Kocam eltime aşık

ayy çok beğendim yorumunu aynısı aklımdan geçiyordu, ben eşime bunu söyleyeceğim alnımın ortasına vurur ayaklarımdan tutar balkondan sallandırır:) yani bu konu bir ev içinde karı koca arasında sakince nasıl konusular ?
sen eltine aşıksın?
yok ne münasebet, bana bi çay getiresen:S

:KK35::KK35::KK35::KK35::KK35::KK35: ayy çok güldüm ayol

ya evet ne güzel yazılar yazıyorsunuz kılar yani arada kan bağı yok diye iyi ilişkisi olan akrabalar hemen bi kötü şey mi gelir insan aklına ne garip şey. eniştem de beni çok sever görümcemin kocası. dışarı çıkarız benim istediğim yere gideriz benim istediğim şey yenir çok da sever beni, kayınbabam baldızını çok sever yani aklıma gelenleri yazıyorum ama şunu bilmek gerekir insanlar akraba oluyor kan bağı olmasada birbirlerine saygı duyar kollar iyi geçinir kalp kırmaz ee o zaman tabii insan hediye almak ister mutlu etmek ister yani ben anlamıyorum. ay bu sedef konusunu ben okudumda bayılıyordum neyseki bu onun gibi değil:)

Arkadaşlar kadıncağız paranoyak olmuştur belki.
Niye suçluyosunuz...
Ben de ilk eltimden dinlemiştim eşimi, bana o övmüştü iyidir, bize her türlü işlerimizde yardım eder vs. diye :))))
Hatta düğünde de oğlumuzu size vermeyiz bizimle gelecek demişti, müstakbel eşimle beraber gidelim demiştik de izin vermedi yani :))))
Benim de bu durumda eltimden şüphe etmem lazımmış demekki ben salakmışım :KK37:

Durumun neden tiye alindigini anlamadim.:44:
Dünyada neler oluyor, ki bu olamasin?
Tamam insan yengesini sevebilir, saygi vs duyabilir, ama eger bir kadin kocam eltim bize geldigi zamanlar
bana hic dokunmuyordu diyorsa bunda birseyler olabilir.
Ya da olmayabilir.
Sonucta o kisiyle yasamiyoruz, kocasini bizden daha az taniyor olamaz.
Kendinizi düsünün, yabanci bir kadin kocaniza farkli gözle baktiginda, ya da kocanizin
gözleri herhangi bir kadina kaydiginda icgüdüsel olarak bunu hissedersiniz.
Bu da öyle birseydir belki.
Hemen konu sahibini, senin icin fesat kabilinde suclamak ya da bunu
ima etmek bence üzücü olmus.

Son düzenleme:
Konu sahibi bu kadar tepkiye bakinca gelmez bir daha.

Tamam insan yengesini sevebilir, saygi vs duyabilir, ama eger bir kadin kocam eltim bize geldigi zamanlar
Ya da olmayabilir.
Kendinizi düsünün, yabanci bir kadin kocaniza farkli gözle baktiginda, ya da kocanizin

evet olabilecek şeyler
ama neden evlendi o zaman yada niye çocuk yaptı
baştan beri biliyormuş ne diye hayatına devam etmiş o zaman onunla
kim kaldırabilir ki böyle birşeyi
kocam benim yanımda eltime o şekilde davrancak farklı şeyler düşüncek
bende koca diye yatağa alıcam onu oldu başka

ALLAH'ım yarabbim harbıden artık ınsanlar kendılerıne neyı dert edeceklerini şaşırdılarr

sırf buraya yazmak için yazmış olmayın

gercekten derdınız varsa ahrbı harbı yazın konusalım dertleselım ne bıleyım azcık ferahlatalım sızı ama gercekten ortada fol yok yumurta yok bunca ınsanı topladınız buraya yorum beklyıorsunuz ..ve yoksunuz ortada bence gercekten ayıp edıyorsunuz

ayrıca "vasat " ne demek yaaa siz padişahın kızımısınız karsınızadkı kım olursa olsun önce saygı gösterın kiii saygı görunn

ama yok sizin içiniz fesat bencee

suan empatı kurdum vee benımde ilerde bır eltım olacakk bırakın eşimin eltime bişe almasınıı kıskanmamı ve hemn kocam eltime aşık damgasını yapıstırmayıı

ben derım eşimeee eltimede alalım hayatım ne alıyorsak dıyee

ne bıleyım benımde bır tanecık kaynım var vee ben gerceklten cok sevıyorum kendısını

sırf o sevıyor dıyee irmik talısı yaparım her geldıgınde

sırf o sevıyor dıyee patates kızartırım

eşimin üstünü başını ütülemediğim kadar kaynımın gömleklerını pantollarını ütülerdim ben hergun yenı gelınkenn

içimden gelrdiii cunku kaynımı cıddı anlamda cok sevıyorum ve saygı duyuyorumm

bu ne sımdı yanı aşık olmakmıı

tövbee haşaa yemın ederım ınsanlar cıldırmıss...

ben sizi anlayamadım başlıgınızı daha vicdanlı yazsaydınız bence daha olumlu yorumlar alabılırdınızz

kusura bakmayın ebn de tepkılıyım bu durumaa ...

"dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız" siz

hatta "hatta dereyi görmeden pantolun paçasını değil direkt pantolu sıyırmışsınız" ne dıyım kendı kendınıze gelin güvey oluyorsunuz eltinizin haberı bıle yoktur bence yazık duysa kım bılır nasıl üzülürr...

Ya da olmayabilir.

aslında konu sahibi konusunun başında durup sorulara cevap verse bunların hiç biri olmayacaktı , evet olabilir eşi eltisine aşık olabilir buna bende katılıyorum ama aynı evde kalmaya devam edip 3 yıldır hatta evlenmeden öncede biliyormuş aşık olduğunu bunu kabul edip evinde oturması bana yanlış geldi sordum cevapta vermedi zaten

YA ŞİMDİ KOCASI ÖLENİ KAYINBİRADERİNE VERENLERİN OLDUGU Bİ ÜLKEDE TABİKİ BENDE ACABAMI DEMEDEN EDEMİCEM...
ama azcıcık bişey yazıp kactığın için olayıda tam kavrayamadım
mışlardan yola çıkılmaz al adamı karşına konuş
valla ben olsam patladım şimdiye
o yüzden derim ki eğer yanılıyosan işte o zaman yandın...

ama ben yinede amaneden olgun buldum seni
valla ne yalaz söyliyeyim o olsa oohhh şimdiye çıldırmıştı...:21:

kişi kendinden bilirmiş işi.. dizileri izleyip izleyip burda başlık açıyosunuz yaa.. kocanız kendi kardeşinin eşine göz koymuşmuş.. tamam dünya kötü tamam herşey olabilir ama bu kadar da paronoyaklaşmayın yaa..hem yazdıklarınızda bir art niyet görmedim ben, koruyup kollamak ilgilenmek aşık olmak değildir.. aile içi problemleri hemen eltinize yormuşsunuz gibime geldi......

Hııı onu bilmiyorum ya :KK1:
Elti vakası olunca aklıma o geldi :)

aklın seni yanıltıyopr canım evet bu konu ilgimi çekti ama konu sahibi ben değilim 2.üyeliğim falan yok yani.
ayrıca doğru yada yanlış hatta iğrençlik olarak niteleyebilirsiniz konu sahibinmin yazdıklarını düşünce olarak.ama ne olursa olsun geyiğe çevirmeye hakkınız yok.konuyu yada düşünceleri doğru bulmuyorsanız yorum yapmazsınız bu kadar

Ya da olmayabilir.

Aslında tiye alınmasına ben de karşıyım hayatta herşey olabilir.
Hatta ahlaksızlık değil de yani , gönlü kayabilir içten içe de bu hayranlık da aşka da dönmüş olabilir.. Bu hayatta olmaz diye bişey yok bence... Adam kendine bile itiraf etmiyordur belki... Kimbilir !!
Ama konu sahibi hem konusuna sahip çıkmamış hem de çelişkiler var...
Bir de çok rahat bir şekilde anlatmış normal bir olaymış gibi...
Belki ondan tepkiler oldu...

arkadaşlar yine kk bir konu En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK:KK50:

yeni üyelik:KK19::KK50:

ilk konu:KK19::KK50:

ve sıfır cevap:KK19::KK50:

3 yıllık evlilik 2.5 yaşında bi çocuk:KK19::KK53::KK50:

bla bla bla bla :KK76::KK76::KK76:

anlam veremedim açıkcası:KK19::KK19::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

aklın seni yanıltıyopr canım evet bu konu ilgimi çekti ama konu sahibi ben değilim 2.üyeliğim falan yok yani.
ayrıca doğru yada yanlış hatta iğrençlik olarak niteleyebilirsiniz konu sahibinmin yazdıklarını düşünce olarak.ama ne olursa olsun geyiğe çevirmeye hakkınız yok.konuyu yada düşünceleri doğru bulmuyorsanız yorum yapmazsınız bu kadar

bence olumsuz görüşlere açık olmayanlarda konu açmasın foruma ...

benim doğru olarak görmediğim yorum yaptığım belki konu sahibinin menfaatine ..

o yüzden olumlu olumsuz yorumlara açık olmalı insanlar

aslında konu sahibi konusunun başında durup sorulara cevap verse bunların hiç biri olmayacaktı , evet olabilir eşi eltisine aşık olabilir buna bende katılıyorum ama aynı evde kalmaya devam edip 3 yıldır hatta evlenmeden öncede biliyormuş aşık olduğunu bunu kabul edip evinde oturması bana yanlış geldi sordum cevapta vermedi zaten

Konu sahibi ortaya cikinca bu soruya cevap verecektir diye düsünüyorum.

