O bana yalan söyledin diyor ama eski sevgilimi zaten biliyordu hayır yani herkesin eski sevgilisi olmuştur resimleri olmuştur zamanında. Resimleri bir akrabanın telefonunda görmüş eski resimlere bakarken yoksa bende tek bir resim yok ki resimlerin hiçbirinde samimi değiliz elimiz bile değmiyor yaniGeçmişle ilgili yalan filan mı söylemiştiniz? Böyle büyük tepki vermesi anormal geldi.
Bi de o resimler neden hala duruyordu ve niye ortaya çıktı?
Yok ben üstüne sünger çekmiştim artık özellikle bu son zamanda eşime yoğunlaşmıştım herşeyimle ve aramız çok iyiydiGeçmişi unutamadığınızı söylüyordunuz acaba başka bi durum mu var?
Bende değil bir akrabanın telefonunda görmüş işte ama bu sebepten boşanan ilk çift olucaz galibaBu sebepten bosanilmaz da o fotolar neden hala sizde ki?
Ama aramız düzelmişti iyiydik belkide en iyisi boşanmaktır bilemiyorum akışına bırakmayı düşünüyorum yasen zaten boşanmıyormuydun?
isabet olmuş gitmesi işte.
Biliyordu tabiki ama böyle bir tepki verdi işteHiç bilmiyor muydu eski sevgiliniz olduğunu?
Eğer öyleyse boşanmak çok saçma.Yok ben üstüne sünger çekmiştim artık özellikle bu son zamanda eşime yoğunlaşmıştım herşeyimle ve aramız çok iyiydi