Kocam eltime aşık

bence konu sahibi gerçekten yanlış anlıyor her şeyi.

Ve ne diye eşinize söylüyorsunuz kendinizi ne kadar küçük düşürdüğünüzün farkında mısınız?

Eltinizin ev de olması küçük görülecek bir şey değil , sİZİN bu kadar dert ettiğine göre o kadar da basit bir kadın değil ki sizi şüpheye düüşürmüş.

Düşünceniz o kadar çirkin ki diyecek bir şey bulamıyorum .

3 senedir evlisiniz 2,5 yasında kızınız var bu nasıl oluyor ?

Kusura bakmayın ama sizin psikolojik destek almanız gerekli çünkü bütün bunlar bu düşünceye götürmez normal bir bireyi .

AYRİYETTEN KONUYU AÇIP SONRADAN NEDEN ORTADAN KAYBOLUNUR EMİNİMKİ OKUYORSUNUZ BUNLARI

Son düzenleme:
yani şoklardayım böyle bi durum olacak ve ben hala öle insanlarla aynı havayı solucam vay halime.. tepki görünce kaçıverdi galiba :)

hanımefendileri az önce buradaydılar cevap verme zahmetinde bulunmadılar belkide ziyaretçi olarak yorumları okuyor bari konu kapansada kimse dert edip yorum yazmasa.çok kızıyorum bu tip insanlara ya cevap ver yada işim çıktı sonra cevaplıcam de ama yazıp kaçma:KK47:

ya, ben de kaynımı çok seviyorum.
eşime ne alsam ona da almak isterim, yüzünü güldürmek onu da mutlu etmek isterim.
düşüncelerine hak veririrm çoğunlukla.
ben şimdi aşık mıyım kaynıma?
aman allahım..

bu teoriye göre aşıksın:KK1:

eşime ne alsam ona da almak isterim, yüzünü güldürmek onu da mutlu etmek isterim.
aman allahım..

konu baslıgı da acayip kocam eltime asık ... onun yerine kocamın eltime asık oldugunu düsünüyorum diyebilirdiniz... direkt kafanızda bitirmişsiniz siz olayı

aman allahım..

aman allahımmmmm..
yooookkkkkksaaaaaaaaaaa....:KK53::KK53::KK53::KK37:

aman allahım..

daha kötüsü görümcede bana aynı şeyleri yapıyor

ne alırsa bana da alıyor

benle muhabbet etmeye bayılıyor

beraber gülebiliyoruz

ve düşüncelerimiz de aynı

aman allahım :KK53: :KK53: :KK53:

evlenene kadar benim kaynım da benim etrafımda pervaneydi yenge yenge diye.ne desem hemen yerine getirirdi.sözlerime değer verirdi.ama evlenince değişti demekki eltim fesatlanmış,şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti:KK50:

Teamüllere uyarak konuya inanmadım diyorum.

Bir kadın kocasına ahlaksız diyor (bunun başkaca bir adını bilemedim) oda kibarca yok böyle birşey diyerek temize çıkmaya çabalıyor.

Biz asgari müşterekte modern görüşlü bir çiftiz ama eşime böyle birşey söylesem, sanırım namusuna dil uzattım diye alnımın ortasından vurur.

kaynım bana atladı ( cem yılmaz )

aahahahahaha koptuuuum! :KK70:

evlenene kadar benim kaynım da benim etrafımda pervaneydi yenge yenge diye.ne desem hemen yerine getirirdi.sözlerime değer verirdi.ama evlenince değişti demekki eltim fesatlanmış,şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti:KK50:

eltin dişli kadınmış bak, sözünü geçirmiş :KK51:

Bazı kadınların, filmlere konu olacak cinsten paranoyaları var...

geyikı topiği olmuş valla..

kayınlar... yengeler..

hani marjinal bizdik (cem yılmaz)

daha kötüsü görümcede bana aynı şeyleri yapıyor

ne alırsa bana da alıyor

benle muhabbet etmeye bayılıyor

beraber gülebiliyoruz

ve düşüncelerimiz de aynı

aman allahım :KK53: :KK53: :KK53:

Yoksaaaa:18::18::18:

Hemen evi terket!

Teamüllere uyarak konuya inanmadım diyorum.

Bir kadın kocasına ahlaksız diyor (bunun başkaca bir adını bilemedim) oda kibarca yok böyle birşey diyerek temize çıkmaya çabalıyor.

Biz asgari müşterekte modern görüşlü bir çiftiz ama eşime böyle birşey söylesem, sanırım namusuna dil uzattım diye alnımın ortasından vurur.

kafama geçirir anında :KK57:

X