Kocam eltime aşık

bence bu konu kaldırılsın çünkü o kadar saçmalamış ki...
ya namus bi tek kadındamı böyle birşey bizde olsa aile faciası çıkar ve bunlar normal şekilde bide konuşmuşlar böyle bişey yok gerçekten ya bunu yazan salladı ya hasta yada aile olarak komple bi tuhaflık var konu kaldırılsın yazanda amacına ulaşmasın...

Valla siz dünya üstü bir canlı gibisiniz geldi bana..

3 yıllık evlilikten 2.5 yasında bir çocuk

Ve kocasını eltisine eltisini kocasına aşık ettiren bir kadın :)) Çüş !

Şey gibi oldu..Hizmetçi uşağa,uşak hizmetçiye,bahçıvan aşçıya sonra hep birlikte uşağa (!)

Şey gibi oldu..Hizmetçi uşağa,uşak hizmetçiye,bahçıvan aşçıya sonra hep birlikte uşağa (!)

bende düşünüyordum neydi neydi diye:KK1:

benim de sözüm meclisten dışarı ruh hastası bir amcam var karısından yeni boşandı bizde kalıyordu ki konu acmıstım belki bilirsiniz.

Ben babama çok düşkünümdür beni dövdüğü sövdüğü olmuştur ama yinede babam ya ölürüm onun için çok seviyorum annem deseniz sacının teline

zarar verene dünyayı dar ederim. Ben bekarken babam işten geldiğinde kucağına atlardım sarılırdım boynuna annemden önce annemle sarılacakları zaman direk ben girerdim(babam mest olurdu nasıl

gülerdik hala öyle) şimdi evlendim bir sene oluyor benim ruh hastası amcam babama daisyb seninle yengemi kıskanıyor hep aranıza giriyor demiş düşünebiliyor musunuz? Bu adamı ruh hastası demimde ne

diyeyim allahından bulsun . Benim eşimle arabamıza bindiğimiz zaman yüzüm gülüyormus ama amcamla bindiğimiz zaman suratım beş karış oluyormuş yetmediği gibi kendisiyle kocamı kıyaslıyor ben anca

buna k....çımla gülerim başka bir şey demiyorum böyle düşünen insanlar bir an önce lütfen doktora gidin tedavi görün etrafınızdakileri yıpratmayın yeter artık :KK47:

kendi adıma konuşuyorum canım, benim dünyamda yok,haklı olabilirsin ama kabul etmek bazı şeyleri göz yummak değilmidir aslında.
evet olabilir kimbilir doğrudur konu, ama bir kadın kocasına nasıl raht bir şekilde ''sen yengene aşıkmısın diyebiliyor?''
halada sürdürülen evliliği var,her an aklında aynı apartmanda yaşıyorlar insanı kemirir, akıl mantık işi değil bu bence.

Hangi kadinin dunyasinda olabilir?

O kadar igrenc bir dunyada yasiyoruz ki, baba kizini yatak odasina goturuyorsa, eltiye haydi haydi baska bir gozle bakilir diye dusunuyorum. Onay degil, sadece insanlarin sapkinlik boyutlari inanilmaz buyudu maalesef.

Saygi dolu bir evlilikte zaten boyle bir dusunce insanin aklindan gecemez. Bir de o var..

Hangi kadinin dunyasinda olabilir?

O kadar igrenc bir dunyada yasiyoruz ki, baba kizini yatak odasina goturuyorsa, eltiye haydi haydi baska bir gozle bakilir diye dusunuyorum. Onay degil, sadece insanlarin sapkinlik boyutlari inanilmaz buyudu maalesef.

Saygi dolu bir evlilikte zaten boyle bir dusunce insanin aklindan gecemez. Bir de o var..

herşey onun eksikliğinden başlamıyor mu zaten:KK34:

keşke yerinde dursaydın da sorulanlara cevap verseydin:KK20: ,sonra bir dünya yazılıyor ,sizde gelip bi bakıyosunuz aaa ileri geri konuşmalar ,girip çemkirip konum kapansııınnn lütfeeeennn ,istemiyorum ,oynamıyorum diyorsunuz,:KK47:adam gibi dursanız yerinizde adam gibi cevaplar alırsınız..sonra iş hep geyiğe dönüyor diye hoop bir daha konu açıyorsunuz ..töbe töbee ,konuya da hiç yorum yapamıycam elle tutulur bir yanı yok :KK24:

yanlış anlamışta olabilirsiniz,doğruda...bu durumu sizin yanlış anlamanızdan ibaret olduğunu ümit ediyorum..açtığınız konunuzun başında olsaydınız,daha rahat anlaşılır ve içinizi kemiren durumdan daha rahat uzaklaşabilirdiniz..

valla bu dünyada olmayacak şey yok, aşık da olabilir ama bunu söylemek için elindeki veriler yetersiz konu sahibi

Cem yılmaz :KK52:
[video=youtube;J4zss7jMQD8]http://www.youtube.com/watch?v=J4zss7jMQD8[/video]

kizlar malesef boyle dusunen insanlar var ayni konu sahibi gibi amcamin oglunun eside ayni dusuncelere sahipti ve cok buyuk kavgalar cikti kiz herkesden kiskaniyodu biz bile amcamlara gidemiyoduk amcamlarla birlikte oturuyodu ve yengem kizim sen yokken okizlar burdaydi akillarinda oyle bisey olsaydi zaten seni istemeye gelmezdik onlar evlenirdi onlar birbirlerini kardes gibi goruyolar sende bunu kabul et dediler hala bazen gicikligi tutuyo ama anladi kocalarini cok kiskanan insanlarda malesef boyle ruhsal olmayan gercek disi dusunceler oluyo konu sahibi arkadasin eger imkani varsa psikolojik destek alsin baska turlude bu dusuncelerden kendini kurtaramaz

kontessss ben esmerkizin lafina c...s dedim deyi yagmirlik gizdi baaaa....

eşine' sen eltime aşıkmısın 'diye sordun oda 'yok öyle bişey' dedi öylemi bu ne saçma bir dialog dur

kocana eltine aşık olup olmadıgını sordun ??
kocanla ne güzel ne medeni iletişim kuruyorsun dostumm helal:KK47:ne bilem kocam bana kaynına mı asıksın dese ne derdimmm bilemiyorummm
ayrıca...ilk konun olması ne garip . eminim ki uzun zamandır kkyı takip edıyordun ve akıl almak için üye oldun . Sayın yöneticilere seslenıyorum ne olacak bu fake konular yaff midemiz bulanmaya başladı:120::120::120::120::120::120::120::120::120:

ay sende ne gülmüştün nasıl mutlu olmuştun dimi.valla bi sorunun var bence insanların sıkıntıları niyeyse mutlu ediyo gibi seni neyse takıl adımı kullanarak prim yap canım devam takipteyim gülüyorum:))

prim...
hımm, ilginç.
sen şu anda konu sahibine yandaş olaraktan kendini primliyorsun, bunu da bana mı söylüyorsun...
çok komiksin amanede..çoook..
kimin sorunlu olduğu çoktan anlaşıldı bile burda:KK36:
bla bla bla yine amenede vakası yaşanıyor.:KK1:

arkadaş söylemiş zaten senin özetini, üzerine fazla yorum yapmama gerek yok..

X