Eşiniz gerekeni söylemiş böyle iki yüzlü insanlardan uzak durmaya devam edin,aile içi iletişim önemli ama sizin eltiniz hadini aşmış ve sinsi mecbur değilsiniz görüşmeye,ilaki aynı ortamlardan bir birinizi göreceksiniz iletişim kurmayın size baya zarar vermiş erken doğum vb çok vicdansızca
İşte duygularıma tercüman bir yorum bu. Beni çok iyi anlamış ve guzel yerlere değinmişsiniz çok tesekkur edıyorum size. Evet karsılasıyoruz ve inanın kafamı kaldırıp bakmıyorum bile.herhangi bir muhataplıga girmeyelim diye. Kayınbıraderim bir düğün çıkışı ıyı aksamlar dedi. Kafamı sallayarak tesekkurler ımasında bulundum. Onu bile yapmamam lazımda işte herkes kendine yakısanı yapar. hemen uzaklaştım ortamdan. Allaha yakın bana uzak bu saatten sonraEşiniz gerekeni söylemiş böyle iki yüzlü insanlardan uzak durmaya devam edin,aile içi iletişim önemli ama sizin eltiniz hadini aşmış ve sinsi mecbur değilsiniz görüşmeye,ilaki aynı ortamlardan bir birinizi göreceksiniz iletişim kurmayın size baya zarar vermiş erken doğum vb çok vicdansızca