- 19 Mart 2008
- 5.086
- 3
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence saçma gereksiz ve hatta yalan bir konu sadece konu açmak istemiş gerçekten yaralı olsa cevap verirdi
ya, ben de kaynımı çok seviyorum.
eşime ne alsam ona da almak isterim, yüzünü güldürmek onu da mutlu etmek isterim.
düşüncelerine hak veririrm çoğunlukla.
ben şimdi aşık mıyım kaynıma?
aman allahım..
aman allahımmmmm..
yooookkkkkksaaaaaaaaaaa....
Merhabalar , 3 yıllık evliyim 2.5 yaşında 1 kızım var. Evlendiğim günden hatta daha öncesinden beri hissettiğim şey kocamın eltime aşık olduğu. Onu koruyup kollaması ondan bahsederkenki tavırları her konuda hak vermesi canıma yetti, ona açık açık her sorduğumda yok öyle bişey diyor ama hiç inanmıyorum. Eltim vasat güzellikte eğitimsiz hayatı evde geçmiş bir kadın, ama kocama göre çok güzel çok küçük bir kadın(yaşı bu arada 34) ilk evlendiğimizde onu nereye gitsek götürmek ister bana aldıklarından onada almak ister,eltimle görüştüğümüz dönemde her akşam bize geliyordu ve ben onun eve gelmesini engelleyene kadar kocam bana zorlamadan el sürmedi. Kocam annesine çok düşkün ben annesine bişey söylesem kriz çıkartır ama eltim k.v canına okuyor azarlıyor aşalıyor kocam annem haketmiştir yada annem yanlış anlamıştır diyor. Ben gitikçe akıl sağlığımdan oluyorum ve kocamdan buz gibi soğudum, 2 sinide görmek bile istemiyorum ama aynı apartmanda oturuyorum.
bu aralar tekrarı verılıyor ya etkılendı herhalde arkadasAşk-ı memnudanda öteye gitmiş bu vaka..Hayırlısı olsun...
bu aralar tekrarı verılıyor ya etkılendı herhalde arkadas
İşlerim vardı yeni okudum yorumları, okurken duruma başka açılardan baktım biraz kendimdende utandım. evlilik sürem tahminiydi 4 yıla yakın bir süre oldu, evet kocama açık açık sordum çünkü kendimi yiyip bitiriyordum, evet kaamı falan kırmadı alnıın ortasındanda vurmadı, tabi çayda istemedi, kavga ettik ama içimi hiç rahalatmadı, eltime gelince evden yalnız başına sokağa çıkmayı beceremeyen , hiç arkadaşı olmayan ,ilgi alanı sıfır bir kadın.ve beni en az kocam kadar şüphelendirende oydu, kocasnın iyisini sen aldın güzellerd şans yok , senin evine istediğim gibi girer çıkarımengelleyemezsiniz, tatile niye yanınızda götürmediniz beni, kaynın tabi bize para vericek, faturalarımızı ödüyecek gibi gösterdiği özgüven beni daha faza paranoyak yapt.beni loğusalığımda fiziksel durumumla ilgilide çok aşağıladı. ben sadece içimdeki öfkeden vasat falan dedim.yanlış anlıyor olmayı çok istiyorum. kocamı boşamıyorum çünkü ne yapıcağımı bilmiyorum. kaynım hiç rahatsız değil biz evlenene kadar kocam karısının şöförlüğünü yapmış. evin ekonomi sorumluluğunu üstlenmiş daha 1 yıldır karısını dışarı çıkartıyor.
İşlerim vardı yeni okudum yorumları, okurken duruma başka açılardan baktım biraz kendimdende utandım. evlilik sürem tahminiydi 4 yıla yakın bir süre oldu, evet kocama açık açık sordum çünkü kendimi yiyip bitiriyordum, evet kaamı falan kırmadı alnıın ortasındanda vurmadı, tabi çayda istemedi, kavga ettik ama içimi hiç rahalatmadı, eltime gelince evden yalnız başına sokağa çıkmayı beceremeyen , hiç arkadaşı olmayan ,ilgi alanı sıfır bir kadın.ve beni en az kocam kadar şüphelendirende oydu, kocasnın iyisini sen aldın güzellerd şans yok , senin evine istediğim gibi girer çıkarımengelleyemezsiniz, tatile niye yanınızda götürmediniz beni, kaynın tabi bize para vericek, faturalarımızı ödüyecek gibi gösterdiği özgüven beni daha faza paranoyak yapt.beni loğusalığımda fiziksel durumumla ilgilide çok aşağıladı. ben sadece içimdeki öfkeden vasat falan dedim.yanlış anlıyor olmayı çok istiyorum. kocamı boşamıyorum çünkü ne yapıcağımı bilmiyorum. kaynım hiç rahatsız değil biz evlenene kadar kocam karısının şöförlüğünü yapmış. evin ekonomi sorumluluğunu üstlenmiş daha 1 yıldır karısını dışarı çıkartıyor.