Kocam evi terketti

gkk1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.699
482
32
Merhaba eşim evi terketti şuan evde değil sebebi eski erkek arkadaşımla ailemle ailesiyle beraber resimler görmesi. Bunlar eski resimler. Eşimle tanışmadan önce çekilmiş resimler.

Benden bosanacağını söyledi eve gelmedi hayla öyle bir sinirle çıktı ki telefonunu anahtarını bile bıraktı çıktım aradım sokaklarda arabası yok

Arabaya binip gitmiştir
Ya bir insan bu yüzden boşanır mı..
Aramız da gayet iyiydi bugün ikimizde işteydik çok güzel mesajlastik konuştuk filan..

Çok sinirliydi durdurmaya çalıştım çıkarken beni ittirdi filan ne yapacağım bilmiyorum..

Adamın boşanma niyeti vardı ki demek eline geçen ilk kozu akıllı bir şekilde kullandı. İşin kokusu çıkar merak etme.

Geçmişi unutamadığınızı söylüyordunuz acaba başka bi durum mu var?

Geçmişte olan bir olay o dönemde hayatınızda olmayan hiç kimseyi ilgilendirmez. Bu sizin tercihleriniz. Kendisinin hiç sevgilisi olmamış mı acaba ne saçma düşünmüş. Burda yanlış olan fotoğrafların hala durması. Adam yanlış olaya takılmış

Geçmişle ilgili yalan filan mı söylemiştiniz? Böyle büyük tepki vermesi anormal geldi.
Bi de o resimler neden hala duruyordu ve niye ortaya çıktı?
O bana yalan söyledin diyor ama eski sevgilimi zaten biliyordu hayır yani herkesin eski sevgilisi olmuştur resimleri olmuştur zamanında. Resimleri bir akrabanın telefonunda görmüş eski resimlere bakarken yoksa bende tek bir resim yok ki resimlerin hiçbirinde samimi değiliz elimiz bile değmiyor yani

Geçmişi unutamadığınızı söylüyordunuz acaba başka bi durum mu var?
Yok ben üstüne sünger çekmiştim artık özellikle bu son zamanda eşime yoğunlaşmıştım herşeyimle ve aramız çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…