Kocam eltime aşık

Paranoyaklik yapmak istemem ama bu bana 2. Üyelik gibi geliyor. Tahminde ediyorum kim olduğunu. İsmini hatırlamıyorum ama

Şu saydıklarınızın hiç biri kocanızın eltinize aşık olduğunu göstermez.. Alttan alttan eltinize laf çarpıtmayıda unutmamışsınız " vasat ve eğitimsiz".. O zaman siz çok süper ve eğitimliyseniz neden kıskanıyorsunuz kocanızı, sonuçta neden vasat ve eğitimsiz bir kadına baksın ki siz varken değil mi? Haaa birde yengesi yani? :KK55:

Kanal D de şu sıralar Aşk-ı Memnu yayınlanmaya başladı, oradan mı işgillendiniz?

Teamüllere uyarak konuya inanmadım diyorum.

Bir kadın kocasına ahlaksız diyor (bunun başkaca bir adını bilemedim) oda kibarca yok böyle birşey diyerek temize çıkmaya çabalıyor.

Biz asgari müşterekte modern görüşlü bir çiftiz ama eşime böyle birşey söylesem, sanırım namusuna dil uzattım diye alnımın ortasından vurur.

ayy çok beğendim yorumunu aynısı aklımdan geçiyordu, ben eşime bunu söyleyeceğim alnımın ortasına vurur ayaklarımdan tutar balkondan sallandırır:) yani bu konu bir ev içinde karı koca arasında sakince nasıl konusular ?
sen eltine aşıksın?
yok ne münasebet, bana bi çay getiresen:S

ayy çok beğendim yorumunu aynısı aklımdan geçiyordu, ben eşime bunu söyleyeceğim alnımın ortasına vurur ayaklarımdan tutar balkondan sallandırır:) yani bu konu bir ev içinde karı koca arasında sakince nasıl konusular ?
sen eltine aşıksın?
yok ne münasebet, bana bi çay getiresen:S

yaaaaa çok güldüm buna beeeen :KK52::KK52::KK52:
yok ne münasebet bi çay getirsen:KK14:

:KK60: :KK60: :KK60:

Benim eşimde sürekli kaynimlarla kahvaltıya aksam yemeğine
Çıkmak istiyor, bende neden acaba diyordum:KK53:
Arkadaşlarrrr ben boynuzlaniyorum:KK53:

ALLAH'ım yarabbim harbıden artık ınsanlar kendılerıne neyı dert edeceklerini şaşırdılarr

sırf buraya yazmak için yazmış olmayın

gercekten derdınız varsa ahrbı harbı yazın konusalım dertleselım ne bıleyım azcık ferahlatalım sızı ama gercekten ortada fol yok yumurta yok bunca ınsanı topladınız buraya yorum beklyıorsunuz ..ve yoksunuz ortada bence gercekten ayıp edıyorsunuz

ayrıca "vasat " ne demek yaaa siz padişahın kızımısınız karsınızadkı kım olursa olsun önce saygı gösterın kiii saygı görunn

ama yok sizin içiniz fesat bencee

suan empatı kurdum vee benımde ilerde bır eltım olacakk bırakın eşimin eltime bişe almasınıı kıskanmamı ve hemn kocam eltime aşık damgasını yapıstırmayıı

ben derım eşimeee eltimede alalım hayatım ne alıyorsak dıyee

ne bıleyım benımde bır tanecık kaynım var vee ben gerceklten cok sevıyorum kendısını

sırf o sevıyor dıyee irmik talısı yaparım her geldıgınde

sırf o sevıyor dıyee patates kızartırım

eşimin üstünü başını ütülemediğim kadar kaynımın gömleklerını pantollarını ütülerdim ben hergun yenı gelınkenn

içimden gelrdiii cunku kaynımı cıddı anlamda cok sevıyorum ve saygı duyuyorumm

bu ne sımdı yanı aşık olmakmıı

tövbee haşaa yemın ederım ınsanlar cıldırmıss...

ben sizi anlayamadım başlıgınızı daha vicdanlı yazsaydınız bence daha olumlu yorumlar alabılırdınızz

kusura bakmayın ebn de tepkılıyım bu durumaa ...

"dereyi görmeden paçaları sıvamışsınız" siz

hatta "hatta dereyi görmeden pantolun paçasını değil direkt pantolu sıyırmışsınız" ne dıyım kendı kendınıze gelin güvey oluyorsunuz eltinizin haberı bıle yoktur bence yazık duysa kım bılır nasıl üzülürr...

X