Kocam eltime aşık

ya, ben de kaynımı çok seviyorum.
eşime ne alsam ona da almak isterim, yüzünü güldürmek onu da mutlu etmek isterim.
düşüncelerine hak veririrm çoğunlukla.
ben şimdi aşık mıyım kaynıma?
aman allahım..
:KK60::KK60::KK60::KK60:
daha kötüsü görümcede bana aynı şeyleri yapıyor

ne alırsa bana da alıyor

benle muhabbet etmeye bayılıyor

beraber gülebiliyoruz

ve düşüncelerimiz de aynı

aman allahım :KK53: :KK53: :KK53:

yoksa bendemi içime kurt düştü dur ben bi konu açıp geleyim:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Skandal :KK52::KK9:
Benimde aklıma ilk gelen şey bunu bile bile neden evlendiğiniz ve bu durumu (şayet varsa) kaynınız nasıl fark etmez.Ayrıca insan böyle bir şeyi nasıl eşine, eltisine yakıştırır hele hele böyle bir şeyi nasıl dile getirebilir.Eşiniz nasıl tepki verdi gerçekten onu merak ettim. Benim eşim bana böyle bir şey söyleyecek olsa kıyameti kopartır bana bunu nasıl yakıştırdığına dair ciddi kavga ederdim hatta ben bu evliliği bitirme kararı bile alabilirdim..Güvensizliğe tahammülüm yoktur.:KK45:

konu sahibinin yaşı kaç acaba normal yetişkin bireyin düşünceleri bunlar olamaz değil mi ? Yoksa nelere kaldık aman allahım

olumlu olumsuz yapılan yorumlara zaten herkesin saygısı var
ama olumsuz yorum konu sahibini tiye alıp dalga gecmek olmamalı diye düşünüyorum
sonuçta sizin dalga gectiğiniz olay demekki onu fazlasıyla üzüyoki burda
ayrıca insanlar yardımlara ihtiyacım var diye baslık açıyolar
olumsuz yorum adı altında gelin benle dalga gecin egolarınızı şişirin diye değil canım

senle mi ? konu sahibini konusuyla sizin ne alakanız var neden bu kadar üstünüze alındınız ..bırakıp gelip KONU SAHİBİ kendini savunsun ..

dalga geçip ego şişirme teorinize cevap bile vermiyorum

olumlu olumsuz yapılan yorumlara zaten herkesin saygısı var
ama olumsuz yorum konu sahibini tiye alıp dalga gecmek olmamalı diye düşünüyorum
sonuçta sizin dalga gectiğiniz olay demekki onu fazlasıyla üzüyoki burda
ayrıca insanlar yardımlara ihtiyacım var diye baslık açıyolar
olumsuz yorum adı altında gelin benle dalga gecin egolarınızı şişirin diye değil canım

konu sahibininde aklı,mantığı ve buraya yazıp kendini anlatabilmek için parmakları var dimi?

hadi o yoksa eğer hakaret yönündeyse de bu forumun yöneticileri var dimi?

Bu gıbı durumlarda artık şok şok olmuyorum artık ama bence esınız ona kardes gozuyle bakıyor gıbı geldı bana. Tabı olayların ıcınde olan sızszınız belkı de oyledır ama bırkac acıklama yapsaydınız,bayanlar da ona gore yorum yapardı.

Benım eltım kaynım fılan yok ama gorumcem var ve esı cok canayakındır eve geldgınde herkesı oper sarılır gunun nasıl gectı dıye sorar ve en sevılen aıle fertlerındendır.Ama kımse bunu neden yapıyor dıye sormaz cunku samımıyetıne herkes guvenır

Babalarin kizlarina farkli gozle baktigi bir dunyada yasiyoruz arkadaslar.

Neden olmasin?

konu sahibininde aklı,mantığı ve buraya yazıp kendini anlatabilmek için parmakları var dimi?

hadi o yoksa eğer hakaret yönündeyse de bu forumun yöneticileri var dimi?

yoksa sendemi dalga gecip ego şişirenlerdensin canım niye üstüne alındınki:S

Başlığı görünce bile gözlerim :KK53: böyle oldu..

Kıyamet alametleri bir bir zuhur ediyor artık :KK50:

Bir de madem evlenmeden önce de fark ettin ne diye evleniyorsun arkadaşım..

Sevgilisi , sözlüsü , nişanlısı olup ta binlerce olumsuzluğunu anlatıp ' ...ama seviyorum napim , evlenince düzelir ' gibi bi klişe ile konu açan arkadaşlara da dilerim ibret olur..

senle mi ? konu sahibini konusuyla sizin ne alakanız var neden bu kadar üstünüze alındınız ..bırakıp gelip KONU SAHİBİ kendini savunsun ..

dalga geçip ego şişirme teorinize cevap bile vermiyorum

sahısnıza değil genele söylüyorum ben niyeyse böyle yenge elti vs konuları açılınca direk bana atışta bulunuluyor
üstüme alındım değil yani alınmam gerektiğpi aiçin alındım,

arkadaşlar yine kk bir konu En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:KK50:

yeni üyelik:KK19::KK50:

ilk konu:KK19::KK50:

ve sıfır cevap:KK19::KK50:

3 yıllık evlilik 2.5 yaşında bi çocuk:KK19::KK53::KK50:

bla bla bla bla :KK76::KK76::KK76:

anlam veremedim açıkcası:KK19::KK19::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

Size aynen katılıyorum. Ama sanki bana bu konu için 2. bir üyelik alınmış gibi bende baktım ilk konu hiç cevap yok ama büyük ihtimalle ilk üyeliğiyle ya da misafir olarak yazılanları okuyordur.

evet olabilecek şeyler
ama neden evlendi o zaman yada niye çocuk yaptı
baştan beri biliyormuş ne diye hayatına devam etmiş o zaman onunla
kim kaldırabilir ki böyle birşeyi
kocam benim yanımda eltime o şekilde davrancak farklı şeyler düşüncek
bende koca diye yatağa alıcam onu oldu başka

Svdsvdcigim dedim ya, toplum baskisindan, el alem ne der
korkusundan, asktan, cehaletden herseyden dolayi olabilir.

Herkes bir degil ki, bazisi cekip gidecek kadar cesurdur,
bazisi degildir.

Sen herkesi kendin gibi cesur mu sandin
Baksana yataktan atiyorsun:KK1:

Babalarin kizlarina farkli gozle baktigi bir dunyada yasiyoruz arkadaslar.

Neden olmasin?

kendi adıma konuşuyorum canım, benim dünyamda yok,haklı olabilirsin ama kabul etmek bazı şeyleri göz yummak değilmidir aslında.
evet olabilir kimbilir doğrudur konu, ama bir kadın kocasına nasıl raht bir şekilde ''sen yengene aşıkmısın diyebiliyor?''
halada sürdürülen evliliği var,her an aklında aynı apartmanda yaşıyorlar insanı kemirir, akıl mantık işi değil bu bence.

evlenmeden önce de eşinin başkasına aşık olduğunu düşünüyorsan neden evlendin ki. yani bırak başkasına aşık olmasını sana aşık olmaması bile evlenmemen için geçerli bir neden bence. o sana aşık değildiyse seninle neden evlendi peki ? yani aileler mi evlendirdi sizi baştan nasıl sevgili oldunuz. sevgili iken de sana soğuk muydu

X