumuşar tabi gerçekten seviyorsa işi şanslar :)

Resimler bende durmuyor ki.. kendisinin de sevgilisi olmuş tabiki ve benim de olduğunu biliyordu
Akrabanız neden o resimleri saklamış. Saklamış bir de eşinize mi göstermiş. Belki akrabanızın yan8nda gururuna dokunmuştur. Erkekler tuhaf mahluklar. Evi terk etmesine sebep olmamalıydı sizin ne suçunuz var. Allah allah

Arkadaşlar başka bir arkadaşımız benden sonra benzeri bir konu açmış da fake sanmışlar o arkadaşımızı. Onu savunmakla meşguldüm. Şimdi sizlere cevap vereceğim sırayla..

Canım zaten resimler bende değildi.

Siz yokken sizin akrabanızın telefonundan fotoğraflara bakıyorlar ve yıllar önceki fotoğraflar çıkıyor

Akrabanızda bir art niyet olmasın?
Yok canım art niyetli değil eminim

CAnım benim resimler bende değildi ki suçlu olayım valla hiç de gönlünü almaya çalışmadım..

konularınıza bakarak sizi hiçmi hiç samimi bulmuyorum çelişki 1 son konuda naif dediğiniz eşiniz size siddet uygulamış çelişki 2 psikatre 150 tl vermenin hesabini yapıorsunuz ama ailenize para yağdırıyorsunz ki bence sizin sağlam bir destek almaya ihtiyacınız var ailenize verdiğiniz milyarlardan birazcık kırpıp iyi bir doktora görünüp destek alabilirsiniz çelişki 3 eşinizle zaten aranız hep kötü boşanma lafı zaten vardı birde eski erkek arkadaşının resimler hala sizin evinizden çıkması kötü olmuş atamamışsınız demek gecmişin yükü sanırım neyse kocanız sabırlı admmış

Evet güzel kardeşlerim şimdi dün ne oldu detaylıca anlatayım merak edenler için.
Dün ailem bize geldi. Onun ailesinin konudan haberi yoktu söylemedim ben. O da söylememiş. Neyse işte bizimkiler gelmeden bu gitmeye kalktı. Bende nereye gidiyorsun annem babam gelecek dedim. O da dediki "Ben konuşmak istemiyorum kimseyle"

Bende dedim ki "o zaman bunu onlar gelince onlara söylersin, sizinle konuşmak istemiyorum dersin" dedim.

Bu çıkmadı tabi biz başladık tartışmaya buna dedim bizi bu hale düşürdüğün için seni affetmiycem bilmem ne diye o da kendini savundu yok efendim ailemle bu kadar iç içe olduklarını bilmiyormuş filan (sanki her detayı anlatacaktım ona geçmişle ilgili tövbe ya)

Hatırladığım kadarıyla anlatayım..
Bana dedi ki aileme neden söylemişim biz kendi sorunlarımızı kendimiz çözemeyecekmiymişiz. Bende dedim eve gelmiyosun ne sorun çözmesi filan diye bağırdım. O da dediki onları da üzmeyelim konu kapandı diyelim dedi. Bende dedimki üzülecekleri kadar üzüldüler diye kızdım.
neyse işte annemler geldi 5 dk geçmeden.

Bi yarım saat muhabbet edildi ama hiç kavga konumuzun adı bile geçmedi. Ev alma muhabbetleri filan konuşuldu ben kahve yaptım filan. Ama bu arada eşim espri yapıyo gülüyo filan bana tatlı tatlı bakıyo anladım pişman olduğunu ama ben ona trip attım gıcık gıcık bakıyorum filan.

Sonra babam sigara içmeye mutfağa gitti (evde balkon yok) bu da onun peşinden gitti filan kapıyı kapattılar konuşmaya başladılar.

Ben kapıyı dinliyorum tabiki kulağı dayadım. Bu anlatıyor işte sinirlendim bi an filan diye babam da diyor yok işte onlar çok eski gerek yok bunlara filan diyor. Eşim haklısın baba filan diyor. Bunlar az zaman geçti makara muhabbete filan başladılar ben pat diye girdim içeri "sizi dinliyordum" dedim açıkca kendimi anlattım eşimin bu tavrına çok sinirlendiğimi bir daha eve gelmemezlik yaparsa bende giderim zaten gidecektim de siz durdurdunuz filan dedim babama. Eşim bana sarıldı birden babam da böyle iyi olun filan dedi. Sonra onlar gitti bizde yemek yemeye çıktık 4 gibi. Çünkü kahvaltı bile etmemiştik. Ordan sinemaya ordan sahile indik. Vapura bindik filan güzel bir haftasonu geçirdik.,

Canım ailem saolsun . Damatlarını çok severler. Onun da onlara karşı hiç bir saygısızlığı yoktur. Boşanmamı hiç istemez ailem ne zaman bir tartışma olsa müdahale ederler ne kadar doğru bilmyorum ama işe yaradığı kesin

Uzun oldu biraz.. Okuyan gözleriniz yorum yapıp desteğini belli eden parmaklarınız dert görmesin.

İnşallah kötü günler yaşamayız bir daha.. Çok iyi bakın kendinize dostlar.

Bende sizin cevaplarınızı gerçekten çok itici buldum. Okumayın efendim o zaman. O gözlerinizi yormayın benim konularım için..

Evet çelişki biiiirrr evet evliliğimizin başlarında öyle şeyler oldu ama sonrasında ailem boşanma diye diretti onun ailesi de öyle ve boşanmadık. E boşanmadıysak bir şekilde devam etmemiz gerek. Ki ara sıra yine bi ton tartışmamız oluyor sıkıntılarımız oluyor hepsini buraya yazmıyorum.

Çelişki ikiiii evet çok geliyor sürekli vermem gerekecek çünkü ve bu bir yük haline gelecek. Ki psikiyatrist için gözden çıkarmıştım ama ilaca ihtiyacım olmadığını farkettim. Psikologlar 400 tl istiyor tek seansa ve tek seansta sorun çözülmüyor. Ama bu fikrim halen var gidebilirim belki bilmiyorum.

Ve çekişki üççç siz konuyu hiç anlamamışsınız yada okumamışsınız arkadaşlara cevap verdim eski sevgilim resmi benim evimde çıkmadı. Başka bir yerden tesadüfen gördü ve gereksiz yere olay çıkardı.

Kocamın sabırlı olduğu benim suçlu olduğum kanısına nerden vardınız bilmiyorum ama bence haklı olan benim ve sabırlı olan da benim. Neyse çelişkili düşüncelerinize saygı duymaktan başka yapacağım birşey yok. Gerekli cevapları da verip biraz daha benim hakkımda sizi aydınlattığımı düşünüyorum.
Sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…