Bir de su var. Bizim toplumumuzda kadinlar nisanlilik devresini karsidaki kisiyi
tanima olarak degilde söz verdim asla dönmemem lazim diye geciriyorlar.
Ya da bazi yanlislari evlenince degisir düsüncesiyle görmezden gelmeyi tercih ediyorlar.
Günümüzde hala söz, nisan vs. kararindan cayabilmek icinde epey bir cesur olmak gerekiyor, cünkü
el alem ne der? korkusu iliklerine islemis bir toplumuz.

heee evet olabilir...
en son konusunda da senaryo metni gibi tanıtmıştı ya kişileri :KK52:

sedef : .....
ben: .....

ahahahhaaha :KK70:

ay sende ne gülmüştün nasıl mutlu olmuştun dimi.valla bi sorunun var bence insanların sıkıntıları niyeyse mutlu ediyo gibi seni neyse takıl adımı kullanarak prim yap canım devam takipteyim gülüyorum:))

Merhabalar , 3 yıllık evliyim 2.5 yaşında 1 kızım var. Evlendiğim günden hatta daha öncesinden beri hissettiğim şey kocamın eltime aşık olduğu. Onu koruyup kollaması ondan bahsederkenki tavırları her konuda hak vermesi canıma yetti, ona açık açık her sorduğumda yok öyle bişey diyor ama hiç inanmıyorum. Eltim vasat güzellikte eğitimsiz hayatı evde geçmiş bir kadın, ama kocama göre çok güzel çok küçük bir kadın(yaşı bu arada 34) ilk evlendiğimizde onu nereye gitsek götürmek ister bana aldıklarından onada almak ister,eltimle görüştüğümüz dönemde her akşam bize geliyordu ve ben onun eve gelmesini engelleyene kadar kocam bana zorlamadan el sürmedi. Kocam annesine çok düşkün ben annesine bişey söylesem kriz çıkartır ama eltim k.v canına okuyor azarlıyor aşalıyor kocam annem haketmiştir yada annem yanlış anlamıştır diyor. Ben gitikçe akıl sağlığımdan oluyorum ve kocamdan buz gibi soğudum, 2 sinide görmek bile istemiyorum ama aynı apartmanda oturuyorum.
ben bu tip olaylar çok duydum söylediklerinizde haklı olabilirsiniz fakat eşinizin üstüne çok gitmeyin bence bu konuda.eltinize aşık olmasa bile kafasında yer eder siz söyledikçe farklı bi gözle bakmaya başlayabilir.ki bence başka bi açıdan bakarsak olaya sizin yerinizle eltiniz yeri aynı olmamalı eşinizin gözünde.sonuçta siz onun eşisiniz ne olursa olsun önce size sahip çıkmalı önce sizin arkanızda olmalı yani her konuda önce siz..eltinize de kendi eşi sahip çıksın canım.sizin yapıcanız tek şey bence şu an için gözlemlemek olmalı,bu konuyu da evde sürekli gündeme getirmeyin derim..

ay sende ne gülmüştün nasıl mutlu olmuştun dimi.valla bi sorunun var bence insanların sıkıntıları niyeyse mutlu ediyo gibi seni neyse takıl adımı kullanarak prim yap canım devam takipteyim gülüyorum:))

konu dısı yorum yapmaktan banlanıcaksın amanede
sana herkes kendi konunda yorum yapıp yardımcı oluyorr..
ayrıca kızgınsan bas kötü içerik butonuna...

Konu sahibi ortaya cikinca bu soruya cevap verecektir diye düsünüyorum.

Bir de su var. Bizim toplumumuzda kadinlar nisanlilik devresini karsidaki kisiyi
tanima olarak degilde söz verdim asla dönmemem lazim diye geciriyorlar.
Ya da bazi yanlislari evlenince degisir düsüncesiyle görmezden gelmeyi tercih ediyorlar.
Günümüzde hala söz, nisan vs. kararindan cayabilmek icinde epey bir cesur olmak gerekiyor, cünkü
el alem ne der? korkusu iliklerine islemis bir toplumuz.

:KK9::KK9:hatta nişanlıyı dahada kendine bağlamak için birlikte olmayı tercih ediyorlar,sonuç hüsran:KK51:

bence olumsuz görüşlere açık olmayanlarda konu açmasın foruma ...

benim doğru olarak görmediğim yorum yaptığım belki konu sahibinin menfaatine ..

o yüzden olumlu olumsuz yorumlara açık olmalı insanlar

olumlu olumsuz yapılan yorumlara zaten herkesin saygısı var
ama olumsuz yorum konu sahibini tiye alıp dalga gecmek olmamalı diye düşünüyorum
sonuçta sizin dalga gectiğiniz olay demekki onu fazlasıyla üzüyoki burda
ayrıca insanlar yardımlara ihtiyacım var diye baslık açıyolar
olumsuz yorum adı altında gelin benle dalga gecin egolarınızı şişirin diye değil canım

ne eltiler varmış hayatta bugün 2incisini okuyorum.
ama nedense bu hanımlar gözle görülür birşeyi yakalamıyorlar haklı sebep şu şu değil, hep hayal dünyası. öküzün altında buzağ armalar vs.
-benim eşim şöyle dedi,bunu aldı ona,haklı yengem dedi
-aaa oda sağol dedi kırırttı,alttan alttan güldü
bundan ibaret tüm olayları,anlam veremiyorum gerçekten.

Son düzenleme:
X