Kocam evi terketti

Bir gorseniz şu son zamanda tam istedigim gibiydi. Bu arada kıskançlık konusunda hep böyle olmuştur hep kıskanç hep
B...tan tuhaf bir mevzu yuzunden sonrasinda uzulmeyin de.. Kiskancligin vermis oldugu curetle belki ailenize ve cevrenize sizi rencide edebilir....bunlara hazirlikli olun...

B...tan tuhaf bir mevzu yuzunden sonrasinda uzulmeyin de.. Kiskancligin vermis oldugu curetle belki ailenize ve cevrenize sizi rencide edebilir....bunlara hazirlikli olun...
Ailemle konuştum canım onlar da beni haklı buldu ama annem de babam da çok üzüldü evinde otur yuvani yıkma modundalar ama benim tavrım belli yani

Gözlerim kapanıyor yarın ola hayır ola gelişmeleri buradan yazarım :KK43:

1- eşinize yalan mı söylediniz geçmişle ilgili?
2-eski fotolar neden duruyor silmeyip sakladınız?

Gelelim benim fikirime. Yalan söylediyseniz affedilemez bi durum. Yalanın telafisi olmaz.
Eski anıları saklamakta gereksiz. Ama boşanacak kadar ağır bi durum değil.

Belki ilk anlık sinirle oldu biraz sakinleşince gelir güzelce konuşursunuz.

Ama sebep 1 numara degil 2 numara ise ve eşiniz bunu bu kadar abartıp boşanırsa arkasinda başka bir iş olabilir.

1- eşinize yalan mı söylediniz geçmişle ilgili?
2-eski fotolar neden duruyor silmeyip sakladınız?

Gelelim benim fikirime. Yalan söylediyseniz affedilemez bi durum. Yalanın telafisi olmaz.
Eski anıları saklamakta gereksiz. Ama boşanacak kadar ağır bi durum değil.

Belki ilk anlık sinirle oldu biraz sakinleşince gelir güzelce konuşursunuz.

Ama sebep 1 numara degil 2 numara ise ve eşiniz bunu bu kadar abartıp boşanırsa arkasinda başka bir iş olabilir.
Ben saklamadım resimleri başkasının telefonunda görmüş. Ayrıca eski sevgilimi zaten biliyordu ama ona göre ben yalan söylemişim

Az önce geldi yattı nerdeydin gece dedim arabada uyudum dedi. Bende o araban parçalanır inşallah dedim sinirle olduğum odanın kapısını pat diye kapattım o hiç bişey demedi. Tahmin ettiğim gibi arabada uyumuş yalan söylediğini sanmıyorum. Telefonunu anahtarını evde unuttuğu için kapıyı çaldı baya bi bende uyuduğumdan anca duydum. Şimdi ben oturma odasında o yatak odasında uyuyor. Gelişmeler bu yönde bakalım.

Az önce geldi yattı nerdeydin gece dedim arabada uyudum dedi. Bende o araban parçalanır inşallah dedim sinirle olduğum odanın kapısını pat diye kapattım o hiç bişey demedi. Tahmin ettiğim gibi arabada uyumuş yalan söylediğini sanmıyorum. Telefonunu anahtarını evde unuttuğu için kapıyı çaldı baya bi bende uyuduğumdan anca duydum. Şimdi ben oturma odasında o yatak odasında uyuyor. Gelişmeler bu yönde bakalım.
Sakin yaklaş, yangına körükle gitme
Bağırıp çağırman herşeyi daha kötüleştirir
Sakince konusun

Kıskançlıktan bir anlık sinirle yapmış belli.Yoksa eve gelmezdi.Üstüne çok gitmeyin.İkinizde sakinleşince konuşursunuz.

Ben saklamadım resimleri başkasının telefonunda görmüş. Ayrıca eski sevgilimi zaten biliyordu ama ona göre ben yalan söylemişim

Üzülerek söylüyorum amaa bi iş olabilir arkasında. Bu kadar abartılacak birşey degil gibi.

Biraz bekleyin belki sakinleşir inşallah. Konuşursunuz gelirse. Ama bu sinirle nereye gittoğini öğrenmeye bakin derim.

Eşin önceki ilişkinden haberdar mıydı? Kim oldugunu falan biliyor muydu? Bence eşin seni seviyor ve fotografı görünce yediremedi kendine çok kıskandı ve o fevrilikle böyle bi tepki verdi. Sen niye gittin ki böyle üzerine daha fazla tepki verme sessizce sakinleşmesini bekle. Sen bu tarz fotograflar görsen kendine gelebilir miydin hemen?

Adama da beddua ediyorsun, gelmeseydi eve tutuşurdun ama...

Kıskançlıktan bir anlık sinirle yapmış belli.Yoksa eve gelmezdi.Üstüne çok gitmeyin.İkinizde sakinleşince konuşursunuz.
Evet sakinleşince konuşmak en iyisi. Eve gelmiş olması bilmiyorum ya nasıl yorumlayacağımı bunu

Üzülerek söylüyorum amaa bi iş olabilir arkasında. Bu kadar abartılacak birşey degil gibi.

Biraz bekleyin belki sakinleşir inşallah. Konuşursunuz gelirse. Ama bu sinirle nereye gittoğini öğrenmeye bakin derim.
Yazdım canım zaten buraya arabada uyumuş

Eşin önceki ilişkinden haberdar mıydı? Kim oldugunu falan biliyor muydu? Bence eşin seni seviyor ve fotografı görünce yediremedi kendine çok kıskandı ve o fevrilikle böyle bi tepki verdi. Sen niye gittin ki böyle üzerine daha fazla tepki verme sessizce sakinleşmesini bekle. Sen bu tarz fotograflar görsen kendine gelebilir miydin hemen?
Ya bilmiyorum ama ben olsam bu kadar olay yapmazdım ya iki seçenek var zaten ya boşanmaya bahane arıyor ya da çok sevdiğinden yaptı bunu.. zaman gösterecek bakalım. Bu arada evet haberi vardı önceki ilişkimden herkesin eski sevgilisi vardır zaten ya

Evet orası öyle ama tutamadım kendimi bu arabada yatma mevzusuna kızdığımı anlasın diye dedim hiç bişey demesem içimde kalırdı vallaa
Sana arkadaşlar normal davran dediler,atağa geçip adamı ez demediler.Adam ortalığı velveleye verseydi sinerdin.Tersini bir düşünsene,resimleri sen bulmuşsun eşin beddualar ediyor,hem suçlu hem güçlü derdin.

X